Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов

Той се е разминал с най-леката мярка за неотклонение
12 ное 2023 17:15, Нели Христова
177
Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов
Снимка: Facebook

С най-леката мярка за неотклонение пуснаха на свобода 26-годишния шофьор, който с бял спортен мерцедес в събота блъсна и уби край село Шереметя известния футболен треньор Ферарио Спасов, съобщи "Нова". Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощната немска кола с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установена с експертизи.

Ферарио Спасов пътувал към Ловеч след двубоя от "В" група между "Локо" (Горна Оряховица) и "Левски" (Лом). Феро бе наставник на тима от крайдунавския град. Сигналът за катастрофата е получен в 16.40 ч., уточниха от полицията във Велико Търново.

Голфът на треньора е бил пометен от бял спортен мерцедес, който се движел с висока скорост и навлязъл в насрещното платно.

61-годишният Спасов бе един от най-известните треньори в България. С него "Литекс" спечели титла и купа. Работил е в ЦСКА, бил е наставник на още един куп отбори.

Това е втора трагедия в българския спорт за съботния ден, след като на пътя Ловеч - Плевен загинаха президентката на волейболния "Олимпия" (Плевен) и двама състезатели, а трети е в болница с опасност за живота.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В понеделник Кожухаров при Сарафов, следва отстраняване и назначаване на друг наблюдаващ прокурор. Важното е Начо пантелеев да е налице, че като нищо може да се изпари тая нощ.
56
0
 
27
 
! Отговори
Стамат преди 6 месеца
До седмица ще е станал поданик на Чарлс, а "властите" ще кършат пръсти как така се е покрил... пак...
55
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Убиеца нямал криминални други дела ,за това е освободен,след 2 дми че ще в чужбина )
54
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Че то войниците участващи във войната в Украйна по- малко загиват. За един ден загинаха 4-мa спортисти у нас.
53
5
 
26
 
! Отговори
да знаете преди 6 месеца
Евроримлянин шофьор нЕма.....
52
2
 
31
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
УБИИЦИ НА СВОБОДА СЕ РАЗКАРВАТ ...ТОВА Е НОРМАЛНО...ЩО НАЛИ СИ ПЛАЩА !!! НЕЩАСТНИЦИ !!!СТРАХЛИВИ БЕДНИ АДВОКАТИ !!!
51
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 50 Римлянин убива Ферарио и си го пускат по живо по здраво. Киро Брейка днес откачи в ютюб..... "LIVE: ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е НА МЯСТОТО НА ФЕРАРИО СПАСОВ (12.11.23 | 12:15-12:30ч.)" Толкова бесен не съм го виждал.
50
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проблемът е в прекалено леките наказания.Кафявата нинджа с красивият германски спортен автомобил не би карал с 200 ако знаеше че ако убие някой отива за 20-30 год в затворът.Без глупости от типа на предсрочно освобождаване.А сега Начо кво знае? Че който и да очисти с колата си утре го пускат.Що да кара внимателно,нали за него няма да има последствия? Законите са лоши а тези които трябва да ги променят определено симпатизират на престъпникът а не на жертвата .
49
1
 
32
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 6 месеца
За 34 годинки "демокрация"........нормално!
48
1
 
34
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 6 месеца
България никога не е била правова държава,не е правова държава и няма да бъде правова държава! Правото е в основата на държавата! И така бедни патиланци!
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До44 - "Безпристрастно" и изобщо не съм съгласен, че е от наивност.
46
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е България.Срам,срам,срам.
45
1
 
41
 
! Отговори
До44 преди 6 месеца
Член на една от най богатите фамилии римляни в Лясковец сгазва лука,прокурорът"наш"ей така съвсем"професионално и безпристрастно"решава да го пусне след 24 часа,чухххххте тееее(и един мармот завива шоколад)
44
1
 
34
 
! Отговори
мак преди 6 месеца
Това на териториуята съд ли е, или организация за защита на джигити и друсани "шофьори" и други убийци? Оня баща, дето разчлениха момичето пуснат под гаранция, тоя засега се отървава от ареста, докато не духне в Англия, все такива чудеса стават. Важното е че има семейство, щото жертвите нямат, нали.
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Диджей в Англия и вероятно с британски паспорт и нямало възможност да се укрие .... Бахахахаха . Тоя вече е пред вратите на Английското посолство и търси защита .... Може да си остави скъсания чорап пред вратите на посолството та да има какво да арестуват нашите наивници от полицията .
42
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да ви имам статията....Не може да е навлязал мерцедеса в насрещното със 150 срещу голфа и да има само такива поражения на снимката. Щеше да е смачкан като консервена кутия.Това лекенцe е ударил отзад голфа на Ферарио.
41
2
 
29
 
! Отговори
папата преди 6 месеца
В Търново всички прокурори и съдии са подкупни. Същото е за лекари, полиция, учители, строители. А бе в Търново нищо не можеш да си купиш/вземеш и т.н., ако няаш "свой човек"
40
2
 
34
 
! Отговори
До До 31 преди 6 месеца
Не знам какво е заработил прокурорът, но дано тоя Нончо-Фончо не го търсят като оня Рангел от убийството в Цалапица, дето хвана пътя или му го уредиха да го хване, та и чуждоземските полиции не могат да го открият.
39
3
 
19
 
! Отговори
Фитьо преди 6 месеца
А който иска смърт за смърт има и такива държави без да отчитат когато е по непредпазливост .Минава Средиземно море и половината са с такива закони.Дори в една от тях още наказват крадците с рязане на ръката,с която е гепил.
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Във Фокус казаха, че отзад е блъснат, като Милен Цветков.