Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов

Той се е разминал с най-леката мярка за неотклонение
12 ное 2023 17:15, Нели Христова
177
Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов
Снимка: Facebook

С най-леката мярка за неотклонение пуснаха на свобода 26-годишния шофьор, който с бял спортен мерцедес в събота блъсна и уби край село Шереметя известния футболен треньор Ферарио Спасов, съобщи "Нова". Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощната немска кола с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установена с експертизи.

Ферарио Спасов пътувал към Ловеч след двубоя от "В" група между "Локо" (Горна Оряховица) и "Левски" (Лом). Феро бе наставник на тима от крайдунавския град. Сигналът за катастрофата е получен в 16.40 ч., уточниха от полицията във Велико Търново.

Голфът на треньора е бил пометен от бял спортен мерцедес, който се движел с висока скорост и навлязъл в насрещното платно.

61-годишният Спасов бе един от най-известните треньори в България. С него "Литекс" спечели титла и купа. Работил е в ЦСКА, бил е наставник на още един куп отбори.

Това е втора трагедия в българския спорт за съботния ден, след като на пътя Ловеч - Плевен загинаха президентката на волейболния "Олимпия" (Плевен) и двама състезатели, а трети е в болница с опасност за живота.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 20 Името му е Нончо, подобно на оня Фончо. "Работи" в Англия. Сега ясно ли ти е за какъв става въпрос, както обикновено в черната хроника?
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Алоуууу, един път пишете че Ферарио Спасов е ударен отзад и изхвръква в канавката, сега пишете че е челен сблъсък. Не че има голямо значение..... То бива бива тъъъъпотия вашето...
35
1
 
31
 
! Отговори
До 31 преди 6 месеца
Викаш въпросният прокурор Кожухаров е *заработил*набързо поне килограм злато?
34
3
 
22
 
! Отговори
Българ преди 6 месеца
Ари е футболните агитки къде сте сега???
33
0
 
27
 
! Отговори
Калоян преди 6 месеца
Каквито са хората такава и ще е държавата. Разбирате ли? Да почива в мир.
32
1
 
28
 
! Отговори
Африка преди 6 месеца
Страна от третия свят е нашата!! Корупция анархия и лихварство цари навсякъде алоооо Европарламента къв Шенген та ние заслужаваме да ни изгонят от Европа България във Европа хахахаха!!!
31
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имало клипчета, пуснати от него как кара с 268 км/ч, работел в Англия като диджей. Според прокурора не бил осъждан, не били изяснени обстоятелствата, при които е станала катастрофата, нямало опасност да избяга, та го пуснал. Слушам го и не вярвам на ушите си.Не трябваше ли след причинена смърт да стои в ареста, докато нещо се изЯсни на господин прокурора?
30
3
 
4
 
! Отговори
Фитьо преди 6 месеца
И то,ако бе в Русия два дни в ареста ги водят за три дни в затвора,а у нас е ден за ден Я да направят една анкета сред пандизчиите и едва ли ще има и един да иска да е в ареста,а не в затвора.
29
2
 
13
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 6 месеца
По тая територия може и да има "либерал-демокрция" (която никой не може да дефинира) но едно е видимо....ред няма!!!
28
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Йордан Кожухаров, търновски наблюдаващ прокурор го е пуснал, току-що Лора го каза във Фокус.
27
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правосъдие с калашник по убиеца с пачките и съдиите?
26
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма нужда да правят разлика, убил ли си човек, значи си убиец и подлежиш на най-тежкото наказание. Ама, не и у нас. И бащата на оня Орлин с доживотна присъда на първа инстанция е пуснат срещу 5000 лв да си седи у тях на втора. Здравословното му състояние....., в същото здравословно състояние е бил и когато са убивали жената със сина му. Убиецът на Милен и той си изкара у тяпх половината присъда.Сега ще се окаже с добро поведение и ще го пуснат. Близките на жертвите никой не мисли.
25
3
 
14
 
! Отговори
Фитьо преди 6 месеца
Ми оти да го държат у ареста?Нито е пил,нито е друсан,при това неосъждан и като признае ще му я намалят с една трета при две до шест средното е четири,без една трета е две години и осем месеца,при неосъждан "условна" и това е максимумът в крайна сметка.Друг въпрос е,че на първа инстанция окръжен съд могат и ефективна да му наложат,но при обжалване няма да я потвърдят.
24
1
 
32
 
! Отговори
Пламен преди 6 месеца
Сложете му името вече на този ***. НЕ МАРКАТА НА КОЛАТА.А може и името на баща му да поставите .Журналистика ли е това ,съдий ли са това или Прокурори? Престъпниците са под закрила а хората кучетата да ги ядат.
23
1
 
33
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 месеца
Що не пишете кой съдия го е пуснал? Това е важно.
22
2
 
33
 
! Отговори
Съдията Дредд преди 6 месеца
В сравнение с убийство с огнестрелно оръжие с нож или отрова, пртегазването или блъскането с кола е МНОГО ПО МЪЧИТЕЛНО И ЖЕСТОКО. Защо не е приравнено в Наказателния кодекс със умишлено убийство? Странна държава сме.. Застрелват някого в главата и жертвата умира за секунди без да дойде в съзнание и убиеца е заловен, държан в затвора до делото и осъден на доживотен затвор без право на обжалване.. Блъскат някого с КОЛА , жертвата се мъчи няколко часа и умира а виновния го пускат след 2 часа. WTF?
21
52
 
4
 
! Отговори
Параскев Тотев преди 6 месеца
За един дъртак, голямо чудо.
20
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Правовата държавата на Иван Костов.
19
7
 
22
 
! Отговори
Анатолий преди 6 месеца
Тези от ПП каква промяна ще направят със съдебната система? А европейчетата.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нали искахте демокрация пак да ви питам