Бивш боец от военните сили на САЩ вече се бие с жени в ММА

Появата на Алана Маклохлин разбуни духовете в бойните спортове
15 сеп 2021 22:15, Петя Славова
60
Бивш боец от военните сили на САЩ вече се бие с жени в ММА
Снимка: Boec.bg

Алана Маклохлин разбуни сериозно духовете в бойните спортове и по-конкретно в ММА. 38-годишният боец, който доскоро е бил част от военните сили на САЩ, вече се състезава в октагона, биейки се с жени.

През миналата седмица Маклохлин побеждава със задушаваща хватка Селин Провост. Срещата приключва във втория рунд, но не развоят в нея е важен. А фактът, че до 2010-а Алана е била мъж.

Трансджендърът започва своята трансформация преди 11 години, след като преди това изкарва шест като част от специалните сили на САЩ. Вече като жена, Алана споделя, че е получила изключително сериозни заплахи, заради участието си в галавечери срещу други представителки на нежния пол.

„Наричат ме измамница и много по-тежки неща. С тези думи обаче те не нападат мен, а омаловажават труда на Провост, която в продължение на рунд и половина даде всичко от себе си. Обидите само ме правят по-силна”, написа Маклохлин в социалните мрежи.

Алана е вторият случай на трансджендър в ММА. Преди нея Фалън Фокс се състезава в октагона в продължение на две години, преди да се оттегли през 2014-а.

Маклохлин допълва още, че е тренирала година, преди да влезе в клетката. По думите й, тя е получила разрешение от хормоналния панел във Флорида, но е срещнаха огромно затруднение преди да намери съперник за двубоя, пише boec.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ММААлана Маклохлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
9
 
! Отговори
г-жа Гордберг преди 2 години
Понеже омразата и ксенофобията ми ограничи коментара, да довърша: Нека не сме като тези кръвожадни сатрапи от СС, унищожили красивата и модерна, единствена по рода си клиника за смяна на пола на г-н Хиршфелд! Толкова много изгубени знания... Слава на Яхве че вече сме ги достигнали след толкова години изморително чакане и такава голяма нужда на обществото от тях!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя го е таковал "Петьо еврей" и не е нищо особено!
23
0
 
20
 
! Отговори
Ястребителят преди 2 години
Хайде стигате вече с тия джендъраски новини бе хора! Всичко на всичко останахме една шепа хора, де не са се изпеддарассили все още, накрая и ние ще превъртим резбата. И след това нашата Петя ще си чеше оная си работа с прекършен дъбов клон.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Наричат ме измамница и много по-тежки неща. С тези думи обаче те не нападат мен, а омаловажават труда на Провос"----Егати наглостта....Също така - бляк.....
21
7
 
8
 
! Отговори
Г-жа Голдберг преди 2 години
Много съм горда от такива позитивни и пълни с положителна енергия новини. Надявам се да не е последният в този спорт и да даде пример на много млади бели момчета да си сменят пола! При нас в Израел това е нормално и всеки баща се гордее с това колко по-специалена е дъщеря му!!! Това че се е родил с мъжки полови органи не значи нищо, защото след едно леко кръцване от д-р Силверщайн и хоп - вече си жена! Не сме в 30те години, нека не повтаряме същите грешки като тези кръвожадни сатрапи от СС!!!
20
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 26 Пич, не знаеш за какво говориш! На бас че ако те подбара някоя "манекенка" от израелския батальон Каракал ще те накара сам да си говориш и няма да знаеш на кое небе се намираш!!!
19
1
 
15
 
! Отговори
US Army Today преди 2 години
38-годишният боец, който доскоро е бил част от военните сили на САЩ, вече се състезава в октагона, биейки се с жени... По навик.Опитал е да се бие с мъже, ама много го биели... че даже и го... абе , карали са го да се чувства като истинска жена. И по настояване на интимния си приятел, от същия взвод, "боеца" си сложил сисии. Те вече такива с объркана секксуалност в Американската армия превишиха 48%. Вероятно се изнесоха от Афганистан на бегом защото талибаните са ги разплаквали и унижавали ....
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимеН-БОЛНО СИ!
17
0
 
