Сарафов иска обяснение защо Начо, убил Феро, е на свобода

Очаква се на Кожухаров да бъде назначена проверк
Обновена: 12 ное 2023 20:33 | 12 ное 2023 20:00, Нели Христова
108
Сарафов иска обяснение защо Начо, убил Феро, е на свобода
Снимка: БГНЕС

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е извикал за обяснение в понеделник в София прокурора от Велико Търново Йордан Кожухаров, който по-рано днес пусна с мярка за неотклонение "подписка" шофьора Начо Пантелеев. Той е причинил тежката катастрофа, при която в събота вечерта загина футболният треньор Ферарио Спасов.

Очаква се на Кожухаров да бъде назначена проверка, предаде БНТ. Възможно е още утре магистратът да бъде незабавно отстранен от разследването и то да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Както "24 часа" вече писа, по-рано днес стана ясно, че 24-годишният Начо Пантелеев, който причини катастрофата край Велико Търново, отнела живота на Ферарио Спасов, е бил пуснат на свобода с най-леката мярка - подписка.

Шофьорът, който е от Лясковец, е със 16 месеца стаж и е карал мощен спортен мерцедес с много висока скорост. Хипотезите са за около 150 км/ч. Тя ще бъде установена с експертизи.

Наблюдаващият прокурор, който днес в 14:00 часа е пуснал с подписка Начо, обясни, че доводът за освобождаването му е липса на достатъчно информация за постоянното му задържане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малчугани бъдете в готовност до една година ще имаме нова звезда в интернет, която може би ще бъде Тедиии.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ало ало звънни ти диктофона на чие са ти телефоните Тедиии.
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чисти са им сметките ва тези като Лидето то с толко миелета ко нема са и чисти тамън фактурки по мн бонове.
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Опа Александрова я гони абстиненция и на ония му стана палатката в Майбаха затваряме си ги спокойно.
72
0
 
3
 
! Отговори
Тотев - София -2 преди 5 месеца
Видьовден наближава, Сарафов! Ще те отнесе народното недоволство като бръмбар сламка, като предишния ти шеф и твой учител Гешев Иван! Денков, какъв академик си не знам, но сега си Министър-Председател!!! Имаш ли Министър на Правосъдието, имаш ли Министър на вътрешните работи?! Ако имаш, и те като теб са на гърба на Народа! Какво трябва да стане, че да се събудят?! Не си ли ти Главата, Денков?! И тримата се опитайте нещо полезно да свършите! Не само да вдигате цени и данъци, и да забърквате каши с електронни рецепти и гласуване, Денков!!!Без никакво уважение, ами с огромно отвращениеТотев
71
0
 
2
 
! Отговори
Тотев - София преди 5 месеца
Сарафов, събуди се! През целия си "творчески" живот само в мизерии и далавери си се набърквал! Стори и нещо добро най-накрая! Както е казал Ст.Стамболов:"- Проблемът винаги идва от Главата, не от краката! Главата не е ли в час, тежко и горко!" . Аз добавям: Каквато е Главата, такива ще са и подчинените! Сарафов, поне един път покажи, че си мъж, а не ***! Стига с тези замитания под килима, стига с тези чадъри над престъпниците! На Народа му писна от мерзостите, които всеки ден правите!
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Прокурорът Кожухаров направи някой лев. Те брат'чедите винаги държат един чувал с пари в палатите си, точно за такива спешни случаи!
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Решението на прокурора е извънземно ,няма такава държава
68
0
 
6
 
! Отговори
То си е ясно. преди 5 месеца
Заради едни пари.
67
0
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 5 месеца
Навремето,баща му насмъркан се удря в дърво и убива пътниците в автомобила,вкючая и себе си.Интересно защо НАП не се интересува от доходите им,отговарят ли на начина им на живот.Или просто си плащат данък "спокойствие"!
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На свобода е, защото ако не е, то прокурорът или ще си търси нова работа, или ще лежи в болницата. А ако не е в ареста, най-много някой *** като Сарафов да симулира дейност. Като цяло тъпо усложнение, че убитият е футболен треньор. Иначе щеше да са го писали изгубил управление в дъжда и излязал от пътното платно, а Ненчо, нашето момче, щеше да е пострадал в друг инцидент без връзка с този (заради каското, че колата е лизингова).
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Автомобила при управление с висока скорост става средство за убиване. Дали ще караш със 150 км в час и убиеш някой или ще го застреляш с пистолет, резултата е един и същ. Шофирането с такава висока скорост е напълно умишлено и трябва да се третира като умишлено убийство.
64
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Начо убил Феро - типична етническо българска ситуация.
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сарафов, влез в интернет ако имаш изобщо такъв и потърси Пако Рабани, после ще ти се изясни защо този младеж се държи така, те са цяло поколение има и други подобни клипове, а вашето е престъпно бездействие!
62
0
 
2
 
! Отговори
Проверк Проверкян преди 5 месеца
читалищна работа
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Убийците не трябва да са на свобода. Щом някой няма разум в главата и не пази и цени живота на околните значи неговия собствен не струва нищо.
60
0
 
11
 
! Отговори
ЛОГИКА МАЙКА преди 5 месеца
поредното долно ***,с купена книжка
59
2
 
10
 
! Отговори
астора преди 5 месеца
Не разбирам от прокурори и сьдии. Но тоя Сарафоов си е чист фигурант. При него Пеевски почна да говори , Борисов отима сила. Но в случея да пуснеш убиец на свобода си е некомпетентност. При Гешев май това нямаше да се случи
58
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 5 месеца
Абе, прокурор, да му беше взел едни 72 часа, пък да му беше внесъл една мярка! Ти - защитник на обществения интерес, съда - каквото каже! Ами мислете ги тези неща, бе! И щеше да си спестиш известността и ходенето на баламатума! Не разбрахте ли, че докато крими-новините са 1 на българската журналистика, вътрешното убеждение стои след общественото мнение! Жалко е, не това се преподава в университета, но за съжаление е самата истина!
57
0
 
1
 
! Отговори
Фитьо преди 5 месеца
Този новина ме накара да видя отново закона и депутатите са направили това,което правят винаги - вдигнали са наказанието на от две до шест на три до осем от 4 август,което при тази реакция означава при баланс средно 5,5 и без една трета е над три,което е ефективна присъда.Чак до особено тежък случай с таван 12 не вярвам да има обвинение,но и да има да се задържи неосъждан,за който да се предполагат действията му без предишно обвинение ми е странно,но прокурорът ще е с вече белязан.Късмет.