Простреляха в главата 22-годишен, почина в болницата

В основата на престъплението стои междуличностен конфликт
6 юли 2022 16:45, Нели Христова
33
Простреляха в главата 22-годишен, почина в болницата
Снимка: БГНЕС

Служители от ОДМВР-Перник разследват смъртта на 22-годишен мъж от Радомир. Това съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Сигналът за инцидента е подаден към 22:50 ч. във вторник. Органите на реда реагирали незабавно, но на място не установили хора, а само веществени доказателства. По-късно е изяснено, че в Спешния център на пернишката болница е докаран 22-годишен радомирец с прострелна рана в главата, който е починал.

По данни от разследването в дъното на конфликта стои стар междуличностен конфликт. Двама мъже от години имали разногласия, които се пренесли върху синовете им.

Снощи единият баща и сина му засекли в центъра на Радомир другият млад мъж с приятелката му. Последвал скандал. Нападнатият се прибрал у дома, за да вземе бухалки. Когато се върнал на мястото на спора, скандалът продължил. Тогава бащата, който започнал пререканията, извадил пистолет и стрелял няколко пъти. След това сам се обадил в полицията, за да каже какво е направил и избягал. Неговият син е задържан за 24 часа.

Ще се проверява дали някой от двамата има законно притежавано оръжие. Всичко се разиграло на обществено място в  центъра на града.

Около 23:30 ч., в междублоково пространство в Радомир е открит изгорял лек автомобил, ползван от 51-годишен радомирец, за когото се предполага, че е замесен в случая. Мъжът е обявен за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В този район е така. Там нормалните хора са рядкост. Перник, Радомир...
25
1
 
11
 
! Отговори
Охооооо преди 1 година
свиквайте! Това е само началото! Насилието е породено от стреса, който се генерира в тази страна: инфлация, журналистическа болест, липса на пари, политици-лаййнаррии, лихвени проценти, и още, и още, и още....... Скоро ще са по 10 случая на ден! Хората изперкват! А зимата ще е пика на вълната и тогава вече ще има гражданска война.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много голям проблем е че от 20 години няма казарма, и всички под 40 - годишни не са ходили там! В казармата осъзнаваш какво е да ти отнемат свободата, там времето тече по друг начин (много - много бавно) и преминалите я, осъзнавахме колко голяма ценност е свободата и ни идваше акъла в главите! Днешните млади не знаят какво е да им отнемеш свободата, и правят каквото си искат
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, абе *** прегледай си главата с тоя полицейски час, че хич не те слуша вече. Ако имаше поне 2 гънки, щеше да се сетиш, че само хората спазващи закони ще страдат от умната ти идея. А такива като футболистчето пак щяха да си бръмчат със сирена на жипката.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Радомир освен бозата всичко друго е ***. В днешно време вече и бозата е ***. Държах я два дни отворена за да стане по резлива а тя вместо да стане резлива стана по сладка. Менте като киселото мляко което неще да прокисне въпреки че цяла седмица го държа на терасата на слънце. Изобщо имали един продукт който да е истински.
21
0
 
5
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
Абе къде е Чашков..тука черната престъпна хроника почна да ни залива яко всеки ден.ааа да, той търси какъв имот още да придобие със скътаните от закуски парички.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, радомирците са същите като перничани, само дето имат по-малко слава.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЯДО ДАМАДЖАН НИЩО НЕ СВЪРШИ В МВР, СЕГА ЗА НАГРАДА ЩЕ ГО ПРЕМЕСТЯТ В КОМПИ - ИМА ТРАЙНИ ИНТЕРЕСИ КЪМ ИМОТИ, ЗА 8 МЕСЕЦА ИМА НОВИ 3 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ.
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радомир е като Припят, разходете се до там, направо е зловещо особено вечер...
17
0
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Ти въобще усещаш ли кви глупости говориш?
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Усещате ли какъв ред и държавност цари при бленуваната промяна на Румен Радев.
15
1
 
1
 
! Отговори
до сулю сулев преди 1 година
До ИСТИНСКИ ПАТРИОТ Ти бил ли си някога в турско село!?Не си развявай *** по сайтовете,ами се прибирай на 4-ти км!
14
1
 
5
 
! Отговори
Христо преди 1 година
До ИСТИНСКИ ПАТРИОТФилмар, от къде знаеш дали са турци, *** или българи. Ако имаше закон, продкуратура и съд нещата щяха да си дойдат на мястото. Между другото *** Левски се е борил за СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ. Тоест да няма роби и всички да са равни. Набий си го в кухата глава.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обявете полицейски час и след 22 часа който го хванат по улиците директно при бай Ставри. По друг начин това племе няма как да се вкара в пътя. Дрогиран с джип уби две момичета в 23,8 часа снощи. Уби ги и се скри мъжо. Ако имаше полицейски час този дрогираният дали щеше да смее да изкара джипа с фалшиви номера с отнета книжка и с фалшива швейцарска книжка. Не нямаше да смее защото веднага щеше да бъде закопчан и момичетата щяха да са живи и здрави. Това племе е за Крумови закони.
12
4
 
11
 
! Отговори
турчин преди 1 година
българина знае само да обвинява всички останали без себе си заради безредиците , които се случват в страната му. и до ИСТИНСКИ ПАТРИОТ какво общо има статията с турците не разбраха. като те гледам какъв си патриот защо не оправиш България , а си седиш на г/ъ/за и пишеш глупости по интернет
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е държавата на мафията.
10
5
 
5
 
! Отговори
До ИСТИНСКИ ПАТРИОТ преди 1 година
Съгласен съм. Хан Крум трябваше да покори торция когато можеше сега всички страдаме заради турц ите
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елементарен случай. Няма свидетели, синчето му е теглил куршума, бащата поел вината, ама избегал.
8
1
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Главният "прокурор" е виновен за подклаждане на престъпления в националния ефир. Думите му са по-опасни от тези на набедените от него до сега. Моля арестувайте Гешев и извикайте свидетеля от чужбина за да сложим край на престъпленията на този шизофреник
7
2
 
1
 
! Отговори
биткаджията преди 1 година
До ИСТИНСКИ ПАТРИОТ Обикаляш селата за какаляшки май.