Арестуваха мъжът, тормозил хората в Световрачене

Венцислав Дамянов е с присъди за изнудване, кражби, наркотици и побой
7 окт 2021 08:35, Петя Славова
82
Арестуваха мъжът, тормозил хората в  Световрачене
Снимка: МВР

Мъжът, който тормози хората в Световрачене - Венцислав Дамянов бе задържан при среднощна специализирана акция.  Срещу него има подадени много сигнали за извършени побои и закани за убийство. Той е бил пуснат от ареста, въпреки че местните се страхуват за здравето и живота си, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По-късно при среднощна акция той е бил отново задържан.

Венцислав Дамянов е бил без електронна гривна, разпоредено е районният инспектор да извършва проверки на мъжа на всеки час, същевременно е подготвено и искане за поставянето на съответната гривна. Само за периода 2006 – 2018 г. той е задържан 9 пъти във Второ РУ.

 Дамянов е многократно осъждан. С 8 присъди е за изнудване, побой, кражби и разпространение на наркотици за периода 2005-2019 г.

Привличан е в качеството на обвиняем по 15 досъдебни производства, образувани в периода 2004-2018 г. за: телесни повреди; закана с убийство; придобиване/държане на боеприпаси; грабеж; изнудване; хулиганство; образуване/ръководене на организирана престъпна група; подкуп на длъжностно лице; престъпления с наркотици; управление на МПС с отнета шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Диагнозата е: 1. неработещи институции 2. корупция и бедност 3. липса на правосъдие 4. поне 50 години увреждане на населението с погрешни политики 5. връзкарство и прогонване на кадърните хора
67
0
 
10
 
! Отговори
Дяя Мраз преди 2 години
Този и за донор на органи не става...Жалко, толкова свестни и невинни хора си отидоха, а този и същества като него все още хабят въздух и храна.
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имахме съд и прокуратура, този не би трябвало да излиза от затвора. За изброените Н на брой обвинения и АКО го бяха осъдили, по 1-2 години за обвинение да има сумарно към 30-40 години. Ама нямаме правосъдие, имаме рушветчийство. Който има пари плаща и няма съд, няма присъда.
65
0
 
13
 
! Отговори
питам преди 2 години
След такава "впечатляваща" биография, ЗАЩО не търка наровете или не работи в някоя каменоломна?
64
0
 
12
 
! Отговори
Ss преди 2 години
Абе какво се занимават с такива татуирани толупи, които се мислят за голяма работа. Защо просто не го застрелят и проблемът ще се реши. Цялата държавна администрация се състои от калинки.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди години един такаф на томозиши у селу после дедаца фана един кол ичдебна го и бой БОЙ БОЙЙЙЙ - 4 ребра крака, ляра ръка, нос и 8 зъба разцепенииииии! После го съблякохме гол и го заливахме със студена вода. И на аристуаха! АЙ СИКТИР УЕ!
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Край - Глууупъсти, лъжи, инсинуации, манипулаци, извращетиния, отрова за моъка, шикалкавене и измама ...
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не разбирам, защо заканата за убийство, не се третира като убийство? Същото е и с опит за убийство! Дават му 1-2 години ... ми НАЛИ КАТ ИЗЛЕЗЕ, ШЕ УБИЙ ЧОВЕКА Е!
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поканили са го на очна ставка да разпознае хората дето са се жалвали
59
2
 
8
 
! Отговори
Тиква преди 2 години
Защо се оплакваме? 20 години ни управляват Мутри и Мутреси, ето Резултат, ще бъде още по лошо,ако пак гробисти ще дойдат на власт.
58
0
 
2
 
! Отговори
таня преди 2 години
Сега, като го пуснат отново, спокойно могат да му дадат и медал за заслуги, като виден гражданин.
57
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Ще плати и ще е чист като "сълза"! Чисти и полицията и съдебната ни система и въобще всички сме "чисти"!
56
0
 
5
 
! Отговори
Т.е. преди 2 години
Работник от съд. система !
55
0
 
13
 
! Отговори
stan преди 2 години
До АлиЦелия проблем в Бългрария от който тръгват абсолютно всички други пропблеми е, че съдебната ни система на практика не работи за това, за което е създадена. Докато това не се промени нищо друго няма
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България няма съдебна система.
53
0
 
9
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 години
Че ме споменавате с добро още много лета, хем че съм рязал ръце, уши и езици на много народ.
52
2
 
13
 
! Отговори
Ганьо Шериат преди 2 години
В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите но не ги арестуват, явно престъпниците са идоли за МВР!
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проверка на всеки час. В кой век са тези мерки? Къде е гривната? Каква акция имаше, за един човек колко хора? Имитация на дейност, хванат един с дрога, а може и както казва да взима лекарства.
50
1
 
8
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Първо трябва да отбележа, че Макаров е другарят Макаров, а не "господин Макаров" - в СССР господа нямаше. И второ, преди другаря Макаров има един господин Браунинг!
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 43 (Край) Абе наивник такъв! Аз излязъл от затвора хрисим човек не съм виждал! Изключения са хрисимите хора, попаднали в затвора, като излязат пак са хрисими, но те са си такива, а не че в затвора са ги превъзпитали. Навремето познавам един такъв кротък комшия, който уби кандидат за зет и рани майка му със служебен пистолет. Не без основание го направи, да отбележа!Иначе много блага душа беше!