Астролог: Третата световна война почва до седмици

Посочи три възможни дати през юни
25 май 2024 18:33, Александър Попов
126
Астролог: Третата световна война почва до седмици
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Индийският астролог Кушал Кумар каза, че до Третата световна война остават броени седмици, пише ndtv.com.

„18 юни 2024 г., има най-силния планетарен стимул за започване на Трета световна война, въпреки че 10 юни и 29 юни също може да имат думата.“

Кумар от Панчкула се описва като астролог, който предсказва световни събития. Според профилите му в социалните медии Кумар е ведически астролог, който използва диаграми, показващи разположението на планетите, за да предскаже бъдещи събития.

Украинската агенция УНИАН припомня, че по-рано астрологът Влад Рос назова датата, на която ще бъде отменено военното положение в Украйна. Той каза, че на 25 май 2025 г. Сатурн ще влезе в знака Овен. През този период може да има замразяване на пълномащабна война, тъй като Сатурн е най-мразовитата планета. През същия период според Рос може да бъде отменено военното положение в Украйна. „Вярвам, че военното положение в Украйна ще бъде отменено през 2025 г., особено в петия месец, особено ако е 25 май, няма да гадая точно, но според нумерологията съвпада с навлизането на Сатурн в знака Овен ”, каза Рос в новата ви астрологична прогноза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от За да се разбираме
Шестте женски поведения, които отблъскват всеки мъж
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дайте връзка с тоя астролог да го питам ще ми излезе ли пъпка на г.., че нещо ме сърби отдясно
105
2
 
2
 
! Отговори
Да бе! преди 3 седмици
Най-голямата слабост на астролозите е субективния фактор в техните предсказания. Има други начини да се узнае бъдещето, но не и с астрологията. Иначе, каквото и да се случи в света Пентагонът е този, който ще води войната с примитивните феодали, а не НАТО, защото НАТО не е космическа сила.
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
МЮЗЮЛМАНИТЕ ЧЕРПЯТ ЕНЕРГИЯ ОТ ИНДИЙЦИТЕ, ИЛИ ИНДИЙЦИТЕ ПОЛЗВАТ МЮЗЮЛМАНИТЕ КАТО ЩИТ ПРЕД ХРИСТИЯНСТВОТО. ПОЛЗВА СЕ МPЪCНAТA ЕНЕРГИЯ ИДВАЩА ОТ ИНДИЯ. ИНАЧЕ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТОВА ЗЛО.
103
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
МЮЗЮЛМАНИТЕ ЧЕРПЯТ ЕНЕРГИЯ ОТ ИНДИЙЦИТЕ, ИЛИ ИНДИЙЦИТЕ ПОЛЗВАТ МЮЗЮЛМАНИТЕ КАТО ЩИТ ПРЕД ХРИСТИЯНАСТВОТО. ПОЛЗВА СЕ *** РНЕРГИЯ ИДВАЩА ОТ ИНДИЯ. ИНАЧЕ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТОВА ЗЛО.
102
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Помня преди години в едно предаване попитаха един пишман лечител знае ли кой орган в човешкото тяло къде се намира.Бъкел не можа да каже.Та и този пишман астролог знае ли нещо за астрономията и за планетите.
101
6
 
9
 
! Отговори
ясновидец преди 3 седмици
Тогава НАТО ще обяви война на Русия. Като е възможно да започне войната и без да я обяви на руснаците.
100
12
 
3
 
! Отговори
ясновидец преди 3 седмици
Аз също като астролога предвиждам Третата световна да започне на 22 юни тази година. 2024-а!
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Знае ли човек, мексиканците може да се надигнат и да повлекат и други.
98
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези хора работа нямат ли си ?
97
5
 
12
 
! Отговори
Минко 50г. женен преди 3 седмици
Прогнозирам че ми дреме на дедовия, който до седмици ще рипне поне три пъти
96
17
 
31
 
! Отговори
Не плашете хората! преди 3 седмици
Проруските медии непрекъснато пророкуват война! Тази ли ви е опорката, за да обърнете изборите! Жалки сте!
95
6
 
13
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
По време на короната поне разбрахме от индийската полиция, че индиец го оправя само бой с пръчка. Ако на някой не му е ясно да препрочете новините и ще разбере, че дори децата не издържат психически къде с право къде без и къде последици от родители среда и медии и политически решения или липса на такива.С толкова световна държавна чужда своя и Бог знае каква престъпност е ясно, че положението е затишие пред буря. Колкото и да се отлага ще е световни бунтове всякакъв сорт.Изпуснаха престъпността
94
13
 
39
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
Тя войната се води от дълго време.На който не му е светнала лампа ,че всичко идва от евреите да вземе да прочете. Ще започне разбира се,след като пропадне пандемичното споразумение и няма как да набоцкат хората ,остава да пратят обикновения човек.Достатъчно ни тровят със самолетите ,обаче как да постигнат 500млн. от гоите?
93
1
 
8
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
Трябва да направите осъвременен вариант на сайта. Малка забележка в бързането пишем едно и излиза друго. Направете който си е писал коментара да може да си редактира само той. За предния коментар * боба
92
1
 
15
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
До гуру ли опряхме хахаха. Ние мозък и очи нямаме ли си????? Ние хвърляме на боб и кокъли и руни. С баба магии правим ръгаме вътре жарена наденица и люта чушка хахахаха.
91
7
 
6
 
! Отговори
До 89 Боби преди 3 седмици
Там някъде започна всичко около +-2012 около 2010 нещо не беше наред и след 2012 започна масов упадък към 2015 шок и изумления не спират до сега масово по цял свят и по добре не става....
90
31
 
15
 
! Отговори
Третата война ли! преди 3 седмици
Нищо лошо. Пентагонът чрез третата война ще избави веднъж завинаги Човечеството от феодалните прим.итиви на Крепостна рус и Комунистически Китай. С това започва описаният от Библията Хиляда-годишен мир на Земята...
89
1
 
51
 
! Отговори
$$$$€€€€ преди 3 седмици
Потопи,войни нищо положително. Имам чувството че се натрапва мисълта само и само да се мачка психологически всеки от нас.Това е стратегията да правят хората нервни болни и роби на пропагандата която е целенасочена към унищожаване на всичко положително в човечеството от определени политически кръгове и корпорации
88
19
 
15
 
! Отговори
До 98 от треньора преди 3 седмици
ТИК-ТАК,ТИК-ТАК,ПАВЕЛКЕ,ТИК-ТАК......!!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА.......
87
16
 
27
 
! Отговори
Треньор по бокс преди 3 седмици
Украина громко плачет, Потеряла всех кто скачет, Гривну, землю, лес и газ, Севастополь, Крым, Донбасс, Совесть, честь, друзей, активы, Урожай и перспективы, Еврозону, членство в НАТО. Скоро трибунал ребята!