Нетаняху: Ние сме във война и ще победим

Врагът й ще плати цената за подетата срещу Израел атака.
148
Нетаняху: Ние сме във война и ще победим
Снимка: БГНЕС

Ние сме във война, заяви израелският премиер Бенямин Нетаняху във видеообръщение към сънародниците си, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Още по темата


Премиерът увери, че неговата страна ще победи в тази война и че врагът й ще плати цената за подетата срещу Израел атака.

Това изявление той направи от щаб квартирата на израелската армия в Тел Авив.

По-рано днес в изненадваща операция палестинското движение Хамас изстреля стотици ракети по Израел и бяха нанесени щети  в редица израелски населени места, предаде Франс прес. Една жена загина, а 15 души бяха ранени, допълва ДПА. Израел съобщи  и за проникване на въоръжени бойци на Хамас на израелска територия, предаде Асошиейтед прес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
СЛАВИТУ И ТОЙ...?? преди 7 месеца
* * *
86
7
 
8
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ...??? преди 7 месеца
КОПЕЙКИТЕ СИГУРНО ПОДКРЕПЯТ ПАЛЕСТИНА..... НЯМА НАЧИН...... ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ И НА ПАЛЕСТИНА И ПОГРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ....... НАЛИ, БЕ РУZKИ??
85
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бригаден генерал Нимрод Алони е заловен от Хамас. Злото на света доста си повярва, че е недосегаемо и богопомазано докато не заплющяха ракетите. Бригада Ал Кудс публикува надпис в социалните мрежи "Тел Авив готови ли сте за ада". Доста контролно пропусквателни пунктове са превзети от Хамас.
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само дето гледахме филмите за Мосад
83
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трай коньо за зелена трева! Достатъчно зло сторихте на хората по света заедно със САЩ. Не може вечно така и е време да го разберете...
82
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези евреи са били много военнолюбиви. Евреина Зеленски ще убива всички православни християни, евреина Нетаняху ще убива всички мюсулмани. Няма да останат религии и църкви, заради тези евреи.
81
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БЕЗ ПАНИКА, МОЛЯ ! В следващите няколко часа джихадистите ще се срещнат със Създателя си !
80
6
 
10
 
! Отговори
путинофилски черепи преди 7 месеца
наоколо дрънчат на кухо
79
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пожелавам успех на палестинските бойци!
78
9
 
1
 
! Отговори
Каравелов преди 7 месеца
Трябва да спасим Израел като държава. Ясно е тя не може да просъществува като такава на окупираните арабски земи. Предлагам България да я дадем на евреите да си основат държавата тука.
77
7
 
6
 
! Отговори
путинофилският череп преди 7 месеца
е кух и не задържа мисли
76
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Палестинците се самозастреляха, поведоха се по БОЛНИЯакъл на руснаците. Въведено е военно положение и всички терористи, нахлули с оръжие в Израел ще бъдат ликвидирани в следващите няколко часа. Хамас без да обявят война са изстреляли 2200 ракети, причиняват разрушения и пожари, над 100 убити и над 1 000 ранени военни и цивилни израелски граждани, взели са заложници. Политиците ще решат дали Хамас, Джихад и Хизбула ще бъдат унищожени. Това нападение няма да спаси Русия и Иран.
75
10
 
3
 
! Отговори
гледам преди 7 месеца
Слава Украина ! Слава Палестина ! Вън агресорите от бащините земи ! Юдеите при Юда !
74
0
 
2
 
! Отговори
дада преди 7 месеца
До АЛАХ АКБАР - тихо ве , ***
73
5
 
9
 
! Отговори
ОДА за ТЕРОРИСТ N% 1 преди 7 месеца
USA - Uлтра Sоросоидни Агресори: Като Щатите други нема. Тъй престъпни на света. Индианците с дребна шарка заразиха. Хирошима и Нагазаки с атомни бомби унищожиха. Виетнам с н*а*п*а*лм го гориха. Срещу президента на Чили преврат, а срещу Кастро 200 опита за убийство направиха. Никарагуа мориха. Навлязоха в Гренада като у дома си. Южна Америка техен заден двор направиха. В Сърбия бомби фърляха. В Косово военна база настаниха. А Либия, Ирак, Афганистан и Сирия до основи с бомби сринаха.
72
10
 
16
 
! Отговори
А БГ РУСОФИЛИТЕ преди 7 месеца
СА СИ ЧИСТОКРЪВНИ АРАПИ... ГЛЕДАЙТЕ САМО, КАК СКАЧАТ ОТ РАДОСТ ЗА ТЕРОРА ОТ РУСИЯ И ПАЛЕСТИНА
71
15
 
15
 
! Отговори
АЛАХ АКБАР преди 7 месеца
Всичките злини на света произтичат от юдейската държавица и от световния й сатрап - САЩ ! Къде ли не се намесиха последните и какви ли не войни водиха по цял свят ! Така че Хитлер бе прав и за плановете си да удари източното крайбрежие на янките. ХАМАС ще довърши неговото дело за да отърве света от най-голямото зло !
70
12
 
11
 
! Отговори
Нострадамус преди 7 месеца
Ционисткият цирей Израел няма да доживее сто годишнината си. Това си го запишете на стената. И евреите като цяло ги чакат много тежки времена. Много тежки.
69
10
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Хамас си направи ритуално харакири.Няма съмнение,че израелският отговор ще бъде решителен и съкрушителен.
68
14
 
31
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 7 месеца
Това се очакваше, защото и Израел и САЩ си мислят, че може да нападат който си искат и когато си искат. През ден Израел обстрелва друга държава Сирия и смята, че това е нормално, да аме не.