Скочилият от седми етаж младеж оставил предсмъртно писмо

Кристиян скоро щял да пътува за Англия
29 сеп 2020 09:31, Нели Христова
50
Скочилият от седми етаж младеж оставил предсмъртно писмо
Снимка: БГНЕС

21-годишен младеж от Дупница се хвърли от 7-ия етаж на блок в жк „Дупница” и загина на място.

Още по темата

Трагедията се разигра вчера преди 8 ч. и шокира дупничани. Кристиян Димитров е оставил предсмъртно писмо, преди да сложи край на живота си, твърди "Струма".

При падането на земята е получил тежки политравми, които са довели до смъртта му. Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112. Разбра се, че загиналият младеж е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк „Дупница”.

На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на младежа. Криминалисти разследваха причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма насилие върху тялото на Димитров. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кристиян Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, срещу стълбите за градската градина, но сутринта не се появил.

Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи разказваа: "Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем”.

 


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 месец
'Даже скоро му увеличих заплатата'

Такава щедрост НЯМА НИКЪДЕ!
От името на ВСИЧКИ българи БЛАГОДАРИМ!
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3,
това като шаблон ли го разнасяш навсякъде?
4
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чул е последната реч на фигуранта и се е отказал да живее
3
3
 
44
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 месец
Жалко за милото момченце, станало е късо съединение в главата му, по неизвестни за нас причини. Бог да го прости и съболезнования на семейството. Смъртта на собствено дете не може никога да се прежали.
2
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи разказваа: "Кристиян беше най-добрият ми работник. Даже скоро му увеличих заплатата'.

Достатъчно!

Или от 'хубав' живот се е хвърлил, или арабина го е бутнал.
1
14
 
11
 
! Отговори
Изводът преди 1 месец
Не вземай пари от араби.