Дъщерята на Диего Марадона се сбогува трогателно с баща си

Далма публикува посланието в профила си в Instagram
28 ное 2020 07:30, Петя Славова
17
Дъщерята на Диего Марадона се сбогува трогателно с баща си
Снимка: БГНЕС

Дъщеря на Диего Марадона - Далма се сбогува с баща си с емоционално послание в профила си в Instagram.

"Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес ... защото знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново!

Вече ми липсваш татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те татко!

Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видеообаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам.

Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб ... НЕ МОГА ... Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", пише в поста си в социалните мрежи тя, предава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм сигурен,че ако онзи футбол преди беше като днешния на гений като Дон Диего нямаше да се позволи да рита за сметка на ***.Впрочем дали сте се замисляли защо Марадона посегна към дрогата..Бая ритници изяде от разни величия в защитата на тогавашните еврограндове.Да подтисне болката посегна към коката.Това не ви идва наум.Този човек предизвикваше завист и беше брутално наритван всеки мач.И пак беше най-добрия.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се смях като раздаваше средни пръсти на едно от световните ... режисьорите много побързаха да го скрият но не беше възможно 😀
9
5
 
1
 
! Отговори
Футболер преди 3 години
Фигурантът не е ли изпратил съболезнователна телеграма със стихове от Гьоте ?
8
1
 
2
 
! Отговори
Поп преди 3 години
Кога умре папата имаше по-малко страдание от "всемирното" страдание за Марадона.
7
8
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Сбогом и от мен дон Диего .Ще те запомня с това че шмъркаше бело преди тренировка ,донесе на Аржентина световната титла по подъл и измамен начин . Ще те запомня как се криеше като мишка от Италянските власти за пране на пари и връзки с мафията .Но най вече ще те запомня с това ,че ако преди 30-40 години правеха допинг контроли както сега никой нямаше да чуе за тебе и щеше да си приключил с футбола ,още преди да си започнал !Почивай в мир дон Диего !
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И мен ме е страх от това,ако се случи и с мен дъщеря ми няма да го преживее....
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6130 килограма ли е нормалното за ръста му ?
4
3
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Като умре някой друг следващата седмица ще минат на следващия. Така са журналистите от 17 век та до днес.
3
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коката не го е съсипала а наднорменото тегло.Последните години се беше направил да не може да ходи от тлъстина.Всички казват кокаина та кокаина - абе що когато кокайнът е бил легален ,хората са го давали на децата си за да дишат по,лесно и се е продавал в супермаркетите в САЩ (проверете ако не вярвате) ,та що тогава не са умирали от това.5 грама са стрували долар и са го употребявали в огромни количества.После осъзнават че цената е ниска и за да я увеличат го правят незаконен.
2
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова много писахте за тоя, а дори не е от английското кралско семейство, нито от клана Кардашиян. Даже и от герб не е
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лешоядите като Стоичков го съсипаха.