Откриха труп в шахта в центъра на София

На място се извършват полицейски дейности
12 авг 2023 22:37, Анисия Иванова
92
Откриха труп в шахта в центъра на София
Снимка: МВР

Труп е намерен в шахта в центъра на София. От вътрешното министерство официално информираха, че на място се извършват полицейски дейности.

По информация на bTV се работи по различни версии. Една от тях е, че тялото е на безследно изчезнало лице. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: МВРтрупСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 61 Не знаем какво помниш и как ти е изглеждала София по онова време, но точно в първите години след промените по всички партерни етажи бяха поставени решетки. Вероятно защото е било много "спокойно". Рецидивистите ги пусна Луканов 1990 г. С кой акъл са те оставяли родителите ти след полунощ на улицата, не знам. Но помня ТВ-репортаж от 90-те години, пред НДК късно вечерта имаше деца без придружители. Обясниха колко е опасно това. Но явно на някои не им е пукало.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама че информация-тялото било на безследно изчезнало лице.И сега от МВР ще се наложи да се размърдат.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 61 Не е само до интернета, родителите сега ги е страх да си пускат децата на улицата. Педофили имаше тогава има ги и сега и не са по-малко. България първо не е само София, това все пак е голям град и точно, защото е голям е доста спокоен в сравнение с други големи градове по света. Париж ли е по-спокоен или Неапол или Богота.
51
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като гледам без война ще се избие народа. То катастрофи, убийства, чак пък и разчленяват труповете. Все едно Жоро павето е възкръснал! Държавата е изпусната. Психопати щъкат навсякъде. Снощи в Асеновград е намушкан мъж. Все едно сме в Сомалия.
50
8
 
19
 
! Отговори
до 60 преди 9 месеца
Да точно така! И повече москвичи бяха взривени отколкото мутренски коли след Живков! А бе ти тия научно-фантастични филми с кражбите и убийствата при Живков сънува ли ги или чете някой лифлет на Отpoвeнo общество? Хората си оставяха къщите по селата отключени и портите на дворовете им зееха. Я сега ходи ги виж малкото останали как са се блиндирали срещу спокойния демократичен живот.
49
17
 
13
 
! Отговори
До 61 преди 9 месеца
Извинявам се, че се намесвам в разговора ви. Тогава нямаше интернет.Сегашните деца не можеш да ги отлепиш от устройствата.По онова време имаше много пeдофили. Не е било безопасно никога в Б-я. По мое време когато съм била ученичка имаше в градската градина мъже, които си показваха атрибутите на децата.Децата не разбираха точно какво се случва.Един подгони братовчедка ми и едвам е стигнала до входа.На други съседи в асансьора детето беше насилено, като му натискал някакъв главата в слабините си.
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 55 Точно защото бях дете имам база за сравнение, какво беше тогава и сега. Мене в началото на 90-те не можеха да ме приберат от улицата до полунощ та и след, а сегашните деца, не тийнейджърите, а тия по-малките не ги виждам да карат велосипеди по нощите, както ние правихме тогава и не само да карат велосипеди и въобще да са навън.
47
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
По времето на Тодор Живков престъпността също беше много висока, даже по-висока от сега. Погледнете регистрите на РПУ-тата, те пазят архивите отпреди 89-та година, пазят и статистиката. Бум на кражбите и грабежите имаше. Хората пред апартаментите слагаха врати с решетка, ключеха с катинари вратите, беше ги страх от крадци, защото имаше бум на кражби. Убийствата също бяха много. Просто нямаше медии и нещата се прикриваха, щот нали при социализма не се допуска престъпност. Живков не даваше да се р
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-вероятно е дължал пари. Много пари. Иначе няма как да те нарежат на 32 парчета
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тялото е разлченено, което значи, че вече е бил убит, преди да попадне в канализацията. Щом е намерен в шахта, е възможно убиецът да е искал да се отърве от трупа.
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 50 Ти си бил дете, а аз - зрял човек. Много по-добре знам какво се случи тогава.
43
0
 
10
 
! Отговори
Уточнение преди 9 месеца
Става въпрос не точно за шахта, а за канализацията на жилищна сграда, намираща се на пресечката на бул. "В. Левски" и ул. "Раковски". Тялото било разчленено. Правят оглед на мазето на тази сграда.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От блока хората се обадили на аварийния екип за запушена канализация. Така са открили трупа.
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Покрай тази демокрация в БГ ще разцъфти и човекоядството...
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 46 Нищо не пропагандирам, казвам как беше. В началото на 90-те беше спокойно, децата все още си играеха навън, а не както е сега родителите не смеят да ги пуснат. Аз съм карал колело с мои приятели в квартала и в съседни квартали до един, един и половина след полунощ. Много теории на конспирацията ти се въртят в главата.
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трупът е на жена, жертва на домашни насилие.
38
6
 
5
 
! Отговори
до 43 преди 9 месеца
Като цяло е точно както мислите, но с малко уточнение, че имаше засегнати и обикновени хора, на които психиката беше по-лабилна, на други, на които съседи се взривиха. Други хора се страхуваха да не попаднат случайно в престрелка. Общо взето хората бяха много наплашени. Шокът от гладната Виденова зима, празните магазини, студ и липса на ток. Когато падна Живков обещаваха промяна, получихме подмяна. Всичко сега е сякаш отминал сън.
37
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 43 - Не лъжи! Луканов даде амнистия и на рецидивистите, въпреки че такава трябваше да получат само политическите затворници. Целта беше да се подлуди населението, да реши, че по Тошово време се е живееело по-спокойно и на първите демократични избори да гласува за комунистите. И наистина луднахме, крадеше се какво ли не, включително и ел.таблата, станаха и много убийства на обикновени хора. Ти пропагандираш за 1995 г., защото тогава управляваше Жан.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На кръстовището камери няма ли? Странно защо е избрал това място?
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 15 Първото мутренско убийство през 90-те става в края на 93-та година и обикновените хора това не ги е засегнало по никакъв начин. След това знаковите убийства са също на мафиоти. За обикновените хора през 90-те беше кофти за тия, където се опитваха да правят бизнес, че ги рекетираха мутрите. Но от към престъпност, битова такава 90-те не бяха нищо по-различно от сега, даже бяха по-спокойни, особено до към 95 г.