Криза: До две чушки на клиент във Великобритания

Липса на продукти в някои магазини
25 апр 2023 17:45, Росен Стойчев
191
Криза: До две чушки на клиент във Великобритания
Снимка: БГНЕС/EPA

Някои супермаркети във Великобритания са изчерпили своите запаси от чушки, съобщи ДПА.

Това се дължи на забавената реколта в Европа, става дума основно за Испания.

Страната е основен доставчик за британските магазини. Това накара някои магазини да обявят, че позволяват покупка на до два броя чушки на клиент.

Още по темата


Очаква се да има повишение на продукцията през следващите няколко седмици. В момента се наблюдава подобряване на доставките.

По-рано през тази година супермаркетите в страната трябваше да ограничат предлагането на зеленчуци и плодове. Това отново се дължеше на забавени доставки от други държави.

Правителството търси решения по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 114 типичния миризливец балхарски вече знае и кой какво работи в Англия и къде живее хахаа типична смрад българска миризлива с промит мозък лаинювците на Европа които цял свят заобикаля заради смърдящата им република
134
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До fool ти чел ли си че в републиката на миризливите заплатата е най ниска в целия ЕС и Европа сигурно колегите ти ти ръкопляскат от смях заради промитите ви мозъци в републиката на смрадта балхарска
133
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 141 кланят ти се само в сънищата на великия лаиню ръкопляскащ на великия вожд мутра лаиню в републиката на лаинювците които всички заобикалят като крастави
132
3
 
6
 
! Отговори
В кой свят живеете? преди 1 година
Как си представяте, че идва Урсула в Англия и им казва днеска приемате 200 000 бежанци? Утре спирате да си копаете въглищата и имате квоти по колко да произвеждате. За чушките на Англия се загрижили, майко мила....
131
6
 
1
 
! Отговори
Fool преди 1 година
До 138 - като си говорим за заплата £650 на ден, а живея е БГ къде мога да си позволя каквото си искам когато си искам. Не намери човека на който да се дръглиш. Английските ми колеги минсе кланят и ми ръкопляскат сутрин в 11 на дневната оперативка ;)
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ЕС и УК са в рецесия! Няма никакво значение, защото и двете се опраяват от нео либиралите във Вашингтон..най засегнати от кризата в Европа са УК и Германия!
129
0
 
3
 
! Отговори
До 136 и 135 преди 1 година
Какво значение има че УК напусна ЕС? Решенията в Ивропа се взимат от САЩ не от ЕС!! Затова и нищо в политиката ( външна и вътрешна) на УК не се промени! Бежанците НЕ спряха! Санкциите са същите като ЕС, курсът е същият като ЕС crash курс!
128
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 135 цифрите са такива- 2000 паунда заплата седмично срещу 2000 лаинуфски Леа месечно в републиката на наглите български лаинювци, плюс бонус ръкопляскане на великия мутренски лаиню вожд на племето
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги записват в списък и да ги чакат или да ги продават на търг по две на паркинга пред лидъла или там каквото е!
126
0
 
0
 
! Отговори
До Fool преди 1 година
За политик си само.С много думи нищо конкретно. Разтежа на БВП всеки си го мери с различни критерии. Единният пазар на ЕС облагодетелства само силни икономикиГермания,Франция и тн.(бяха силни).Виждам, че ги следиш цифрите а сега си отвори чичко google и да кажеш на останалите(и ти да се осведомиш, щото пишеш наизуст) колко пара е напечатил ФР на САЩ, колко ЕЦБ и колко централната банка на Англия от ковид кризата насам.ЕЦБ ги утря в земята с едни 2.3 трилиона евра. Яко се възтановява ЕС.Спри са..
125
1
 
4
 
! Отговори
Fool преди 1 година
До 133 - явно не разбираш изобщо това което съм написал и спадаш към останалите 2% които даже няма да си направя труда да определя. Както се казва, ще поживеем и ще видим. Никой не може да предвиди бъдещето, но настоящето показва, че Великобритания е с най-нисък растеж от всички страни в G7, не е достигнала още дори цифрите от пре Ковид времето, което останалите държави одавна подминаха. Сега драги ми смехурко да ти видя на теб фактите???
124
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промиват мозъците на лаинювците в балхария, да се радват че ще ядат само чушки скоро великия им вожд лаиню само това ще им остави да гризат хахаха
123
5
 
13
 
! Отговори
До 132 Fool преди 1 година
Явно си посредствено човече като 98% от българите. Няма да асимилираш какво ще напиша но все пак....Великобритания си е направила сметката какво ще става с великият ти EU от който си част, затова и го напусна. Господарите нямат място в съюз на победени държави в 2 световни войни. EU е съюз на бити държави с васални политици ама нема значение- радвай се, че ти пишат, че няма чушки във Великобритания и че ще живееш в зелена Европа....
122
10
 
7
 
! Отговори
Fool преди 1 година
До 131 Ха ха - британците сами се отказаха от единния пазар, ние в ЕС проблеми с чушките нямаме. Комунизма ако беше толкова напред нямаше да се срине като съветската икономика. Има много, много изследвания които показват, как и защо плановата икономика не работи. Няма спор обаче, че чистия комунизъм и капитализъм са просто утопия която няма как да се постигне, Кенеди обаче е казал нещо много вярно "Капитализма не е перфектен, но ние не строим стени за да задържим хората си в строя"!
121
7
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Такава мизерия не е имало никогаАбе това ли е развития капитализьм за който мечтаеха нашите комсомолци от -сдс
120
3
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Комунисти, комсомолци, пионери, сме в един и същи строй, винаги във труд и боооой! Да живее демократичната капиталистическа монархия! Бог да пази краля от народа му!
119
3
 
3
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
Както не веднъж съм казвал още дълги години ще им трябват за да стигнат това от което бягаме над тридесет години. Експеримента на Ленин се оказа грешен. Но ако се доверим на Маркс и Енгелс за да достигнем що годе приемлив социализъм ще ни трябват минимум 500години.Ако сравним обстоятелствата по Маркс За комунизъм може да мечтаем след около 1000години.
118
0
 
1
 
! Отговори
Име преди 1 година
До 29. Мазда 6 - данък 165 на година, застраховка с пътна помощ за цяла Европа и втори шофьор струва 400 на година.
117
1
 
14
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Бившата им колония Индия ги задмина икономически-5 най-силна икономика в света! Премиеринът им е също от бившата колония! А другата им бивша колония САЩ ги управлява..голямо унижение за бившата Империя..
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е краставици да има, за да не слиза усмивката от лицата