Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов

Той се е разминал с най-леката мярка за неотклонение
12 ное 2023 17:15, Нели Христова
177
Пуснаха на свобода мъжа, блъснал Ферарио Спасов
Снимка: Facebook

С най-леката мярка за неотклонение пуснаха на свобода 26-годишния шофьор, който с бял спортен мерцедес в събота блъсна и уби край село Шереметя известния футболен треньор Ферарио Спасов, съобщи "Нова". Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощната немска кола с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установена с експертизи.

Ферарио Спасов пътувал към Ловеч след двубоя от "В" група между "Локо" (Горна Оряховица) и "Левски" (Лом). Феро бе наставник на тима от крайдунавския град. Сигналът за катастрофата е получен в 16.40 ч., уточниха от полицията във Велико Търново.

Голфът на треньора е бил пометен от бял спортен мерцедес, който се движел с висока скорост и навлязъл в насрещното платно.

61-годишният Спасов бе един от най-известните треньори в България. С него "Литекс" спечели титла и купа. Работил е в ЦСКА, бил е наставник на още един куп отбори.

Това е втора трагедия в българския спорт за съботния ден, след като на пътя Ловеч - Плевен загинаха президентката на волейболния "Олимпия" (Плевен) и двама състезатели, а трети е в болница с опасност за живота.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къв проблема ,тоя сее блъснал в дърво за това ги е пуснал прокурора
116
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тука се сочат с пръст отделни хора, които са участвели в непредпазливи пътне произшествия. И нищо не се прави да се посочат с пръст хора, докарали до пълно разграбване на България, до антисоциална система на страната, до липсата на осигуровки на хора с доход над 3400 месечно.
115
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Приетото от депутатите е мярката за неотклонение задържане под стража се взема на лице, което е рецидивист, има опасност да се укрие и да извърши друго престъпление. В случая не е налице нито една такава предпоставка, какво да прави прокурора за да удовлетвори медийната истерия, да си плюее на дипломата ли?
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Прокурорът прилага закона, приет от депутатите, които са ми блокирали да не влизам на сайта на парламента за да им върви безкритично корпоративният проект за съсипване на конституцията. Така на тъмно да си съсипват конституцията и да отнемат права на човека. В същото време двулично вкараха Истанбулската конвенция в Наказателния кодекс с което от правна гледна точка обезобразиха и него.
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Прокурора ще го сменят.Новия ще вкара материалите в съда .За да вземе и мъдия байлански.
112
7
 
0
 
! Отговори
ще да е преди 5 месеца
Ферарио Ламборгинов
111
2
 
5
 
! Отговори
Star преди 5 месеца
Законът си е закон.Щом го пускат,значи не е опасен.А това че този който го пуска е по-опасен,това вече е бира на Правосъдието в дуржавата която така или иначе не функционира от много години.Та в случаят шофьорът не е голямата опасност.Голямата опасност идва от представителите на ,,правосъдието".Не винете шофьора така остро.Това ако се бе случило в САЩ,този който е пуснал шофьора щеше да е преди него зад решетките.Закони!.
110
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 месеца
До ГЕРБ ДПС.................А СДС къде е в класацията?За пребоядисаните червени другари питам.
109
0
 
9
 
! Отговори
Алесио Бианки преди 5 месеца
Мама и тате на убиеца кои са? Не се срамувайте ,кажете,нали сте коректна медия?
108
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ама разбира се, защо да не го пуснат убиеца. Какво като е карал със 150км/ч на път вероятно с ограничение 90км/ч и е убил човек. Проблеми никакви. Най-тъжното е, че на мястото на Ферарио Спасов можеше да бъде всеки от нас. Човек си кара най-нормално и спокойно и някой с бял мерцедес го изпраща в отвъдното. И после - наказание и справедливост - никакви.
107
2
 
25
 
! Отговори
Йордан преди 5 месеца
Не го е блъснал. Убил го е. С умисъл. По особено циничен и жесток начин.Замислете се, хора! Можехте да сте вие на мястото на Ферарио, вашите любими хора, родители, децата ви... До кога ще търпим това?
106
2
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС преди 5 месеца
Съдебната система е на ГЕРБ и ДПС и БСП 32 години лъжи и мачкане на България. Тези *** които не са в затвора както се случи в Румъния за това България беше дърпана надолу ДПС ГЕРБ и БСП 32 години лъжи
105
0
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС преди 5 месеца
Съдебната система е на ГЕРБ и ДПС. Всичко се решава от висшия съдебен съвет които е от ДПС ГЕРБ и БСП. Хора преди да плюете се информирайте. 34 години лъжи и мачкане на България не са виновни ПП. 34 години ДПС ГЕРБ и БСП крадяха безнаказано.
104
0
 
28
 
! Отговори
Търновският прокурор преди 5 месеца
или е взел голям рушвет за да пусне римлянина, синче на римския барон, или си е гледар работата през пръсти..............и в двата случая заслужава да бъде уволнен и наказан , не само отстранен от случая!!
103
0
 
21
 
! Отговори
До104 преди 5 месеца
"Убиеца ром ли е" Жив,и то с баят заможна рода-манджите!
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Аз пък гледам снимка - "Автоексперте" - Даже си доста близо до истината, но поради грешните причини. Колата се ве движла със 150 км в час, като удра другата в задницата в движение, така че да - колата не изглежда толкова разбита. Но така удря другата, че я изтиква от пътя и тя минава 60 метра, преди да се забие и да убие Спасов, мир на душата му!
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 110 Грешиш. Мутрите си имат прокурори.
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До дядо Петко Не си бил в затвор, нали?
99
0
 
13
 
! Отговори
дядо Петко преди 5 месеца
Жалко за Феро...Бог да прости. Но убиецът, ако не е минал вече границата със Сърбия, следва доживотно да лежи в панделата. Старите пандизчии много ще му се зарадват и щедро ще го дарят...
98
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Те прокурорите си имат мутри в редиците, за мръсните сделки. Помня като бях на стаж едни следоватечета в осмо РПУ носеха парички сложени в пликче от снимки от фото студио на един прокурор от СРП, да може да освободи едно МПС, задържано като веществено доказателство в двора на 08 РПУ - Дружба.