Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"

Очаква се решението да се потвърди и от Апелативен съд
1 сеп 2021 15:23, Петя Славова
181
Пускат Кристиан Николов под "домашен арест"
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, който с автомобила си уби журналиста Милен Цветков, бе пуснат под домашен арест от Софийския градси съд.

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване, предава БНТ. За да излезе Николов от ареста с електронна гривна, решението трябва да се потвърди и от Апелативен съд.

Още по темата
Адвокатите на младежа заявиха, че той работил в затвора, показал усърдие и отговорно отношение, поради което бил награден с писмена похвала. Посещавал и курсове по компютърна грамотност.

До този момент се изясни, че в деня на тежката катастрофа на връх Великден миналата година, Кристиян е шофирал автомобила с три вида наркотични вещества.

Защитниците на младежа изтъкнаха, че няма опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление и поискаха по-лека мярка.

Кристият от своя страна заяви, че напълно осъзнава причинената трагедия и поднесе съболезнования на близките. Той поиска да бъде пуснат под домашен арест. На днешното заседание трябваше да бъде представена ключова експертиза, но вещите лица не се явиха.

До този момент Кристиан Николов бе в ареста с мярката "задържане под стража"

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 2 години
Корумпирав съд ! Народа да ги измете ! Вън алчви бъл съдий , те самите са за затвор !
119
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 2 години
Това е второ престъпление към убития журналист !
118
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, ама тоя до сега в ареста ли е бил, мале, мале, аз мислех че отдавна сте го пуснали, хахах, драги сънародници, "съдебната ни система в действие", хахахаха
117
0
 
8
 
! Отговори
А преди 2 години
Кола,поне 300 коня и дрога ще му дадете ли?
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българско "правосъдие". Засрамете се съдии
115
5
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Така или иначе максималният срок за задържане изтича след месец и нещо. Прокуратурата направи огромен гаф с това обвинение, което няма как да докаже, но го повдигна само и само да се хареса на тълпата. Ако сега променят обвинителния акт, то минималната присъда става под 15 години и обвиняемия не може да бъде държан повече от 8 месеца, които вече са минали, т.е. ще следва обезщетение
114
1
 
7
 
! Отговори
Дзивко преди 2 години
Първо тва е мярка до делото, демек съда е преценил, че до делото няма опасност да се укрие и извърши престъпление, а иначе родата е платила на шефа на затвора за една хубава харектеристика, пълни глупости, но съда ги взима под внимание
113
2
 
8
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
Както прогнозира някой още след катастрофата - това момче ще отърве кожата. Най-многото да поседи в ареста, докато на обществото му мине болката по Милен и после мама ще го откупи. И така и стана... Явно такава ни е системата. Щом е такава аз съм да се срине до основи и да се гради на ново. И ако мутрите на Радев са в съдебната система - с него съм!
112
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като го гледам със какъв Джип е бил явно и той е дете на някой голямВъв БГ убиство на човек домашен арест - за какво се хабихте със тия протести като систеамата е една и съща
111
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Посещавал курсове по компютърна грамотност? Че тя компютърната грамотност на неговата възраст е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, що за първобитен при мат трябва да е бил, щом е нямал компютърна грамотност, ми че той си е вреден за обществото и без да върши престъпления.
110
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път си мислех, че този ще лежи дълго и поучително.Още повече, че е убил Милен Цветков.А то какво стана? Продажни и корумпирани съдии и прокурори, един ден кармата ще почука и на вашата врата.
109
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го направят министър в служебното правителство !!!
108
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно няма оправия тука. Надрусваш се на куче, качваш се на нещо средно между микробус и камион и убиваш човек. Който е гледал клипа знае, че този като нищо е могъл да предизвика тотална касапница. И какво? Домашен арест. После се чудим що никой и никъде не ни уважава. Че то нашето е тотална, прогнила бананова република.
107
9
 
6
 
! Отговори
маргинал-майор Жаго преди 2 години
Промяната на Резидента радеф
106
15
 
16
 
! Отговори
Няма преди 2 години
Правосъдие в тая българия.вече не считам нито за родина,нито за моя страна.поклон на Емил Димитров,че има такава песен,но явно днес нямаше да я пее.
105
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е пуснал тоя убиец, да заеме мястото му в панделата!!! Сега го чакаме да изчезне към някоя екзотична дестинация, откъдето да си харчи милионите от мама и тате. Каскет, къде си?!? Или се наслаждаваш на мултизоновия охладител на вино в момента в нечия компания?!?
104
2
 
32
 
! Отговори
Ъпсурдистан преди 2 години
Марешки от ефективна присъда 4 години невинен. Преди две седмици а полицая от Пазарджик дето смаза детето и го влачи 30 метра на пишаходна 5 000 лева глоба. И сега тоя убиец. За един месец трима убйици на свобода. о_О
103
0
 
31
 
! Отговори
Бананова Република преди 2 години
И какво да се плашиме от талибаните и тука си имаме ненаказани убйици. Какви закони и каква държава сме? Абе вие нормални ли сте бе
102
0
 
24
 
! Отговори
Не сме държава! преди 2 години
За убйиство вече за кой ли път ги пускат. Вие не сте хора!
101
1
 
19
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Поредният убиец,който ще избегне справедливо наказание. Българската правоПРОДАВАТЕЛНА система вече му е закупила билет за някоя екзотична и красива островна държава....Честит ви пореден ненаказан убиец!