За ден: МВР установи 25 пияни и 12 дрогирани шофьори

Проверени са 7595 моторни превозни средства
30 авг 2022 18:09, Красимир Ангелов
21
За ден: МВР установи 25 пияни и 12 дрогирани шофьори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През изминалия ден са установени общо 25 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол. Под въздействие на наркотични вещества са засечени да шофират 12 души, показват междинните резултати от стартиралата специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата, съобщиха от МВР.

Проверени са 7595 моторни превозни средства и е извършен контрол на 10 395 водачи и пътници. До момента са съставени 2074 фиша и 675 акта за установени административни нарушения.

По метода „линеен контрол“ са проверени общо 1806 превозни средства и 2659 водачи и пътници. Съставени са 662 фиша и 220 акта за административно нарушение.

Предоставените данни са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16 часа, уточняват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Следят МВР преди 1 година
Всички записано в законите със ЗАБРАНЯВА СЕ е записано с кръв убити и ранени..ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧаЩИ вниМАНиеТО на водача лепенки вкл нагло престъпни дигитално холограмни оръжия за масова ликвидация..ТАЗИ пресканираща лепенка се ползва и за проследяване,центиране и подлушване на жертвите .. КОЕто е изрично забранено от КОнституцията чл 28 и чл 29..
19
0
 
0
 
! Отговори
Убиват с холограми преди 1 година
На Снимката двама униформени трайно увредени от нагло престъпна дигитално холограмна техника вкл"Еко стикери">Засечени са тежки увреждания на главите и телата на униформени веднага след монтиране на нагло престъпни дигитално холограмни оръжия рекламирани като"ЕКО стикери".Веднага след НЕЗАКОнен монтаж започва проникващо главоболие.. МВР експерти се оплакаха от трайни увреждания..Следят ги обемно като цели..
18
0
 
0
 
! Отговори
НЕ преди 1 година
СПИРАЙТЕ-НО, ДА СИ ПЛАЩАТ ГЛОБИТЕ-В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ НИ ЕБРАВО
17
0
 
1
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Дано точно на теб ти се падне такъв фалшив тест, да видиш колко бързо и ти ще си под наркоза пред закона и обществото
16
2
 
2
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Числото на "установените" е едно, а истинкото число на ежедневно циркулиращите в трафика пияни и дрогирани е съвсем различно...навярно е най-малко 10 пъти по-високо от хванатите...
15
0
 
2
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Тия проверки и заловени нарушители са само по телевизията и за пред медиите.Два уикенда карам София-Пловдив. Мижаво полицейско присъствие и 1 тринога.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли кой да осъди КАТ за тези фиктивни тестове? Отделно, че полевият тест е предпоставка за корупция.
13
0
 
1
 
! Отговори
Иво Андонов: преди 1 година
нали знаете къде се отчитат всички, няма Джаро няма Маро, Хващайте си там дребните рибки. Фирмата няма да барате.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко закон, колко ред! уоу!
11
3
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Ти редовно изглежда, че използваш " хапчета за глава" но " весели" или силно наркозни ?
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пияните шофьори в истрезвителя 24 часа и след това 15 дена принудителен труд както през социализма . За дрогираните шофьори прекършване от бой 3 часа с палките и след това в затвора 3 години
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново репресия над гражданите с фалшивите тестове на КАТ, които реагират на хапчета за глава и какво ли не друго... Да не говорим че дават 15%фалшиво положителни резултати
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пием дрогъ пушем алкохол
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добър ден, сержант Петров, женен, с три деца...
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 3 - не си знаят правата хората и не са чели законите заради това е така. Събуват им гащите, маратонките, ровят им по колите, опипват ги по гениталите. Абе пълен смях! За 20 години да не си знаеш правата и да оставяш да те правят за смях на улицата... Ако всички си търсеха правата сега проверките щяха да са много малко на брой и самите куки да започнат да гледат на народа по по-различен начин, ама сме забили на ниво мутренските години 95та и като овце блеем докато ни стрижат.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"извършен контрол на 10 395 водачи и пътници" - е преди 2 седмици пътувах дармадан нагърмян като пътник, няква кука ни спря и верно се пробва да ме джоби!? Направо му се разкрещях! Чак се опита да ме кара да си вадя нещата от джобовете като някакъв 15 годишен. На много лошо са се научили - нито протоколи съставят, нито ръкавици носят, ама като им кажеш, че искаш да си викнеш свидетел - адвокат събират парцалите и заминават. Народа ги е научил на свободия, тия киртаци!
4
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 1 година
И това са хванатите без да се напъват. Не ми се мисли колко са всички.
3
4
 
6
 
! Отговори
Облъчването преди 1 година
Върви панелистанци, лъжат ви с тестовете, репресия, никъде в Европа и където и да било в Белия свят тези тестове не се ползват за доказателство!!! Но вие жалост сте ориенталци!
2
2
 
2
 
! Отговори
Наздраве преди 1 година
Лятото е голям купон по пътищата явно.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В края на всеки месец тюффлеците се сещат че 50% от събраните глоби им влизат като демесе и току се разпроверяват наред.