20 нарушения имал Александър, причинил катастрофата край Панчарево

Бил ли е пиян 33-годишният мъж?
Обновена: 7 сеп 2022 14:01 | 7 сеп 2022 13:25, Нели Христова
49

Стана ясна самоличността на загиналия шофьор, който по първоначална информация e предизвикал верижната катастрофа край София. Инцидентът стана около 22 ч. във вторник и при нея бяха ранени деветима души, 8 от които на възраст под 19 години, съобщи Нова тв.

Починалият водач се казва Александър Илиев и е бил на 33 години.
Още по темата


Той има 20 акта и 3 фиша за различни нарушения на пътя, извършени през годините. Два пъти е бил засичан да шофира след употреба на алкохол - през 2008 и 2012 г.

Главният прокурор Иван Гешев пък каза, че има информация, че мъжът е бил пиян зад волана.

“Единствената информация, която имам и не мога да гарантирам за пълна достоверност, е че водачът е употребил сериозни количества алкохол. Въпрос, който от години поставяме е, че е налице в стотици ръст на престъпленията с МПС след употреба на алкохол и наркотици”, заяви той пред журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
6
 
! Отговори
Али Баба преди 1 година
Най-много нарушения имат от КАТ и МВР защото нищо не правят. Половината от тези трябва да се уволнят. Поне половината. И полицията ни е по руски модел - фалшива и корумпирана до козирката. Цялата държава трябва да се закрие и да се почне начисто с читави хора. Като дойде студа и глада Бойко ще избяга в Дубай, но и там ще го очистят.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42 Айде бе. По-строгите наказания спират престъпниците,но в страни където се прилагат. Ако обаче е като в България си прав. Няма да ги спре. Само ще пълнят допълнително джобовете на съдии и полицаи.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-хубавото е, че е умрел, въпроса е и той ли разнася наркотици покровителстван от Бойко?
36
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-строгите наказания никога и никъде по света не са спряли престъпниците и нарушителите. Помислете над този факт!
35
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
България е полуразпаднала се държава от руски тип, корумпирана и даже депутатите казват на децата си да бягат от тук и никога да не се връщат.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До убийци - както и обществнополезен труд, ама не като на манджаря Токев, да прави супа в общежитието, а ей сега, както стана тази катастрофа - да ги пращат да събират ламарини и крайници и да търкат кръв и черва от асфалта... само тогава ще се превъзпитат
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 38 - ами да, ще пишат, щом аз мога над 8-9 години да нямам нарушение, а заради автомобила ми съм любимец на КАТ-те по пътя, всеки може... в месеца поне по 5-6 пъти ме спират ей, така за спорта, защото карам от "ония" автомобили, дето всеки очаква да си бъкан с актове... да, да, ама не... разумно зад волана и намаляваш риска от ПТП значително, а и се молиш да не срещнещ някой като онзи дето уби МИлен Цветков, Гошко Семерджиев и Сашко...
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С новата система вече всички имат нарушения... какво ще пишете след всяко птп?? Изверг с Х нарушения удари човек?
31
1
 
13
 
! Отговори
ММММДА преди 1 година
Този вроден тарикатлък ,че всеки е нещо повече от останалите ,че другите трябва да се съобразяват с прищявките ти на пътя и къде ли не като малко дете това ни погубва.Всички лаят за права и никой няма чувството ,че има задължения.Оправданията са това го правило щастлив.Ама като му прибереш носа в черепа и те пита защо правиш така няма да е толкова широкоскроени на тема да правим това което ни прави щастливи.
30
1
 
10
 
! Отговори
убийци преди 1 година
Когато дадено престъпление се увеличава много трябва да затягате сериозно наказанията. Големи глоби и задължително вземане на кола са първите. Видя се , че да вземате книжка, въобще не им пука на тия социопати. Второ нарушение, лечение на зависимост и общественополезен труд или затвор и трето нарушение, затвор. Това при залавяне само да карат пили. Ако предизвикат ПТП трябва директно да може да престоят в затвора, в зависимост от тежестта. И за няколко месеца да е, пак ще имат едно наум.
29
0
 
9
 
! Отговори
Митьо предприемач преди 1 година
Сашко сега го чака нова ем тройка на небето. Глей ко прай на втора 46 цата
28
1
 
33
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Той хубаво умрял тоя ама почернил живота на още 9 души нещастника
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев, спри каналите за наркотици през Капитан Андреево на твоя приятел Буци Лъжата.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите политици, полицаи , прокурори са добре информирани за всичко. Браво! Да спим спокойно!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фишове ,глоби ,отнемане на точки за за нарушители @,които са допуснали нарушение по невнимание или случайно !!!За всички останали със системни нарушения ,трябва да има каторга и доживотно отнемане на право на шофиране !!!И ,ако ,пак ги заловят -обратно в каторгата !
24
1
 
8
 
! Отговори
Ристьо от Росенец преди 1 година
Боже,защо никой не казва истината че пОтин е виновен
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 26 Ужас- защо в полицията. Те очевидно са го залавяли. Въпросът е съдиите защо не са го осъждали
22
0
 
26
 
! Отговори
Службите преди 1 година
Ще направя малко по-общ извод: В България делът на заетите в различните "служби" е много голям. По този показател сме световен лидер! Ние сме държава на "службите". Съответно, много голям е броят както на хората, така и на "службите", които абсолютно нищо не вършат! Това е България!
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България е най -добре да се придвижваш с танк !Скоро ,ще им скочат цените !Между другото ,много *** с чуждестранни номера !!!Не могат да говорят български ,а имат шофьорски книжки !!
20
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страшно е вече да шофираш. Преди няколко дена един щеше да ме изпраска с колата. Отне ми предимството. Добре, че успях в последния момент да избегна удара. Масово не се познават знаци и правилник. Шофира се в дрогирано състояние. Ако имах власт, щях да направя курсовете за шофьори да траят 1 година с много повече уроци. А хванат пиян или дрогиран шофьор ефективно в затвора за няколко месеца да му дойде акъла.