Разкриха причината за смъртта на кралица Елизабет II

Тя е издъхнала от старост
29 сеп 2022 17:30, Нели Христова
41
Разкриха причината за смъртта на кралица Елизабет II
Снимка: БГНЕС

Причината за смъртта на кралицата е старост, разкри смъртният й акт, цитиран от The Independent.

Документът, публикуван от Националните регистри на Шотландия, гласи, че покойният монарх е починал в 15:10 часа на 8 септември в замъка Балморал в Балатер.

Причината за смъртта на най-дълго управлявалия суверен на Великобритания е старост.

Имаше редица спекулации от какво е починала кралицата. Една от тях гравитираше около сините по ръцете ѝ, че те са вследствие на падане по стълбите в двореца. Синините бяха видими на последната снимка на монарха от срещата с Лиз Тръс дни преди кончината ѝ. Друга популярна теория беше, че тя е починала от сърдечни проблеми.

Кралицата беше погребана с почести на 19 септември, след 70 години служба, в Уестминстърското абатство, на което присъстваха стотици световни лидери и високопоставени лица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еееее, ми те да открили топлата вода тогава. Скоро очакваме да открият и колелото.
35
0
 
4
 
! Отговори
симпатична беше преди 1 година
Всички ще умрем, кой по-рано, кой по-късно:)
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на системи, и с абокати... ай ай ай, тази нелечима логорея!
33
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Кралицата беше мила жена, но видях такава умраза в очите й когато надничаше зад пердето към протестантите, искащи БРЕКСИТ при референдума, че си мисля дали просто тя е решила,че е много повече шотландка / майка й е шотландка!/ отколкото англичанка и затова е заминала в Шотландия,където е искала да умре /ако е знаела,че умира/..Кой знае?..
32
1
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен 29. Наистина какво представлява тази болест "логорея"? Тя имаше такива синини по дясната си ръка,сякаш са й слагали абонати там - една синя лента през салата й ръка, но изглеждаше много жизнена, малко поотслабнала един ден преди да почине..Не вярвам лекарите й да са допуснали да има висок холестерол..И последния си ден тя трябва да е пътувала над 200км. за да почине в Шотландия..Как би го издържала, дали е знаела,че умира или нещо там се е случило, което е предизвикало инфаркт/инсулт
31
1
 
0
 
! Отговори
От Гугъл преди 1 година
"Британското кралско семейство, с което българското Царско семейство има роднинска връзка, както и дългогодишни приятелски отношения.Симеон Сакскобурготски е чичо на Кралицата, а тя е пета братовчедка на неговите деца по линия на Кралица Виктория, омъжена за Принц Алберт Сакс-Кобург-Гота, чичо на Цар Фердинанд"._____________Ето защо Кралицата е близка до българите!!
30
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 1 година
Какво представлява тази болест логорея? Кралицата беше много жизнена, когато разговаря с новата премиерка един ден преди да умре. Тази диагноза "старост" днес съвсем не звучи като диагноза-тя е била използвана от Леонардо Да Винчи, който аутопсирал един много възрастен мъж, който починал мирно и тихо в съня си. Той установил, че кръвоносните му съдове били толкова задръстени,че кръвта не можела да циркулира..Но днес да поставиш такава диагноза при това на монарх,си е истинска подигравка с хората
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще е била обездвижена, та тя доскоро си яздеше коне в имението си (забравих в кое от всичките:)), и дори е играела поло. имаше снимки в таблоидите как язди кон, със забрадка като някоя българска бабка. Като е без грим и шапки, Елизабет наистина изглежда на възрастта си. Но тя до последно в обожавала да си слага червило!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разгеле! Не се издържаше на това напрежение да разберем защо така изненадващо почина бабата на 97.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От логорея е починала, но го крият и никога няма да стане публично достояние. Факт.
26
7
 
6
 
! Отговори
Lizi in the box преди 1 година
Важното е че е много мъртва и ние харесваме това.
25
2
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Това е някакво риалити - какво е акала кралицата на англия, как е умряла, от какво е умряла, после я разкарваха със ковчега, като панаирджийска атракция, всеки, които иска можеше да чака с часове да мине на види една баба починала на 90г. Само дето селфита не си правиха. То, ясно че се опитват да ни я натрапват заедно с Папата все едно е наша кралица или все едно сме католици, ама не се ли усещат, че бабката става вече за подигравка. Много сме опечалени всички, а сега ако може...
24
2
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
обаче ми хареса това "РАЗКРИХА" от какво била починала...Все едно е някаква ВЪЛНУВАЩА КОНСПИРАЦИЯ ,наситена с предположения и съмнения тая кончина..."Имало е разследване,включени били полицейски и разследващи органи,направени били аутопсии,мастити комисии са изказали мнението си" и ето..-РАЗКРИХА най-на края "загадката"...А тя си е "като дъх":..-"Вдишваш,издишваш"....Раждаш се,умираш...Май е прав колегата долу-Светът стана непоносимо глупав..
23
5
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Кралицата,при тази почти...нулева физическа активност,много изкара,като се има в предвид,че всичко и е давано на...тепсия и движенията са се ограничавали само до едни...разходки на чист въздух. Извода е,че всеки може да изкара...толкова,стига да има кой да го гледа като...писано яйце.
22
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
на съпругата ми баба й почина на 99 г.и 10 месеца...Тъкмо родата си правеше сметка как ще вземат "парите за столетници"../не знам колко са и как са отпускат/,а тя фана та са гътна...Къкто си ядеше и го направи тоя номер..Дори и не гъкна,нито изстена..Просто времето й свърши....Така е с "простосмъртните"..За "избраните по Волята Божия" не знам...Но явно е същата "далавера"..
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът стана непоносимо глупав.
20
2
 
6
 
! Отговори
Кинспиратор преди 1 година
От ваксината ще да е. Чарлз загубил търпение да чака майка си да му предаде властта и подменил ампулата с витамини с истинска фазерка. И горката женица гризна дървото.
19
3
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Не е истина, заклевам се ! Според Лили Иванова, Лизи е била твърде млада!
18
1
 
4
 
! Отговори
При моят дядо преди 1 година
имаше някаква наследственост - той почина на 94, неговият брат пък на 97, имаха и две сестри - едната мисля беше на 86, другата на 89. Всички възрастни умряха и то не от някакви болести, ми просто се залежаваха и се гътваха. Това е някаква наследственост.
17
1
 
9
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 година
Стига ва, верно ли?!