Гей скандал и в Литва, гол мъж зад депутат

Той се появил по време на заседание на комисия
85
Гей скандал и в Литва, гол мъж зад депутат

След скандалното гей парти в Брюксел, в което "изгоря" и евродепутат, секс афера разбуни и литва.

По време на видеоразговор онлайн на парламентарна комисия в кадър зад един от депутатите се появява гол мъж.

Заседанието се излъчва на живо в Youtube, а след края му е видяно 200 хил. пъти.

Още по темата
Депутатът Петрас Гражулис е известен с хомофобската си реторика и с протестите си срещу организирането на гей парада във Вилнюс.

Той се защити с тезата, че видеото е било манипулирано. Но пък негов колега разпозна голия мъж - негов парламентарен съветник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ЛитваПетрас Гражулис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще извадят видеото на Джамбазки със Денди?
53
0
 
2
 
! Отговори
Здрасти преди 3 години
А Русия от какво се управлява? От евнух ли?
52
2
 
4
 
! Отговори
Истоната преди 3 години
Европа се управлявя от секс извратеняци
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бибиДа, навремето ирландец за Англия и САЩ е било това което е сега ром за българите. Не са били особено престижно племе. Ама сега Гугъл ала бала и въртят пачка.
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей голямо чудо, оставете хората да се обичат. Както е казал Светльо Витков - голем ... ***, голема .... не лапай. :-)Друго си е сега да ти направят масажче ала бала. За масаж си трябва силна ръка.
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да наричаш изразаване на негативно мнение за *** алтерираните език на омразата си е език наомразата, нарушаване на свободатра на словото и лишаване от право на изразяване на лично мнение. Аз не отправям призиви да ги мият, тормозят или каквото и да е. Аз казвам: НЕ МИ ХАРЕСВА ДА СИ РАЗВЯВАТ БОЛНИТЕ ИДЕИ НАВСЯКЪДЕ! ОСОБЕНО КОГАТО ИМА ДЕЦА НАОКОЛО! И това не е език на омразата. *** дисфорията е болест и се разпространява подобно на зараза. За това тези трябва да се изолират от децата.
48
2
 
5
 
! Отговори
биби преди 3 години
И още нещо, тък като продължавам да срещам примитивно тъпоумие в коментарите тук. В тък наречената гей европа има страни като Ирландия, където да имаш 10 деца е най-нормалното нещо на света. В Дъблин гей паради се провеждат и никой не *** на умряло. Има ирландци, на които това не им харесва, но те проявяват разбиране и не тръгват да бесят по стълбовете. Аргументът, че ирландецът може да се позволи толкова големи семейства не е издържан. Ирландия е била дълго време една от най-бедните страни.
47
1
 
0
 
! Отговори
Гей преди 3 години
Упс...
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новина от Еврогейотолерастия след 50 години:"Отново възмутителен парад на хетеросексуалните, грубо парадират разнополови сексуални отношения на публични места.
45
4
 
3
 
! Отговори
биби преди 3 години
Гей парадите са традиция, която стартира в чест на събитие, в което 70те години група хомосексуални се противпоставят на системен полицейски тормоз в Сан Франциско, Щатите. Стига се го сблъсък, лее се кръв, но в крайна сметка гейовете удържат победа и отблъскват силите на реда. От тогава тази победа символично се чества с провеждането на паради като символ на извоюваните права. Чети, за да знаеш.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Ако не се демонстрираха толкова и не искаха специално внимание, изобщо даже нямаше да ги забелязваме. Да сте ни видяли някъде да правим специален хетеро парад, да веем знамена с два цвята, да застанем на някакво публично място и да извикаме "Аз съм хетеро, разкрих се, приемете ме такъв". Изобщо не ни дреме, демстрациите дразнят. Като ще е гарга да е рошава, аз съм за бисексуалността. всичко да се плющи наред.
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз самият съм хетеро, но нямам нищо против гейовете. Тяхна си работа с кого и как си лягат. Но има две неща, които ме дразнят:1. Гей-парадите. Защо трябва да парадирате, че сте гейове? Правете си там каквото си правите, няма нужда непрекъснато да се натрапвате.2. Лицемерите като този, които непрекъснато сеят омраза, а в същото време те са гейове.
42
1
 
2
 
! Отговори
gol преди 3 години
той не е гол а *** или там джандар ли се казва.
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво толкова ви пречат обрaтните?! На мен ми е все тая. Имам колегa с обратна ориентация, с когото се разбирам нормално, също един който беше "колежка", който също си беше професионалист в работата и също нямах проблем да се разбирам. Единствено някои от жените се спичаха, щото ползваше дамската тоалетна.Забелязал съм, че тея дето най-много крещят, има най-голяма вероятност да се окажат такива.
40
0
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До Радо халкатаако просто казваше "не ги харесвам", нямаше да е проблем. И двамата знаем как го изразяваш. Както и да е. Не мога да те променя, а и не искам.
39
6
 
7
 
! Отговори
Радо халката преди 3 години
До БауНе е език на омраза. Няма никаква омраза в това, някой да каже, не харесва хомосексуалисти или половонеопределени, непрекъснато да навират своите сексуални драми и/или влечения в лицето на цялото общество. И да парадират по улиците. Аз не виждам никакъв език на омраза тук.
38
6
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До Радо халкататова е език на омраза. Не е същото, но ти си знаеш.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Бау (номер 41)Разбира се, че е така! То е като с PCR тестовете за коронавирус. Ако са открили например 3000 положителни проби, трябва да предположим, че са поне десет пъти повече, тоест 30 000. Така и с гейовете - щом открият пет-шестина, значи и тук има и са много повече.И тенденцията (в проценти) е че те са най-много сред крайнодесните партии, т.нар. патриоти, националисти, подкрепяни от Путин в Кремъл!
36
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Европишейски ценности
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали уж еврогейска Европа,пък все в соца са скритите лимони.