Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й

По думите й, преди да изчезне возилото, човек се блъснал няколко пъти в нея
Обновена: 26 дек 2021 15:15 | 26 дек 2021 11:09, Петя Славова
163
Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й
Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че колата на Деси Банова е открадната в столичен мол. Вече има и арестуван. До днес няма обаче нямаше официално потвърждение от полицията намерена ли е колата и кой и защо я е откраднал.

"Има образувано досъдебно производство. Има задържано лице. Установява се съпричастността на други", заяви пред Нова тв Марио Киричков от СДВР. По думите му задържаният е от така наречения "тежък контингент". Той е криминално проявен и осъждан.

Още по темата

"Такива автомобили не биха могли да останат дълго на територията на страната, защото са видими и не са масови. В повечето случаи се изнасят зад граница", заяви Киричков.

Банова коментира, че се надява на справедливост. "Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е огромно безобразие – да се случи посред бял ден, пред очите на толкова много хора, на място с толкова камери. Няма как да мълчиш за подобно безобразие", заяви Деси Банова.

"Дотук органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост и възмездие за всички хора, които са пострадали по същия начин", заяви Банова.

"Не ми е известно към този момент автомобилът да е намерен, надявам се да не е извън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде намерена", заяви Деси Банова.

По думите й много хора са я потърсили, след като нейният случай стана известен. "Страшно много хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, спира за 10 минути в същия мол, за да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към охраната и те започват да й се подиграват, че явно е забравила къде я е паркирала", разказа Банова.

Тя е категорична, че може да познае човекът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне луксозното возило.

Към момента трима са заподозрените, един е арестуван, двама се издирват.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
9
 
! Отговори
тази синоП.ичка преди 2 години
...защо си мисли ,че светът се върти около нея...?????
93
2
 
7
 
! Отговори
уфььь...па тая.. преди 2 години
и нейната кола...а бе боли ме оная ми работа за Плювко,метресата му и колата им...!Айде ЪРььь У ЛЕВО!
92
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква грозития е тая, не е истина. Нарочно ли си е направила носа толкова чип или майка и е рускиня?
91
2
 
8
 
! Отговори
В. преди 2 години
Може да са били от КОМПИ. Нали охлюва беше вкарал комисионните си в Гърция за имоти
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми да вземе да го "познае", но не съм сигурен, че има съд, който само на това основание да осъди човека.
89
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С този случай много хора трябва да разберат че няма богопомазани.Всеки може да се окаже на нейно място.Въпросът е защо изобщо е нужно това.
88
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако я караше малко по-скромно, нямаше да й откраднат колата. Моята що никой не иска да я краде?
87
5
 
7
 
! Отговори
Туй е човек от заная преди 2 години
Баце остана без работа, изpитаха го, а той си е стар занаятчия лежал е в дpaнголника в Унгария или Чехия за aвтокражби по Европа преди да излъже плебса да то избира над 11 години!!!!
86
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая па орева света за джипа си, като че ли мъжът й не може да й купи нов.
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Деси Банова,Ами това е държавата оставена ни м..утрите, на които мъжът ти прислугваше, а те го пляскаха по челото
84
2
 
4
 
! Отговори
Пор преди 2 години
Сериозно ли си мислите, че за да копира някой сигнала на дистанционното трябва да се блъсне в човека, който го носи. Някъде писаха, че апаратурата струвала 20 000 Евро и крадеца наскоро си я купил. Откриха ли я тая апаратура? Пък в 24 часа отдавна имаше, че джаджа струвала от порядъка на 200-300 евро и с нея се крадяли коли. Кое е вярното?По-скоро фърля кьорфишек, какъвто я съветват полицаите, а те следят основните заподозрени и ако има нещо вярно, някой все ще реагира прибързано и ще го хванат
83
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един експресен съвет към всички. Карайте като мен 20 годишна щайга и даже не я заклйчвам. Когато карате лъскави бараки влезате в полезрението на Мутрите. А влезнете ли в полезрението им сте обречени и господ неможе да ви помогне. Мутрите имат хора навсякъде. На тази синопичка джипарата вечее извън граница и никога няма да го намерят. Мутрите имат свои хора на границите и бързо изнасят автомобилите. Нов авотомобил даже в Герамания не карат защото ще им го приберат бежанците.
82
2
 
12
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Пак с една кола ни занимават.
81
3
 
18
 
! Отговори
Пожалете ни! преди 2 години
Пожалете ни поне по празниците и не ни навирайте тази постна женица в очите! Тя и съпругът й са някакви социални ексхибиционисти - то бива жажда за внимание, бива, ама чак толкова! Баста!
80
3
 
5
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Явно застрахователя не е искал да плаща, звъннал е на хората си в МВР и нещата са се наредили.
79
4
 
13
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Смешното е не открадната кола, смешното е как се жалват тези манекенки по ТВ сякаш са нещо повече от останалите, които имат много по-малко, работят много повече, чиито коли също изчезват и куп други много по-съществени проблеми но не реват по медиите. Ако караше кола като масовия човек а с парите за джипа да бе направила нещо благородно без да го обявява по тв щеше да е по-смислено.
78
14
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Дано се намери автомобила, а извършителите да си понесат последствията, напук на всички ***, които се радват и подкрепят извършеното престъпление.
77
9
 
4
 
! Отговори
Следваща новина преди 2 години
Деси Банова болна от злокачествен рак с разсейки. Всичките богатства и лукс не могат да и помогнат за лечение.
76
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям пиар си направи Деса покрай колата.
75
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да е жива и здрава и весела Коледа на Деси Банова тя е много интелигентно красиво и умно момиче с визия и дух.Може да има всичко,което пожелае.Нека си кара новата кола с късмет и здраве и да почерпи за да и върви по 'вода'. Гледайте с добро око хората радвайте се на техните успехи ,придобивки и щастие и не злобейте! Злобата и завистта са деструктивни.Запомнете,че сте там където сте заслужено.Научете се да се радвате и да се съпричастни и в мъка и в добро с хората инак вечно ще сте бедни и злобни