Колко тежи лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун?

Изкуствен интелект помогна в изчисленията
1 юни 2023 09:26, Нели Христова
50
Колко тежи лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун?
Снимка: БГНЕС

Според изчисления на изкуствен интелект севернокорейският лидер Ким Чен Ун е с телго над 140 кг, съобщи южнокорейски депутат в изявление, отразяващо интереса към здравето на Ким.

Здравето на лидерите на Северна Корея обикновено е строго пазена тайна и спекулациите за състоянието на настоящия лидер Ким Чен Ун, който се предполага, че е на 39 години, продължават заради честото му пушене, очевидното покачване на теглото и семейната история от кардиоваскурални проблеми.

"По време на публичната му поява на 16 май той изглеждаше изморен, с ясни тъмни кръгове около очите, и бе изчислено, че тежи над 140 кг, показва анализ, извършен от изкуствен интелект", каза Ю Сан-бум от парламентарния комитет по разузнаване след брифинг на националната разузнавателна служба.

Депутатът заяви, че вероятно Ким страда от сериозни проблеми със съня. Той се позова на доклад на южнокорейското разузнаване, според който Северна Корея усилено събира най-новата медицинска информация за лечението на безсъние за своя ръководител.

Строго контролираните медии в Северна Корея рядко изнасят сведения за здравословното състояние на Ким, но през март печатният орган на Корейската трудова партия вестник "Нодон синмун" съобщи, като се позова на негово изказване, че севернокорейският ръководител редовно работи през нощта, а понякога и до 5:00 часа сутринта.

Ким Чен Ун е трето поколение лидер. Той дойде на власт, след като баща му Ким Чен Ир почина през 2011 г. от сърдечен удар.

Южнокорейското разузнаване разглежда възможността Ким да е изпаднал в "порочен кръг" от силна алкохолна и никотинова зависимост и да страда от безсъние предвид голямото количество чуждестранни цигари и снаксове, които се доставят в Северна Корея.


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Мухахаха преди 4 месеца
Според изследване с изкуствен интелект, изкуствен интелект не съществува
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
според неговите поданици е най тежкото нещо на света. а тоз ейай казва ли дали и този дебелия трябва да умре.
38
0
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 месеца
Ако му работи шмайзера без значение е колко тежи и прочее. Вдигаш ли самолета значи си супер.
37
1
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 4 месеца
До Optimist Това е нормален медицински термин - латинизъм е и няма нищо общо с английския. За невежите пояснявам, че английският е пълен с думи, произхождащи от латински, понеже римляните са ги направили хора; преди това са били банда боядисани диваци, почитащи кръвожадните си божества с човешки жертви.
36
2
 
13
 
! Отговори
SmO преди 4 месеца
Тежи колкото средностатистическо американче на 15 години.
35
2
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 4 месеца
Браво на династия Ким, създала абсолютна феодална монархия с теократични елементи, достоен наследник на Тимур, Тамерлан, Чингиз хан, Сукатай и т.н. Би било чудесно Северна и Южна Корея да се обединят в единна силна феодална монархия.
34
1
 
5
 
! Отговори
браво преди 4 месеца
Благодарим за информацията! Но защо само за Кимчо, дайте инфо и за другите лидери. Ръст, тегло, години, умствено, физическо състояние и т.н.
33
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
На кой му пука, колко тежи тоя абориген! И от лицето на Земята да изчезне Северна Корея, на никой няма да му липсва! Аутсайдерите никой не ги бръсне за слива!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
100 кила. Лично съм го носил на гръб, от бара до неговото имение.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На мен ми е интересно какво пък толкова работи до 5 часа сутринта!?!? Кое е това дето само той може да го свърши и не може да го даде на някой от робите си. Като казах роби, та се замислих, че всъщност Северна Корея е съвременната робовладелска държава, владяна вече трето поколение от фамилия Ким. Модел за подражание от Китай и русия.
30
2
 
8
 
! Отговори
Гадняр преди 4 месеца
Тежи колкото трима средностатистически граждани на окаяната си държава.
29
0
 
1
 
! Отговори
Мисирки преди 4 месеца
"предвид голямото количество чуждестранни цигари и снаксове, които се доставят в Северна Корея." ХАХАХАХАхаахха
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шпионска техника и софтуер, наричани за по-атрактивно ИИ, помогнали да се определи теглото на президента. Така е обявил парламентарния комитет по разузнаване след брифинг на националната разузнавателна служба. Факт. Ето така ще ви наблюдават и определят колко и какво да ядете, дали и колко да се движите. Ама в Северна Корея обявяват, че и ТЕ са го постигнали вече.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно е сигурно, това е най-тежкият кореец живеял някога, и едва ли ще има по-дебел кореец от него.
26
4
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Тежи достатъчно - не е лек като нашите евроатлантици!
25
0
 
2
 
! Отговори
Optimist преди 4 месеца
кардиоваскуларни проблеми = сърдечносъдови. Само да поясня за неразбиращите английски.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е държавна тайна, която дори Ким Чен Ум не знае, защото го е страх да се качи на кантара.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тамън колкото 10 наядени корейчета, там стандарта е малко по различен, руски.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още малко и ще стигне баце.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
С какви щуротии се занимават! На кой му пука колко тежи Ким. Покупки, които преди 2 години бяха под 5 лв, вече ми излизат 15-20.