Англия се готви за строг "Ковид зимен план"

Борис Джонсън ще изложи плановете си пред депутатите
22 ное 2020 08:38, Ния Христова
15
Англия се готви за строг "Ковид зимен план"
Снимка: БГНЕС
На 2 декември ще изтече втората пълна карантина, но Англия се готви за по-строга тристепенна система от локални ограничения срещу COVID-19, съобщиха от британското правителство, предаде БНР. 
 
Очаква се премиерът Борис Джонсън да изложи пълните си планове в понеделник пред депутатите в парламента. Те ще включват подробности като как семействата ще могат да се виждат с членове на други домакинства по време на Коледа.
 
От "Даунинг стрийт" посочиха, че повече райони ще бъдат поставени в по-висока степен на местна карантина, за да бъде контролиран вируса. 
 
Все още не е ясно как точно ще бъдат променени ограниченията, но пълните подробности преди излагането на т.нар. "Ковид зимен план" ще бъдат уточнени на извънредното неделно заседание на кабинета. В някои райони мерките ще останат същите както преди налагането на пълната карантина. Повечето очаквания са обаче, че на много места степента на карантината ще бъде повишена.
Още по темата
 
Новата система ще бъде гласувана в парламента. Това бе обещанието на Борис Джонсън в случай, че се налагат още ограничения след приключване на пълната карантина. 
 
В същото време десетки бяха арестувани в събота по време на протести срещу пълната карантина в Ливърпул, Лондон, Борнемут и Базилдън. Има ранени сред протестиращите и полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само бой по муцуните на многознайковците без маски.Награда 100 лв за всеки който изпее някой без маска и награда 100 лв за този, който го е изпял. Този без маска дава 100 кинта на оня, който го е изпял и да видиш как всички ще се научат бързичко на ред.
13
1
 
1
 
! Отговори
ГлиганаИзядеПрасето преди 3 години
Бай *** нямали да си купи някое британско футболно отборче .....
12
2
 
17
 
! Отговори
защо преди 3 години
Щирлиц, "измисления вирус" си свърши перфектно работата. 1. Унищожи средния и дребен вирус.2. Напълни джобовете на определени компании. 3. Най-важното. Намериха законен начин да ни сложат намордника - с кого да се виждаме, къде да ходим, кога да не мърдаме и т.н.
11
2
 
16
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Те ще включват подробности като как семействата ще могат да се виждат с членове на други домакинства по време на Коледа.Тотален контрол и терор. Това няма да свърши никога. След ковид ще е друго, добре дошли в 1984.
10
7
 
4
 
! Отговори
А при нас преди 3 години
Само си говорят, говорят и нищо. Наблюдават обстановката с пандемията безучастно. А да, и обвиняват хората.
9
0
 
9
 
! Отговори
Jj преди 3 години
Като видя Борнемут и направо ми се плаче ... хахахаха.... Коя невинна душа е превеждала от Английски ?!
8
3
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Да дуухат на измисления вирус супата.
7
11
 
4
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Ингилизите знаат ко праат.Тука когиз ша стане тва? Колко още ора ша тряаа дъ измрът?
6
11
 
6
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 3 години
Само така! По време на чума хората по 6 месяца не са излизали от домовете си ,някои се криеха по селата,нямаше такова движение -автобуси,коли,самолети,метро - и пак милиони жертви.Сега богатите се крият по яхти,вили ,бункери и острови-те знаят,защо.А сиромасите по площадите - после в болницата..
5
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Като искаш да се взенат мерки, *** и вземи такива от Азис или Лорд Минч. Искал мерки!
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък рано сутрин прочетох следното и се стреснах:"Очаква се премиерът Борис Джонсън да изложи пъКЛЕните си планове в понеделник пред депутатите в парламента. " Явно трябва да се разсъня
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свободно или клетъчно отдлеждани кокошки?
2
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те ще включват подробности като как семействата ще могат да се виждат с членове на други домакинства по време на Коледа.Новата ковид религия е свирепа, сридновековната инквизиция пасти да яде
1
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде се взимат мерки, а тук точно обратното.