Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков

Разбрал, че журналистът е починал чак на следващата сутрин
21 яну 2022 13:45, Нели Христова
153
Кристиан твърди: Помогнах на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Продължава делото за смъртта на Милен Цветков. Обвияемият за катастрофата, при която загина журналистът даде обяснения пред съда.

По думите на Кристиан Николов, вечерта преди инцидента в дома му имало гости, заради рождения ден на приятелката му. Изпил две чаши водка от 50 мл, след това и шот, който намерил, докато почиства след събирането. На вкус му се сторил странен, устата му изтръпнала и се почувствал зле. Направил си чай и приел добавка с медицински коноп за успокоение.

Когато на 19 април се качил на автомобила чувствал дискомфорт, но не и замаян и негоден да кара кола. Малко преди фаталния сблъсък му причерняло и всичко, което му се случило било като в просъница. Спомня си обаче силен удар и че се е изплашил за себе си и спътниците си.

След като се уверил, че са добре, по негови думи отишъл да види пострадалия от блъснатия автомобил.

"Питах го: "Как си, имаш ли нужда от нещо, добре ли си?" Той изглеждаше без външни наранявания. Беше в шок и не можеше да си събере мислите", обясни Николов, цитиран от БНТ.

По негови думи след това пострадалият рязко се влошил, а самият той му е оказал първа помощ. Николов уточни, че след това пострадалият е откаран с линейка, а той съдействал на полицаите, дал кръвна проба за наркотици, а след това бил отведен в районно управление.

"На сутринта един полицай ми съобщи, че името на пострадалия е Милен Цветков и че човекът е починал. В този миг наистина се почувствах ужасно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. По последно имах надежда, че човекът е оцелял", каза още обвиняемият.

Преди да започне разказа си за фаталния ден, Кристиан Николов подчерта, че по принцип е стриктен шофьор, че пие само по поводи, не пуши и не употребява наркотици, води здравословен начин на живот, защото прави опити за бебе с приятелката си.

По-късно обясни, че пиел чай с медицински коноп за успокоение, защото е притеснителен, а хранителната добавка паста приемал при по-сериозни проблеми. При употребата ѝ се чувствал спокоен.

На предишното заседание Кристиан Николов заяви, че ще се възползва от това право на по-късен етап. Тогава по настояване на защитата беше разпитан собственикът на фирмата, която е внесла и дала за одобрение в Агенцията по храните чайове, за които Николов твърди, че е пил преди катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помогна му, да умре. Да гориш в ада, остави дете на 7 сираче. Да гори в ада и мръсната то майка, майка на наркоман убиец. Клада за вас!
83
2
 
27
 
! Отговори
do 85 преди 2 години
Никой не е вадил Милен от колата му?! Добре бе, видеата са онлайн навсякъде, толкова ли е сложно с 2 клика да провериш, толкова ли си смотан? Като чувал с картофи беше изваден от колата. Това е тотално престъпление и причиняване на смърт. В случая не е точно така, но при една гръбначна травма, при която може да се възстанови, ако бъде изваден така- край.
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
онази вечер даваха едно филмче, съдбата на адвокат на мафията, или самоубийство или го трепят....
81
1
 
32
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
С какво му е помогнал, като е бил на 4 вида дрога? Пълни лъжи ! Гледат синчето, да не влезе в панделата, че какъвто е беличък , ще стане веднага булка.
80
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами това е тест за съдебната ни система власт и т.н То е хубаво да биеш тъпанаа че си независим но хората чакат справедливост а не някой да се изживява като държава в държаватА не независими а недосегаеми
79
5
 
5
 
! Отговори
до Програмист преди 2 години
Кофеина и никотина дори не ги слагам в групата :)
78
7
 
3
 
! Отговори
до 80 преди 2 години
Че половината self employed програмисти сме наркомани. Какво общо има това с образованието след като мога да уча/работя 16 часа на ден, вместо 8?
77
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май нещо съм изостанал, но аз пия чай от лайка и от мента, какви са тие чаичета с медицински коноп!? Какви са тези пасти за зъбки? А що не разследваха версията за тepoризъм? Защото това се случи точно на Великден, а някой май го бяха изключвали от гимназията заради поругаване на християнството? А годеницата му май имаше някакви определено не християнски снимки, докато Главчо беше съден за въоръжен обир на бензиностанция. Дам, добри дечица.
76
1
 
8
 
! Отговори
до 75 преди 2 години
абе ахмак, никой не е вадил Цветков от колата му. Той сам се е измъкнал и седнал до колата и не е станал. Просто сърцето още е работило и мозъка е управлявал мускулите до момента в който от вътрешна кръвозагуба си е угаснал човечеца.
75
1
 
8
 
! Отговори
Н преди 2 години
Ей на такъв лигльо в ШЗО-то му направихме сапунка некъде посред нощ. После е ревал на тате, някакъв шапкар от генщабовете, че не могъл да спи. Ей такъв *** беше като този на снимката.
74
1
 
17
 
! Отговори
Ivan преди 2 години
А като се събудил видял ,че някой го инжектира със хероин... скалъпена не много интелигентно версията със "шота и медицинският коноп"
73
0
 
18
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Браво, блестящ адвокат. За жалост няма да помогне особено. Закона изрично забранява шофирането СЛЕД употреба на наркотични в-ва и в същия този закон няма не включва едно изключение.
72
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това нещо е възпитание на НЕГ София!!! Как е влязло това наркоманче там? Кой го пусна и взе парите?
71
0
 
8
 
! Отговори
Киро Жарта преди 2 години
Този какво булче ще е в панделатаааа.......
70
1
 
4
 
! Отговори
до 76 преди 2 години
По какъв начин парите помагат или са помогнали в случая?
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лъжи лъжи, адвокатски трикове ама жалки нескопосани.
68
3
 
3
 
! Отговори
a преди 2 години
За милиони няма закони, за кокошка няма прошка! Какъв идеалист бях само преди 25+ години, ако тогава някой ми беше казал, че песента ще бъде актуална през 2022 година щях да му се изсмея!
67
1
 
4
 
! Отговори
от 75 преди 2 години
Моя грешка- не е излежал вече година, а близо 2 години.
66
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За умишлено убийство няма кой да го осъди, поради простата причина, че умисъл няма никакъв. Да не говорим, че Милен беше жив и го измъкна някакъв тотален престъпник от колата, което е абсолютно забранено и противопоказно в подобни ситуации (всеки го знае). Наистина, сложно дело. Нито скоростта на джипа е кой знае колко утежняващо обстоятелство, нито наркотиците. Прочетете НК, вижте. Очаквам най-много 7-10 години. Той ще учи и работи, значи стават 3.5-5. 1 година вече е домашен арест, стават 2.5.
65
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лигаво и зле възпитано наркоманче на богаташи, които всичко си уреждат с пари! Ето го хубавеца дет за нищо не става! И сега иска да се измъкне!