Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна

Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация
2 мар 2022 14:08, Нели Христова
172
Anonymous заплашиха, че ще прехвърлят руските пари на Украйна
Снимка: БГНЕС

Хакерската група „Анонимните” (Anonymous) заплаши за невиждана до момента хакерска атака по Русия заради войната в Украйна. Хакерите обявиха, че вече успешно са извършили хакерски атаки срещу Русия, но предстоят още. Те споделят плановете си в Туитър.

"Здравейте, граждани на Руската федерация. Това съобщение е от "Анонимните". Ние следим ситуацията в Украйна от доста време и наблюдаваме как руски войници убиват цивилни граждани. Ние ще действаме решително и безпощадно към гражданите на Русия, защото вие не искате да смените властта, не ходите на протести и не защитавате своите права, което значи, че сте на страната на кървавата власт на Путин. Затова сме подготвили специална операция за вас", посочиха от Anonymous.

"Вашето правителство се готви да използва парите ви за унищожение на други държави, а ние това няма да го допуснем! Граждани на Русия, на трети март 2022 г. всички ваши пари ще бъдат изтеглени от руските банки и ще бъдат преведени в полза на Въоръжените сили на Украйна. Планирана е голяма кибератака към инфраструктурата на Руската федерация. Нашите действия вече да нанесли големи щети по Русия, но очаквайте най-голямата кибератака в историята на света! Имате три дни да изтеглите пари от банковите ви сметки, в противен случай ще останете без пари. Ние не сме бандити като президента Путин. Не ние сме започнали тази война, ние просто искаме да възстановим справедливост в света. Ние сме "Анонимните". Ние сме легион. Чакайте ни", са съобщенията на хакерската група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинските Anonymous отдавна са по затворите. Още 2013 год, бяха арестувани хакерите от Lulzsec, групата която доставяше данни на Уикилийкс. После ги замениха с хакери-агенти. В момента Anonymous са пионки на ЦРУ.
20
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости на търкалета. То така става тегленето на пари. Поне сега знаем, че анонимните не са руснаци, защото преди ги спрягаха за такива.
19
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ако го направят ще бъде супер
18
1
 
11
 
! Отговори
Финансист преди 2 години
Тези май са нашенци? Щом за 3 март го обявяват.. Да преведат и на нашия бюджет. Лошо няма! Толкова години "обичахме" руснаците, време е и капиталите им да залюбим :-))
17
15
 
23
 
! Отговори
profetey преди 2 години
Ако трябва да има справедливост за Украйна, то да попитам Анонимните кога ще има справедливост за Сърбия, Афганистан, Ирак и всички други суверенни държави които щатите нападнаха. Не смятам че Русия е права, но те не правят нещо различно от това което САЩ правят последните 70 години.
16
9
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Пуберите са бъдещето...и така трябва. Парите не трябва да се из озват за УБИЙСТВА!!!
15
13
 
18
 
! Отговори
Пропаганда преди 2 години
Пропаганда целяща банк рън. Надали някой би им се вързал.
14
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тийнеджърски глупости. Всички пари по банковите сметки са виртуални. Тоест дори и да бъдат занулени руските сметки, нама как реални пари да се озоват в украинска банка. Освен това всеки трансфер, който се докаже че е измама, се обявява за невалиден и цифрите в руските банкови сметки пак ще се появят, такива, каквито са били и преди атаката. Всички пари са виртуални и затова много лесно възстановими.
13
15
 
13
 
! Отговори
Congrat преди 2 години
Браво Анонимни...
12
14
 
27
 
! Отговори
1 преди 2 години
Това изглежда е писано от пъпчасали пубери.Ще прехвърлят пари ама другия път.Целта е руснаците да теглят пари за да фалират банки ама даже и това няма да стане.Анонимни пубери.
11
20
 
17
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Браво само така смачкайте агресора
10
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако го (изобщо могат) направят, след това ще има много anonymous r.i.p.
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евреите намериха разни такива из разни държави и с качулки ги докараха в Израел. Та дано наистина са анонимни.
8
3
 
13
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Днеса, чакам позиция за скорошните хакове на т.нар ви сайт. Как се случиха, каква информация е изтекла от вас навън? Уведомихте ли компетентните органи, както се полага по GDPR?
7
8
 
18
 
! Отговори
Ндк преди 2 години
Така се правят протести, така се свалят правителства, така се крадът държавни ресурси. Тези големци са като тумор. Простичък пример- златото на България. Кирчо от небето линпадна???Както и всички преди и след него. Българска държава няма.!!!!
6
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия клоуни за кои работят ?
5
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гениално. Коя ли банка първа ще се осмели да хакне авоарите на руските олигарси и да ги преведе в други сметки? Просто ще кажат, че Анонимните са им откраднали парите от сметките.
4
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, смешковците. Като им спретнат една мирна операция и ще се наакат пред компюрите.
3
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един Мормот заплаши ,че вече няма да завива шоколада в станиол!
2
20
 
42
 
! Отговори
Ксйс преди 2 години
Тези са страшно анонимни?! ХАХАХАХАХХА Байдънчо я да си свалиш маската. Лошо момче. Щя л семки и бонбонки да краде