Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче

Две момчета си правели гонка
28 ное 2021 20:35, Нели Христова
130
Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче
Снимка: 4vlast-bg.com

16-годишно момиче загуби живота си след гонка между два автомобила БМВ по пътя Самоков-Говедарци.

Катастрофата станала на 23 ноември вечерта в село Маджаре. Зад волана на единия автомобил е 20-годишен младеж от село Говедарци, в другия пътуват 16-годишната Иванина с приятеля си Николай, който шофира.

Малко по-рано двете коли са заснети от улична камера в село Мала Църква да преминават със скорост около 170 км/ч.

При гонката 20-годишният Николай губи контрол над БМВ-то си и се блъска в дърво.

"Бях на площада, когато видях как прелетя БМВ-то на Николай Кръстев, гонеше се с още една кола, също БМВ. Нямах представа, че при Николай се вози дъщеря ми. Караше сигурно с 200 км./ч. Казаха ми, че в другата кола бил младеж от Говедарци. С тази тяхна гонка животът ми свърши. Какво трябва да направя с тях? Искам възмездие и справедливо наказание за отнетия живот на детето ми", сподели през сълзи пред местния сайт 4vlast-bg.com бащата на загиналото момиче Иван Иванов.

Непълнолетната Иванина издъхва на място, а приятелят й е настанен в столична болница с множество травми, наранявания и опасност за живота. Пожарникари са рязали ламарини, за да ги извадят. Вторият водач бяга от местопроизшествието без да окаже първа помощ.

"Дойдоха линейка, полиция и пожарна. Колата беше смазана. Като се прибрах в 20 ч. пътят беше затворен. Много лошо карат тук. Трябва да се сложат легнали полицаи. Много бързо карат, това момче е карало най-мако със 150 км/ч.", разказа Спас Павлов пред bTV.

След трагедията пътят е затворен часове наред, а екипите на "Криминална полиция" остават на място до 4 ч. сутринта. Жителите на Маджаре искат на място да се поставят легнали полицаи, които да спират джигитите по пътя.

Почерненото семейство се надява виновните да бъдат наказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
"Какво трябва да направя с тях? " - ми предполагам е член на ловна дружина. Ако не е - да стане. После е ясно!
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При БМВ със задно предаване рязкото пускане на газта преди завой е като да дръпнеш ръчната. Мотора е мощен и спира колелата, а задницата е лека и поднася. Трябва да се спира по-отрано и като цяло със 170 км/ч да влезеш в Говедарци, е в разрез със сички закони на физиката. И доста други возила, освен БМВ, не биха се справили.
48
6
 
4
 
! Отговори
BMW преди 2 години
Човек може да се убие както с 200 коня, така и с 90. Не виждам никакъв проблем даже и с 600 коня да се пребие. Много са конете, когато станат над 400. Тогава задницата се суче много лесно, чак да те е страх да го настъпиш. 150 km/h може да се вдигнат и от Дачия.
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да наслагаме легнали полицаи, та да си трошим колите, вместо да вкарат неколко такива гов няра за по 15 години за убийство. И ше си дойдат нещата на мястото. Аз на мястото на бащата, щях да отида в болницата и да го заколя.
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде стига с това къде била полицията, нали не искате да се крият в храстите, ами като не се крият тоя ги вижда отдалеч и минава с 30 покрай тях и после настъпва до 170!може ли до всяко кавВ-алче да се сложи полицай, когато родителите ги няма?
45
2
 
34
 
! Отговори
истина преди 2 години
Не може до всеки пубер с безразсъдни родители да поставим полицай да го пази, да не взема наркотици, да не пие, да не безчинства по улиците - кой купи на тези деца такива коли. Всичко идва от семейството то трябва да е на първо място във възпитанието на децата.
44
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дева и племето тьпо, не се научи, че БМВ е кола за професионалисти, а не за пик льофци, дето маратонките им още миришат овча тор...
43
1
 
38
 
! Отговори
истина преди 2 години
Не къде са родителите, защо на младежи на по 18, 19 години се купуват БМВ та по 150-200 коня - нормални ли са тези родители, те убиват децата си и други хора.
42
6
 
5
 
! Отговори
С преди 2 години
А къде е полицията? Гони бате Бойко ?..
41
1
 
13
 
! Отговори
до 49 преди 2 години
Вашта м.Само от първата дума и си личи че си бразилец БАТКО.
40
0
 
20
 
! Отговори
xexe преди 2 години
естествен подбор
39
22
 
7
 
! Отговори
S преди 2 години
Вашта м българска.!!! Проста. В Германия такива неща няма. Тъжно.
38
2
 
24
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Днес зазимих вилата си намираща се точно на този път след Пасарел.По пътя се бяха образували колони и на отиване и на връщане ! Е каквото и да си говорим и пишем има си *** които шофират без мозъчно ,все едно сами на пътя .Четри пет такива и.д.и.о.ти изправиха на нокти бая колеги с безумното си шофиране ,изпреварване и засичане .Няма никога да се свършат примитивите на пътя,за съжаление ,но страдат невинни!
37
2
 
29
 
! Отговори
Брадван преди 2 години
История стара като света. Селските ашлаци(а доста често и градските) винаги искат да се покажат кой е по-по-най, а полицията си бърка в носа и отива да регистрира поредния случай за статистиката.
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неприятното е че всеки ден се случват подобни инциденти и никой не си взема поука.
35
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не винете децата. В тази възраст не е лесно. Хормоните бушуват.
34
1
 
25
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
"Стига плямпахте как на 16 излизала с 20-годишен... 10ти и 11ти клас все налитах на по-малки- я от 8ми, я от 9ти клас." ___________ Ами 20 г. селски пръч е "излязъл" с 16 г. момиче, подкарал е бракмата със 170 и е свършил курса в дърво и болница, а тя в гробища. И вече няма значение кой с кого е излизал. Остава само бащата да се чуди как се е случило това на дъщеря му. Аз пък се чудя ако в колата беше нечия друга дъщеря, дали нямаше да си легне спокойно, макар че е видял кола да кара със 170.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млади хора умират непрекъснато и нелепо! Проблемът е в семейството! То възпитава или не, то дава пример лош или добър! И за съжаление винаги седящият от пред вдясно плаща сметката! Чудя се винаги когато чета подобни новини: КАК ЛИ СЕ ЖИВЕЕ ЗАВИНАГИ С ВИНАТА, ЧЕ ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА СИ СИ ОТНЕЛ НЕВИНЕН ЖИВОТ, ПОЧЕРНИЛ СИ ЖИВОТА НА ДРУГИ, КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ ЖИВИ???? БАЩАТА ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ! НОРМАЛНО Е ДА МИСЛИ ТАКА! САМО ЧЕ АКО ТОЗИ МЛАДЕЖ ИЗОБЩО ОЦЕЛЕЕ, НЯМА ДА ВЪРНЕ ЖИВОТА НА ДЪЩЕРЯ МУ! И кой е виновен
32
1
 
45
 
! Отговори
Сатира преди 2 години
БМВ е най-опасната кола по пътищата в България. Масово такива коли карат недодялани млади комплексари! Но кой е купил БМВ-то на младежите ?
31
3
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Тука невинни няма. Щом е участвала в гонката, значи й е харесвало да карат като макаци по улиците. Днес минах към 200 км. За преминати 200 км видях две коли на КАТ, , проверяваха някакви коли, но тези които най-много се изшиват почти винаги минават метър, защото макаците си пресвяткат с фарове и се предупреждават че има пътен контрол. Очевадно е, че системата за контрол на скоростта е неефективна и старомодна.