Арестуваха мъж, заплашил майка си с убийство

Той е задържан за 24 часа
26 фев 2021 13:33, Красимир Ангелов
6
Арестуваха мъж, заплашил майка си с убийство
Снимка: БГНЕС

45-годишен мъж е арестуван за отправяне на заплахи за убийство спрямо майка си в смолянското село Дрянка, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 25 февруари в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 45-годишния мъж от селото, затова, че на 24 февруари 2021 г. е отправял закани с убийство спрямо майка си.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкия човек, той е в беда с такава майка, но не е единствен.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости, всяка изкуфяла бабиера може да обвини близките си че я тормозят и тях ги чака арест и съд. Това е малоumno. А близките им какво да ги правят тези изкуфелници, които не рядко съсипват живота на младите. Деменцирали са, но не са за психиатрия или поне там не ги щат,за стаечески дом не щат и да чуят. И после що имало престъпления...,Ако е имало насилие разбирам, ама така...
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми тъй де, от къде накъде ще му отказва да и изхарчиш цялата пенсия за жени и пиене?!Те за това живеят пенсионерите, за да имат "трайно безразличените" деца и внуци пари за алкохол и цигари.
2
3
 
7
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Прав е човекът , цяла година пенсионерката взема по 50 кинта горница, а не се сеща да увеличи джобните на детето - веднага да се намесят социалните и да намерят подходящо приемно семейство.
1
1
 
5
 
! Отговори
Гай Баньо преди 3 години
Бългаски семейни традиции