Момче наби друго дете, клипче с насилието се продава в мрежите

Поредният случай на агресия е от Нови Искър
33
Момче наби друго дете, клипче с насилието се продава в мрежите
Снимка: БГНЕС

Пореден случай на агресия в училище. Случаят е от миналия четвъртък от 172-о училище в Нови Искър. Майката на битото момче, което е от пети клас, твърди, че видеото с насилието се разпространявало срещу сумата от един лев.

„С клипчето се сдобих вчера. Доколкото разбрах е продавано на ученици. След нецензурни думи от страна на бияча, детето ми е отвърнало. Момчето ми е със синини. Той е добро дете, което не лъже. Научен е как да се държи. По график трябваше да са на занималня до 17.30 ч. Бил е на детската площадка към 16.00 ч. с учител, който после влиза в училището. Написах жалба до МОН и районното управление. Проблеми с дисциплината има от години”, разказа Илияна Джапунова, майката на битото момче, пред Нова телевизия.

По думите на директора на училището Надя Георгиева детето, което е упражнило агресия, не е от конкретното учебно заведение.

„Били са на площадката с учителя. След това са помолили да се приберат и преподавателят е влязъл да остави топката. Имало е словесна престрелка между децата. Разговаряли сме с тях. Подаден е сигнал и до полицията, разговаряно е с родителите. Ако се установи вина, ще има наказание за учителя, който се е грижил за тях”, уточни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: детенови искърбой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е снимащите да са еднакво виновни с биещите. Може би възраждането на ТВУ та не е лоша идея.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ако нямаше клипче?? Директорите в училищата все хал хабер си нямат какво се случва насаме между учениците или както винаги-никой не чул, никой не видял и никой нищо не предприема да се пресече агресията, всичко се замита под килима, правилника се спазва само на хартия, а тежко и горко на потърпевшите деца. "Рибата се вмирисва от главата" и в училищата, докато прикриват и неглижират агресията. Строги мерки трябва, СТРОГИ!
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми бъдещето на България расте, друса кючек в училище, бие и снима насилие, забавлява се, но не може да чете и да пише правилно. Няма институция, която да има права и да може да вземе адекватно решение и наказание, защото сега всеки и всичко се защитава с една криворазбрана защита и права. И става все по-зле.
21
1
 
1
 
! Отговори
Педофоб преди 2 години
Записвайте ги на ММА да им чупят нослетата
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега младите цомбят ли съученичките си ,или джендърска работа и там?
19
4
 
2
 
! Отговори
Истанбулец преди 2 години
Фейк нюз!!! Жертви на насилие са само и единствено жени. Според ратифицираната в Европа ИК! И затова само жените имат нужда от наднационален закон за специални привилегии и защита! Показвайте ги тези новини на Урсула бре мис.ирки!!!
18
7
 
1
 
! Отговори
Учител преди 2 години
Трябват млади учители в момента 90% от персонала са пенсионери неадекватни, аз съм млад учител работя в ромско училище и избягвам такива проблеми, но на 60г неадекватен учител няма как да работи.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромул и Рем...
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мрежите"??? Камелийо, Камелийо!
15
0
 
11
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Училището е за тези които искат да учат. А тези които им пречат, нямат работа там.Вън чалго-мутренското потомство от училищата.
14
0
 
20
 
! Отговори
Пандо преди 2 години
Както е казано от старите хора, важни са първите 7 години, после... Ако в къщи се толерира домашното насилие и се дъни чалга от сутринта, какво може да произлезе?
13
3
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Айде айде, още от Бойко, че и преди това почнаха така да се учат децата.
12
3
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Ти не си нацията бе ш. Фeстep
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време ейййййй
10
1
 
14
 
! Отговори
бааа го преди 2 години
К'ва е тази занималня.......в ПЕТИ клас?!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия подвижни салами могат ли изобщо да играят нещо в час по физическо, освен да стоят по пейките на игрището и да чатят?! Затлъстели до ушите си....ние едно време играхме футбол, народна топка, баскетбол...спортувахме, сегашните от стоене задниците им са се сплескали
8
2
 
30
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Преди 30 години се биехме през ден,ама нямаше интернет и ни беше страх да кажем вкъщи
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време в час по физкултура, нямахме физкултурен салон - няма дъжд, няма лете, - ВЪН на ИГРИЩЕТО, другарката Гандева като фанеше топката и бой по теб, или ше играеш, или умираш!
6
2
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
Ми в интерес на истината не. Не е имало причина.
5
4
 
15
 
! Отговори
Бай ПенЦионер преди 2 години
А защо преди 89-та година нямаше бой в училище?! Или ако имаше...беше стопиран от пет-шест тупаника от класния ръководител или директора?! А СЕГААА?! Какви мерки се взимат, за да се успокоят ученическите бойни страсти?!