12
 
! Отговори
Това нещо преди 2 години
на снимката е грозно. Каквото и да е спечелило, кой нормален човек - мъж или жена - ще го приеме в живота си? Горкото същество, дано намери покой скоро.
16
0
 
22
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
НА КОНКУРСА ЗА КРАСОТА В ФАЩ МАЙ МИС НЕВАДА ГО СПЕЧЕЛИ МЪЖ! - Тоест куче се е явило и е спечелило конкурс за красота на котки?
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20-те удара които тя му вкара не направиха никакъв демидж. 2-та удара които той и вкара и счупиха костите на челюстите и я накараха да плюе кръв.
14
12
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До АТАКИСТ/ САМО В ГЛАВАТА ТИ НЯМАТ ЖЕНСКА ГРАЦИЯ! НА КОНКУРСА ЗА КРАСОТА В ФАЩ МАЙ МИС НЕВАДА ГО СПЕЧЕЛИ МЪЖ! ТАЙЛАНДСКИТЕ ТРАВЕСТИТИ НЕМОЖЕШ ГИ РАЗЛИЧИ , А ВЪВ ФИЛМА ПРЕСПАВ ПО БТВ КОМЕДИ МАЗНИЯ ТРАВЕСТИТ ГОТВАЧ Е ПО-ЖЕНСТВЕН И ОТ ЖЕНА!
13
0
 
0
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Е, с кого да се бие?? С мене ли?.!.
12
1
 
9
 
! Отговори
Сега разбирам защо преди 2 години
военните сили на САЩ се изтеглиха панически от Афганистан. Талибаните са се отнасяли с тях по мюсюлманската традиция за "почит" към жените. 21 век? Не, мерси!
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе не може мускулите ми и костно-двигателния ми апарат да се развиват 20 и няколко години, включително след пубертета, като мъж, под влияние на мъжки хормони и изведнъж хоп! Вече съм жена! За мен включването на такива в състезанията за жени е предателство спрямо спорта и феърплея. Каквато и хормонална терапия да се прилага, дори пикалото и тестисите да са му махнати, хромозомите на клетъчно ниво си остават мъжки.
10
1
 
29
 
! Отговори
Гледах репортаж преди 2 години
Трагедията е че тоя дори не е добър боец. Бил е някакъв треторазряден пехотинец. А в пехотата и в армията ръкопашния бой не е на основен фокус. Учат ги предимно да стрелят и да се бият с оръжие. Жената беше в пъти по-добър боец и първия рунд му вкара супер много удари, предимно защото тоя беше страхлив и реши да се боксира от дистанция. Втория рунд просто я свали с мускули на земята вкара и 2-3 удара долу и я удуши. Жената плюеше кръв и беше видимо наранена. Грозна работа.
9
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЪВСЕМ СКОРО ЖЕНСКИТЕ ОТБОРИ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ЩЕ БЪДАТ НАПЪЛНО ПОДМЕНЕНИ ОТ ТРАВЕСТИТИ, И С ТОВА ЩЕ СЕ СЛОЖИ ОКОНЧАТЕЛНИЯ КРАЙ НА ЖЕНСКИЯ СПОРТ КОЙТО ЩЕ СЕ КАЗВА ВЕЧЕ *** СПОРТ
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжки спорт. Няма що.
7
1
 
32
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОТ ТАЗИ ГОДИНА ТРАВЕСТИТ БЕШЕ ДОПУСНАТ НА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ И ТО БЕЗ ДА СИ Е СМЕНИЛ И ПОЛА, ТОЙ СЕ ЧУВСТВАЛ ЖЕНА И МУ ДАЛИ ПАСПОРТ, ЧЕ Е ЖЕНА! :D СЧИТАНО ОТ 2021-ВА ГОДИНА ЖЕНСКИЯ СПОРТ ПРИКЛЮЧИ!!! ЦЕЛИЯ ЖЕНСКИ СПОРТ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ПОДМЕНЕН С ТРАВЕСТИТИ ДО 10 ГОДИНИ А ОЛИМПИЙСКИТЕ РЕКОРДИ ПРИ ЖЕНИТЕ ПОДОБРЕНИ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ АКО НЕ И ВСИЧКИТЕ!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма от къде да крадете Новини ли?