След хомофобска атака: Полицията в Бирмингам издирва трима мъже

Двама мъже са с прорезни рани след нападение с бутилка
Обновена: 23 авг 2021 13:53 | 23 авг 2021 13:52, Нели Христова
62
След хомофобска атака: Полицията в Бирмингам издирва трима мъже

След жестока хомофобска атака в Бирмингам, полицията издирва трима заподозрени.

В неделя вечерта 30-годишните Роб и Патрик са в Missing Bar в гей квартала на града. Изведнъж те са нападнати с бутилки. Патрик изпада в безсъзнание при атаката, а партньорът му претърпя няколко дълбоки порязвания.

Детективите заявиха, че ще разпитат Сохайл Хан на 24 години, Мосин Махмуд на 31 години и Ишак Аяз на 21 години, всички от Бирмингам, във връзка с нападението.

Роб споделя пред BBC, че той и Патрик са били на парти на свой приятел, а след това са решили да отидат и да потанцуват. На излизане от Missing Bar, на Bromsgrove Street, Роб казва, че се е пошегувал с група мъже в кола, а те от своя страна започнали да крещят хомофобски обиди.

Детективите казват, че един от тях е взел телефона на Патрик, докато се е опитвал да ги заснеме, а една от приятелките им е била дърпана вътре в джипа, докато се е опитвала да го върне. 20-годишната жена е с контузия на стъпалото.

Полицаи заявиха, че мъжете след това нападнали Роб и Патрик с бутилки. Те се нуждаят от лечение в болница заради нараняванията си.

Роб казва, че съжалява, че е заговорил групата, но добави: "Гей кварталът трябва да бъде безопасна зона, за да бъдем това, което искаме, и не трябва да толерираме хората, които правят хомофобски забележки към нас."

Сержант Марк Петфорд заяви, че атаката е "скандална" и че полицията е решена да залови отговорните хора.

"Шокиращо е, че това е случва през 2021 година във Великобритания", казва още Роб пред BBC.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Нападателите аз кореняци бирмингамци, по имената им съдя. Баш потомствени лордове ще да са......
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия е една мега престъпна kлoaka. Даже нашите гета са както дисни ленд в сравнение с големите им градове. Живях там няколко години и се радвам, че напуснах потъващия кораб.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е европа брат, земя на викинги и рицари, сега земя на *** ди та, толерантна и към чал ми, мисля че коментарът е излишен
42
0
 
6
 
! Отговори
Leipzig преди 2 години
Още по-шокиращо е как изглежда Бирмингам през 2021. Има цели квартали, които на пръв поглед са си английски като улици и архитектура. Но като се загледаш, мръсотия и бо.клуци по улиците, дори събрани по ъглите от вятъра, забулени хора навсякъде и почти всички имена са като тези в новината. В някои южни квартали е по-добре все още, но си е страшно като цяло, особено есента и зимата, когато още в 4 часа започва да се стъмва. И сред самите англичани има банди, които са от 16-20 годишни момчета...
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..."Шокиращо е, че това е случва през 2021 година във Великобритания"...мммм, Ко, не! Шокиращо е, че в град като Бирмингам освен пееассси, други бели не можеш да видиш! Истинска случка от май 2016г - Бирмингам, централната алея от Булринг мол към общината, потресаващ гейпарад, белите облечени с цветовете на дъгата, а цветните облечени като пингвини гледаха лошо отстрани. Уплаших се някой да не викне Аллахакбар и да се самовзриви! От тогава са минали 5 години. Незнам, но сигурно е още по-зле.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пакистанеца ще тe заколи ако си гей, а афганистанеца ще взриви целия хoмо квартал!
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арабски квартали, гейовски квартали тия що не се съберат в един квартал ?
38
1
 
12
 
! Отговори
Разбирач преди 2 години
Пакистанците са много консервативно общество и са гореща кръв, в Пакистан гейовете се наказват със смърт. Ако си гей собствения ти баща и братя ще те убият с камъни, такива убийства на честта са много разпространени и според законите на шариата не е престъпление да убиеш неверник или сoдомит. Между другото пакистанците са ангелчета в сравнение с тежката артилерия, афганистанците. Интересни времена предстоят на англетата!
37
1
 
10
 
! Отговори
А Х преди 2 години
Когато фактите говорят дори и пидорите мълчат!Сега и тия афганците и направо ще ги довършат.Не харесвам нито едните,нито другите.Ако може да се избият едни други ще съм най-доволен.Безполезни хора-едните убийци и фанатици,а другите нахалници и безплодни.Въобще никакъв смисъл от тях на тази планета.Само дишат въздуха,ядат храната и се .рат.Аре,ресто!
36
4
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Аз само не разбрах ония, "правоверните", чий са го крепили в гей бар на гей квартал?!
35
0
 
12
 
! Отговори
Този преди 2 години
Сохайл Хан на 24 години, Мосин Махмуд на 31 години и Ишак Аяз на 21 години, всички от Бирмингам? Брей, какви времена, граждани на една държава да са пребити от бежанци, които е приютила.Ами толерастията до това води. Европа трябва да изхвърли всички маймуни от територията си, да си гният там откъдето са дошли.
34
1
 
6
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Браво! Редно е се въведе шериат там :) Явно като местните не могат се оправят с лгбт-хуманоидите то последователите на религията на мира ще оправят нещатата.
33
1
 
15
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
Точно такива,като битият,най-много скачаха да се приемат бежанци.Ай ся са наяж на х...ой!Пак ходи вдигай плакати Refuges welcome!С тая надробена глава...
32
0
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Say it loud say it clear refugees are welcome here
31
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите така са oзверяли, че скоро може да намират пребити гейове не само в Бирмингам, а и в БГ. Руската пропаганда така им е разкaшкала мозъцитe, че ги е превърнала в завършени ксенофоби и неонацитa. Едно време на никой не му пукаше кой какъв е.
30
6
 
9
 
! Отговори
някой преди 2 години
Всичко изглежда ужасно! Пребит човек. Нека не влизаме в разсъждения относно имената на биячите. Това според е мен значение. По-важното-някой счита, че като живее в гей квартал е нормално да се юрка с хетеро мъже. Ако хетеро мъж подюрква една жена-пак би било гадно. Много свободия има и на мен не ми харесва. И понеже ще започнат негативни коментари-аз съм гей. Имам приятел, с когото живеем заедно. Агресия не съм виждал към нас никога. Но и нямам под каквото и да е форма провокиращо поведение.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази снимка според вас нормално ли е да се мъдри към статията?
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото повикало такова се е обадило! Какво се оплаква пеперудката - първи са започнали да се бъзикат.
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той на друго се надявал като се "пошегувал" с тях, пък те взели, че само го пребили.
26
0
 
9
 
! Отговори
абе преди 2 години
и тримата са чисти англичани да знаете :)