Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й

По думите й, преди да изчезне возилото, човек се блъснал няколко пъти в нея
Обновена: 26 дек 2021 15:15 | 26 дек 2021 11:09, Петя Славова
163
Деси Банова може да познае мъжът, откраднал автомобила й
Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че колата на Деси Банова е открадната в столичен мол. Вече има и арестуван. До днес няма обаче нямаше официално потвърждение от полицията намерена ли е колата и кой и защо я е откраднал.

"Има образувано досъдебно производство. Има задържано лице. Установява се съпричастността на други", заяви пред Нова тв Марио Киричков от СДВР. По думите му задържаният е от така наречения "тежък контингент". Той е криминално проявен и осъждан.

Още по темата

"Такива автомобили не биха могли да останат дълго на територията на страната, защото са видими и не са масови. В повечето случаи се изнасят зад граница", заяви Киричков.

Банова коментира, че се надява на справедливост. "Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е огромно безобразие – да се случи посред бял ден, пред очите на толкова много хора, на място с толкова камери. Няма как да мълчиш за подобно безобразие", заяви Деси Банова.

"Дотук органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост и възмездие за всички хора, които са пострадали по същия начин", заяви Банова.

"Не ми е известно към този момент автомобилът да е намерен, надявам се да не е извън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде намерена", заяви Деси Банова.

По думите й много хора са я потърсили, след като нейният случай стана известен. "Страшно много хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, спира за 10 минути в същия мол, за да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към охраната и те започват да й се подиграват, че явно е забравила къде я е паркирала", разказа Банова.

Тя е категорична, че може да познае човекът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне луксозното возило.

Към момента трима са заподозрените, един е арестуван, двама се издирват.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е мъж престъпника, Плювню и Станишето са вън от подозрение. Да не се окаже, че Десито некой го е опрашил, че с Плювню не и се случва нищо такова на червената снахица
73
0
 
5
 
! Отговори
!?!? преди 2 години
Не мислете Жената на "магарето избрано и назначено за президент.." на оня от Банкя ..от ДКМС - то ..дето продавал хороскопи и спал по паркинзите на магистралите в Германия..Тя отдавна си е избрала друг джип да и купят..нещо по така.. напук на всички за разходките и до мола и козметичния център...че е много заета..
72
0
 
2
 
! Отговори
Искрен преди 2 години
Тои за германия замина како там имат битак като нашия за стари автомобили за авточасти направо го претопяват и го карат с параход.
71
1
 
14
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Коя е таз Деса и Банова :)))
70
1
 
6
 
! Отговори
В.Б. преди 2 години
Влади върни колата на жената! И пачките ми върни!
69
0
 
4
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
ЕДИНСТВЕНИЯТ смисъл от цялото писание е ако кажете къде се е случило, за да имаме някаква мисъл да внимаваме и да се пазим там. Естествено, тази информация липсва.
68
1
 
13
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Колата на Деси Банова е я цунал Влади Горанов мей би :)
67
0
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 2 години
Аз и дотам не стигнах, защото ми беше достатъчно заглавието. Деси Банова може да познае мъжът...Това практически означава, че МЪЖЪТ може да познае нея. Но все пак, добре е, че и превозното средство не се е превърнало в автомобилЪТ. :D
66
1
 
6
 
! Отговори
Коледа 2021 преди 2 години
Вероятно Деси Банова ще може да разпознае Росен Плевнелиев, който й е откраднал колата. А той пък си мисли ,че все още е президент на град Гоце Делчев ! Честито на бившите и настоящи политици, министри, министър председатели и президенти ! Както и на неработещите от БНБ !
65
0
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
много открито се работи гледам! ПРОЗРАЧНО за някаквъв си мишок и неговата прима! и бързо направо - =не ще ги стигнем а ще мги задминем= Тошеее! поклон
64
13
 
6
 
! Отговори
БМВ дилър преди 2 години
Всички с двасет годишни дизели не спряха да плюят по Деси.Престанете да мразите и направете така,че и вие да карате нови коли.
63
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Отделихте достатъчно внимание на Деси.След като напусна телевизията единственото което прави е да обикаля по молове.Сега се радва на отделеното и внимание,но стига толкова.
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом колата все още не е намерена не се знае дали са замесени посочените лица и дали са хванали извършителя.
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е,че държавата показа,че при желание много бързо може да разкрива престъпленията. Лошото е,че процентът на разкрити автокражби е много малък което значи,че държавата няма желание да се бори с престъпниците.
60
0
 
10
 
! Отговори
Sofia Centre преди 2 години
Всеки ден ми трият коментарите понеже крият истината ! Медиите са зависими !модерни лобисти на "публично мнение"
59
1
 
6
 
! Отговори
Край преди 2 години
Богатите също плачат Деси.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега са на мода Фераритата. Джиповете са демоде, добре, че са й го откраднали, за да си купи ново Ферари.
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"През една мразовита нощ Молка покрила предния капак на колата си. На сутринта запалила от раз и доволна поела за работа. И докато се поздравявала със своята съобразителност, изведнъж се сеща, че двигателят е отзад." "На друга Молка и се поврежда ФВ-генът. Почва да се мота около колата и пристига трета, също кара ФВ.-Какво има бе мило?-Ами май съм си загубила двигателя, отпред няма нищо...-Не тъжи, отзад имам един резервен, ще ти го дам..."
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е кадърен и "копува", май не е много кадърен:-)
55
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деси Банова е един от най красивите жени сексмодели на България.Много млади момичета може само да се учат от нея, какво означава естествена и неподправена красота без да се реже,цапоти и превръща жената в Анунак с подути джуки и хиалурон.Няма нужда и да преиграва. Дядо Чехъл ще и купи чисто нов поръчков X7 Хибрид от фабриката в Бавария с найлоните и мукавите които с кеф ще си вади и отпечатва. Даже може да иска и куршумоустойчив и с още повече екстри