Сагата приключи! Депортираха Джокович от Австралия

Сърбинът е отлетял в посока Дубай
16 яну 2022 16:37, Красимир Ангелов
139
Сагата приключи! Депортираха Джокович от Австралия
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович бе депортиран от летището в Мелбърн, след като загуби съдебното си дело след повторното анулиране на визата заради ваксинационния му Ковид-19 статут, съобщава АФП.

Репортер на агенцията потвърди, че сърбинът е излетял в посока Дубай, след като по-рано го засне на летище Туламарийн в Мелбърн.

Още по темата
Както е известно, тази сутрин световният номер 1 загуби съдебното дело след повторното анулиране на визата му и бе решено да бъде депортиран от Австралия.

Новак Джокович заяви, че е много разочарован от решението на Федералния съд на Австралия да бъде депортиран от страната, но ще се съобрази с него и ще я напусне.

"Уважавам решението на съда и ще сътруднича на властите във връзка с напускането ми от страната", сподели Ноле във вечерта преди началото на Аустрелиън Оупън.

"Преди да правя коментари ще отделя малко повече време за да си почина и да се възстановя. Аз съм изключително разочарован от съдебното решение, което отхвърли молбата ми да бъде преразгледано решението на министъра за анулиране на визата ми.

Това означава, че не мога да остана в Австралия и да участвам на турнира", каза още той.

Мястото на 34-годишния сърбин в основната схема на Australian Open бе заето от „щастливия губещ“ Салваторе Карузо от Италия, който ще се изправи срещу сънародника на Джокович – Миомир Кецманович, в първи кръг на надпреварата.

Всичко за депортацията на Новак Джокович вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това са закони, Ковид ваксина да тече в кръвта ти, не знам мили хора.. Хомосапиенсът май е по-добре да изчезне
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
109 Трябва да си бил ти, този ром. Пък и обичаш плескавици.
112
1
 
0
 
! Отговори
О, тигре, тигре... преди 2 години
Ех, Доко, Доко...
111
8
 
4
 
! Отговори
Лъжливите овчарче преди 2 години
Ето сега АО ще се гледа с удоволствие. Без сръбски симулации, "колко съм уморен"', без "ама що не ме аплодирате" и няма нелепи балетни етюди след всеки мач "Ах колко ви обичам". Очертава се прекрасен АО!
110
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
NO VAC /cination/ ГОЛЯМ. Почакакте и ще видите новия цилъл от припадащи по кортовете и не само "здрави" боцковци. 3ма вече са се отказали от австралийската си авантюра поради сърдечни неразположения по време на трениеовките им там. Няма да видите Новак да се просне като риба на сухо в безпомощно състояние както много други ще позират пред камерите в ролята на жертви на глупостта си. Новак има и пари и титли. Не му трябва да ходи из концлагерите да им вдига нивото на затворническия турнир.
109
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tака правителството на Австралия показа, че ще мачка безкомпромисносвоите граждани, ще взима решения за тяхното здраве и техните тела и може да ги лиши от всякакви права. А австралиците се радват, че са изгонили Джокович и не му е минал номера. Ха-ха-ха!
108
0
 
2
 
! Отговори
ех Канада преди 2 години
за кво бордър секюрити дуднете тука .Те си го казаха в прав текст : риск за "добрия ред и може да бъде повлияе отрицателно на усилията за ваксинация на останалите хора в Австралия". Вий си крякайте , *** га ви настъпят и вас по вратО ,ще ли пеете по същия начин . А канадецът е сложен за председател с именно тая цел !
107
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко , че събираше пари за тия маймуни, когато горяха. Въпросът е политически. Да горят пак при следващия пожар.Не сме забравили оня Ауди дето коли българчето в София. Английски помиери.
106
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек ако не е инат, трудно може да е шампион. Като ти орежат всички чудатости, ставаш квадратен и удобен за общо пакетиране. От този скандал Австралия губи повече, отколкото Джокович.
105
7
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Основният аргумен за отнемането на визата му не ече нещо е сгафил, а че представлява опасност за "общественото здраве" ! Т.е. в Авсралия по никакъв начин не бива да се безпокои и подлага на съмнение робското статукво на стадото !
104
17
 
7
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Браво на австралииците
103
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един Българин отново Ми той е ром.
102
2
 
9
 
! Отговори
Един Българин отново преди 2 години
Така ли щеше да бъде, ако Джокович беше черен или евреин?
101
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук лауреати по международно право и юристи по миграциони закони са се събрали. Само дето грам не са живяли в цивилизована държава, но компетентно ръсят акъл. Мислят си че да лъзнеш бордер секюрити службите на Австралия е като да минеш КПП Калотина. Даже някоя 100левка да му бе ударил на челото на митничаря за да е пълна балканщината. Тук има закони и се спазват. Не е разграден двор. Не пишеш ко си сакаш у формулярите. Балкански тарикатлъци ги правете у дискотелата у Белград.
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един Българин пита Що ти пука?
99
7
 
5
 
! Отговори
ОРИЕНТАЛЩИНА преди 2 години
ЗНАЧИ ЩОМ Е ДЖОКОВИЧ МОЖЕ ДА МИНАВА НА ЧЕРВЕНО?
98
1
 
3
 
! Отговори
Един Българин пита преди 2 години
Кого обичаме ние българите и кой обича нас българите? Защо ли?
97
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми е ясно на какво отгоре Джокович се държеше така. Не може да лъжеш пред очите на всички и да очакваш милост и снизхождение. Чувството за справедливост изисква да се действа както съда направи, а иначе си е просто съчувствие към лъжец. Пред очите на цял свят.
96
2
 
17
 
! Отговори
До 96 преди 2 години
Толкова не може да се ваксинират, след като турнирът му е супер важен>>>>>>>Ми защо са.му издали виза, след като не е бил ваксиниран.Панаир да.става и назидание за непослушните. Момчето явно иска да има деца,.при това нормални. На жендърята. деца не им трябват, то бездруго и те не знаят какви са.
95
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета коментарите и ми става тъжно- какви жалки дребни и злобни душици са голяма част от българите, не е истина. Някакъв душевен орга.зъм да оплюят, да се надсмеят, да принизят успелия, по-големия от тях изпитват сякаш. Без много-много да разсъждават, чули-недочули, да си излеят жлъчта. А сърбите как застанаха - ВСИЧКИ - зад своя човек, до последно! И нищо не успя да ги разколебае и да ги спре.