Откритото дете в Ковачевци е било изнасилено и убито

Задържан е 16-годишният извършител
5 юни 2021 10:41, Петя Славова
193
Откритото дете в Ковачевци е било изнасилено и убито
Снимка: БГНЕС

Откритото момиченце в самоковското село Ковачевци е било изнасилено и убито. Извършителят е задържан - 16-годишно момче. Близките споделят, че арестуваният е живеел сам, съобщава БНТ.

Бащата на убитото момиче каза пред камерата на "По света и у нас", че иска справедливост и доживотен затвор за убиеца.

Още по темата


От разказите стана ясно, че детето се е върнало от училище, оставило раницата и излязло навън да си играе, а по-късно изчезнало. Полицаите го открили снощи към 22 часа в къщата на извършителя.

Тяло на малко дете беше открито снощи в къща в Ковачевци. Детето е изчезнало и е търсено с полиция. При претърсване на къщата полицаите открили тялото на момиченцето увито в одеяло.

Час преди полунощ е извикан екип на Спешна помощ, който установил смъртта на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 2 години
Туй ще рече че два *** по малко. Единия *** който цял живот ще прави проблеми на обществото, сега дано лежи 20г.и после още толкова щото пак ще направи убийство, и на момиче щото ще роди на 15,а на 33 ще има ощв 6 чавета. Требва да има разреждане на тая твар
102
0
 
14
 
! Отговори
ТАКА Е... преди 2 години
Откритото момиченце в самоковското село Ковачевци е било изнасилено и убито..... а извършителя ще бъде пуснат след около 10г. прекарани в затвора в спокойствие и блаженно мързелуване, хранен по 3 пъти на ден , и С денонощни медицински грижи ЗА СМЕТКА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ДНЕС ОТ ПОСТЪПКАТА МУ .НЯМА да бъде приет закон за кастрация . Никога . Край.
101
0
 
24
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
Няма оправдание и милост за този изверг- затвор до навършване на пълнолетие и съд със справедлива присъда ! Остане ли на свобода,ще прави проблеми
100
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само това е справедливост в случая . И не ми пишете повече за този Митко от Пловдив дето изял два шамара .
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимеННищо общо няма това с Борисов, неследството на ***, които им дадоха право да строят навсякъде
98
11
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПАГУБНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗАКРИЛ СИРОПИТАЛИЩАТА И НЕОТКРИЛ ДОСТАТЪЧНО ЦЕНТРОВЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗПРИЗОРНИ ДЕЦА НО СВИЛ ПАРИТЕ ЗА ТЯХ!
97
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 2 години
До Байчо: Защото, Байчо, свободното притежание на огнестрелно оръжие с цел самозащита и смъртното наказание са темелите, върху които се гради всяко проспериращо общество. А Прометейците искат точно обратното - общество на упадък, страдание и много смърт.
96
0
 
34
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Етническата и расова принадлежност на участниците в този ад, идентифицирана ли е? Питам за един приятел.
95
8
 
8
 
! Отговори
Ханко преди 2 години
Промяната Радев в действие.
94
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без абсолютно нищо конкретно да казвам искам да вметна на коментиращите, че медиите прикриват някои от таговете на статията. Тези тагове са "тъмен цвят", "перилни препарати", "животинско семейство Herpestidae известни като мангустови", "веро", "Български Хелзински комитет" и "Либерални ценности". Мисля, че с тези тагове може да се сетите за доста подробности около това престъпление.
93
0
 
16
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Сега очаквайте интервю с комшиите на убиеца по Нова и Битиви - *** знаете ли какво хубаво момче, тихо и скромно момче и винаги поздравяваше всички!
92
1
 
13
 
! Отговори
Doomer преди 2 години
И като при всеки пример за морална деградация в България и страхливост в обществото ОТНОВО дебатът ще бъде пресесен към "Бойко лош", "Радев лош", "Комунистите са виновни", "ГЕРБ са виновни", "Американците са виновни", "Русия е виновна".А това, че сме страхливци и хронични, патологични мрънкачи и еднодневки, които само сочат с пръст и оревават света, НО ОТ ДАЛЕЧЕ, без нищо да правят... то ще си остане на заден фон, както му е реда.
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента,тече *** на обществото,започнала с фондация отворено-отровено общество,още през '76.Десетки,ако не стотици партийни кадри,са се обучавли в така наречения Алианс,италиански лицей.поколения културолози,социолози и журналисти и педагози ,са се отглеждали и се отглеждат и сега,в производните на соросията,знаят и как да се прикриват,а това е лесно в един оскотял народ.Пишат книги за заедността,а там някъде ,някой принася жертва на бала,кабалист,а може би балет майстор?
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаше ли да има химическа КАСТРАЦИЯ за такова ??? И защо все още няма !!!!
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бг, Власта и болшинството от населението считат, че Демокрацията е "абе, прави каквото си искаш, само не ми пречи", тоест, свободия от рода на "вятър мъ вее на бял кон". Е, това е резултата! Ние не се борим с Причините, а с Последствията!
88
13
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЕС ДАВА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ПАРИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЕНТРОВЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗПРИЗОРНИ ДЕЦА НО ГЕРБ СВИЛ ПАРИТЕ! И ПО ДОКУМЕНТИ ПИШЕ, ЧЕ ИМА 1000 ДЕЦА А КАТО ОТИДЕШ НА МЯСТО НЯМА И 100 ЗА ОСТАНАЛИТЕ СИ ПРИБИРА ПАРИТЕ!!! НЯМА ПО-ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА НА ГЕРБ!
87
12
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НИКАКВИ МЕРКИ НЕ СА ПРЕДПРИЕЛИ ОТ ГЕРБ, А СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ ТОЗИ Е БЕЗ НАСТОЙНИК!! ЯДЯЛ ПО ЦЯЛ ДЕН ВАРЕНО СЕНО И ТРЕВА! / КОГАТО ТЕ ТРЕТИРАТ КАТО ЖИВОТ-НО ТИ ЗАПОЧВАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ТАКОВА И ТОВА Е НАУЧНО ДОКАЗАНО!
86
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подобни новини мачкат човека и устоите му.Целта е хаус и гнет.После тотален контрол.Защо се смееш,как може си радостен,в момента убиват изнасилват и консумират деца!!!
85
0
 
46
 
! Отговори
Как така преди 2 години
Един 16 годишен живее сам?С какво си плаща разходите?Социялните служби знаят ли какво прави удин 16 годишен сам?Без родители,как се издържа?Какви мерки са предприети?
84
17
 
10
 
! Отговори
Западняк преди 2 години
Какви малцинства, това е част от западната култура, нали сме западняци и можеме да пътуваме на запад и имамаме западни прахосмукачки и телевизори, какво толкова. Вижте че на запад не остана известна личност която да не е изнасилвана като дете и то в семейството, даже и Лейди Гага обяви, че като дете е изнасилвана от роднина. Важното е да живеем добре, това все някак ще го преживеем, не е толкова зле и на запад стават дори по често.