Мъж отнесе глоба от $3500 за 8-секундно нарушение на карантина

Той е бил заловен от персонала на хотел
8 дек 2020 15:55, Ния Христова
16
Мъж отнесе глоба от $3500 за 8-секундно нарушение на карантина
Снимка: Pixabay
Тайванските власти са наложили глоба на мъж в размер на 3500 долара. Той е нарушил карантината си само за осем секунди, съобщава CNN.
 
Мъжът, който е работник мигрант от Филипините, е бил под карантина в хотел в град Гаосюн. За кратко той излязъл от стаята си в коридора, съобщава Министерството на здравеопазването пред официалната централна новинарска агенция на Тайван (CNA).
 
Той е бил заловен от персонала на хотела, който се е свързал със здравните власти.
 
Те го глобили със 100 000 тайвански долара, което е около 3500 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ или комунистите са виновни?
14
2
 
2
 
! Отговори
Знаете ли преди 3 години
защо в Германия няма бай Ганюювци? Защо там няма ваши-наши и яко дерат с глоби, а им нарушиш правилата. Затова не цъкайте с език като чуете швабите това направили, онова направили.
13
2
 
1
 
! Отговори
Алеко преди 3 години
Бай ***, много ти ареса либерастията, да си въртиш номерата както си искаш, а другите да го отнасят! Държиш се като себе си! И винаги си по-учен от учените, най ги разбираш нещата. Целия свят е разбрал, че маските са полезни и задължителни, само ти пак ербап го даваш! Ти си пак най-добре разбрал! Това учени бучени, къде ще ти стъпят на малкия пръст. Те са магарета, пък ти си ат!
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
света полудя заради един грип.представям си като китайците пуснат летящите чинии и започнат да палят наред, все едно има извънземно нашествие.тогава ще настъпи масова психоза,
11
3
 
2
 
! Отговори
бай ганююю преди 3 години
До Правилногосподин професоре *** раздаващ мнения и акъл....ковид *** се казва на хората,които носят маски и си въобразяват че парцалите на устата ги пазят от нещо!!!....и настройването на хората един срещу друг как заради тези без маските умирали хората и те им били виновни?!?!...та това настойване и глупаво оправдание е само с индивиди с психически отклонения!!!...апропо статията е типичн фХейк нюз!!!
10
6
 
5
 
! Отговори
Правилно преди 3 години
Така се възпитава народа. С глоби. Едно време с дърво.Така трябваше и тук да направят (не повече от 200 лв) и да се раздухва в пресата. (Ама Бойко по му са важни изборите и пачките от ЕС).Да видим щеше ли да има ковидидиотии. и дали щеше да има по 200 трупа.Сигурно не, защото тея смелите, не обичат да им бъркат в джоба.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко! В материала не е посочено името на хотела, което би позволило на потенциалните туристи да правят информиран избор, когато решават дали да предпочетат хотела като място за отсядане или не.
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тук няма и предупреждение да му направят.
7
2
 
22
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Тук в хотели ритат камериерки по главите.А началници като Б.Рагин молят всичко да се потули, за да няма отлив на шведски туристи.Същия Рагин, дето щеше да скача от 3-тия етаж.
6
1
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Ово е стандарт!
5
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасен ужас. Всичко живо ще измре. Ковид психари, налузвайте чувалите против вирузи. Че оня бил цайса е готов с химикалите и чипчето. Ще ви го натътрузи без да се усетите.
4
3
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Няма Тън Мън.
3
1
 
16
 
! Отговори
Селя Ния Ицова преди 3 години
Предлагам услига копи - пейст + гугъл превод !За първите 10 обадили си има бонус изненада!
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази карантина като се вживеят.Все едно хората са стадо овце.
1
5
 
15
 
! Отговори
НИЕ преди 3 години
Някой да ограмоти журналистката НИЯ. От обърканите и драсканици на хората им се повдига.