Хванаха шофьора, влачил и осакатил жена на пътя

Пострадалата е с опасност за живота
20
Хванаха шофьора, влачил и осакатил жена на пътя
Снимка: БГНЕС

Полицаи установиха след близо два дни оперативно-издирвателни действия 63-годишен водач от Шумен, причинил пътно произшествие, при което тежко пострада жена от града, съобщи МВР.

Пътният инцидент възникна вчера сутринта, около 7:20 часа, в района на кръстовището между булевардите „Мадара“ и „Ришки проход“ в Шумен.

Пострадалата 61-годишна жена е откарана в болницата в областния град с множество наранявания, в тежко състояние и с опасност за живота. Тя е с ампутация на лява ръка под лакътната става, с фрактура на седем ребра и пневмоторакс на бял дроб, съобщи по-рано днес Йорданова.

Пострадалата при катастрофата е изпаднала в шок, с множество наранявания и не можеше да каже какво се е случило, отбеляза вчера Йорданова и призова хората, които са станали свидетели на инцидента, да се обадят на тел. 054877221. От полицията умоляваха гражданите и за записи от видеорегистратори на автомобили, преминали в района на пътното произшествие между 7:00 и 7:30 часа, но не е подаден нито един сигнал до полицията, уточни в обедните часове днес Йорданова.

Извършените множество оперативни действия от полицейските служители за установяване на извършителя на тежкия инцидент по-късно през днешния ден са дали резултат. Установен, задържан и разпитан е 63-годишен мъж от Шумен. Водачът е привлечен към наказателна отговорност, повдигнато му е обвинение. Работа по документиране на престъплението продължава под ръководството на компетентната прокуратура, допълни Йорданова.  

От Областната дирекция на МВР в Шумен призовават водачите да шофират разумно, да спазват правилата за движение и да бъдат особено внимателни в тъмните часове на денонощието, на разсъмване и когато се стъмнява. Оттам отправят апел и към пешеходците - да бъдат внимателни и да не излизат внезапно на пътното платно, тъй като не могат да предвидят действията на водачите, дали ще могат да спрат навреме и да ги пропуснат да пресекат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
внимабай преди 7 месеца
До Пффф пожелавам ти 50-70 год. старец да ти пръсне халката и да лижиш в болница.
12
0
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 месеца
До Пффф 1 Пожелавам ти да остарееш и да видиш каква хубост е. Г-лу-пак.Имаш ли възрастни родители ? Не те ли е срам от тях ?
11
1
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 7 месеца
До Анонимен 2 Йорданова е онази дето имаше задача да свали Гешев и не можа да се справи.
10
0
 
12
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 7 месеца
До ПфффСигурен съм ,че баща Ви е на повече от 50години . Той развалина ли е ? Ако държите на мнението си , означава че Вие сте ***!
9
0
 
3
 
! Отговори
sherlock преди 7 месеца
Йорданова?Йорданова????Йорданова????????!!!!!!
8
0
 
10
 
! Отговори
Фън преди 7 месеца
Всички ще бъдем влачени и осакатени на пътя на еволюцията, която шофира без глава дори.
7
0
 
5
 
! Отговори
Спукахте ме от смях! преди 7 месеца
Компетентната прокуратура
6
0
 
14
 
! Отговори
До Пффф преди 7 месеца
Аз съм За,но като искате нещо правете сметка,че живот и здраве и Вие ще бъдете на 50 някой ден ;)
5
2
 
24
 
! Отговори
До Пффг преди 7 месеца
Истината е, че на младоци под 50 годишна възраст не трябва даде дават шофьорски книжки. Те правят над 90% от катастрофите, а не "старчоците".
4
0
 
12
 
! Отговори
Съдията преди 7 месеца
Още ви казвам за да няма нереалистични очаквания и разочаровани...1 г. и 6 месеца условно!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Каква е тая Йорданова, бе?
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Коя е Йорданова? Не четете ли какво сте сътворили, преди да публикувате?
1
63
 
5
 
! Отговори
Пффф преди 7 месеца
Тези дядковци дето за нищо не стават, защо изобщо им позволяват да карат. На 50 един мъж е пълна развалина. Трябва да се приеме закон старчоците да ги евтаназират безплатно. Супер скъпо излиза да издържаме старчоци.