Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?

Според него Емануил Йорданов министърът Калин Стоянов има нормално отношение
6 яну 2024 11:37, Нели Христова
91
Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си. Ако бях вътрешен министър щях да акцентирам също върху професионалната подготовка на полицаите, както вчера е направил министър Калин Стоянов, заяви в телевизионно интервю по bTV адвокат Емануил Йорданов, който е и бивш вътрешен министър. Той е защитник на близките на починалия след гонка в Стара Загора Пламен Пенев.

За мен е изненадващо, че при един министър, който има съвсем нормално поведение (Калин Стоянов) интелигентен човек, казвам го това, защото в миналото сме имали министри, които се държаха като Сандокан и Рамбо и това стимулираше полицейското насилие, се стига до такива крайности. Не е трудно да си спомним всички тези моменти. Министър Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си, обясни Йорданов.

Необходимо е да се промени коренно подходът на полицаите на терен към гражданите и да са пример за човешко отношение, категоричен бе министър Стоянов по време на национално съвещание на МВР вчера. "Трябва да е точно такa", категоричен бе Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
кандидат преди 3 месеца
Ти ли Чичолина няма да спреш.Нима ще пропуснеш да пофлиртуваш.Айде не на мен тия.
69
1
 
0
 
! Отговори
Байчо преди 3 месеца
***, пази боже да се срещнеш с някой, който не си е пил хапчетата. Или пък твой близък. Но ти изглежда си някой феномен и не може да ти се случи подобно нещо
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не можах да разбера на кого е този адвокат? В цялата си реч, като бившо ченге говори в защита на министъра. Може би има някаква грешка!
67
0
 
1
 
! Отговори
тъпомер преди 3 месеца
Байчо,извинявам се че природата се е подиграла с теб.Сори.
66
5
 
2
 
! Отговори
Байчо преди 3 месеца
Искам също така, някой доблестен журналист да помоли Адвоката Йорданов да се извини на полицаите участвали в задържането. Помислете си как се чувстват от това, че човек е умрял в ръцете им. Защото адреналина е минал и заминал, а сега е действителността и по телевизии, по сайтове, по форуми пишман специалисти ги нападат, че са убили човек
65
0
 
1
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
*** от *** сайт-и близките ви да пукнат!
64
5
 
5
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
Значи луд кара кола?Ако сгази пешеходци на пешеходна пътека няма да е виновен,щото е луд!
63
4
 
2
 
! Отговори
Байчо преди 3 месеца
Прочетох как вътрешният министър искал оставки. Аз искам оставката на вътрешния министър, защото не си защитава хората. Преди няма и половин година в Нова Загора заклаха мъжът на съдийка. Убиецът бил изперкал и затова, че му направили забележка - коли. Е това ли предпочитате да бе станало и в Стара Загора?
62
3
 
4
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
Значи луд кара кола??Ако сгази пресичащи на пешеходна пътека?Няма да е виновен щото е луд!
61
4
 
2
 
! Отговори
Байчо преди 3 месеца
Починалият, мир на праха му е бил изперкал. Вижда се на видията, как здрави, яки полицаи не могат да го удържат. Представете си този човек прасне някоя жена примерно, ами ще я остави на място. И този човек да го оставим да си лудува и после да го приберем. Ами ако нещо стане, защо полицията не го е прибрала. Още веднъж - пълна подкрепа за полицаите.
60
2
 
4
 
! Отговори
Фитьо преди 3 месеца
Едва сега прочетох статията,тъй като по-важно ми бе да чуя новата песен на Ариа. Подготовка за подобен случай няма как да има.Ченгетата не са терминатор и,които да ги ремонтират.В съзнанието им е било преследване на изключителни опасен човек при такава упоритост да не спре и с такова съзнание са се хвърлили да го обезвредят както военните при огромна заплаха си помагат.Всичко най-лошо са очаквали от него след такава гонка.
59
4
 
3
 
! Отговори
Байчо преди 3 месеца
Пълна подкрепа за полицаите участвали в задържането. Адвоката да каже колко плаща за да губи ефирно време по телевизиите? Върха на наглостта му бе да спомене, че починалия бил известен и полицаите е трябвало да го оставят да се налудее и после да отидат у тях и да го приберат. Дъщерите му и те вместо да се извинят от името на починалия, че се е държал като Рамбо и е можел да направи сума ти поразии, ходят и ревът и те по телевизиите как баща им бил пребит.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма пари,за да ги посещават медицински лица периодично и само близките им следят вземат ли си лекарствата.Като пострада някой от такива болни тогава ги пращат за експертиза при психиатър Този е малкото случаи на пострадал болен
57
5
 
6
 
! Отговори
Фитьо преди 3 месеца
И пред какво са били изправени куките?Отде да го знаят,че е шизофреник?От тяхна гледна точка поведението му е като Ал Капоне - безцеремонно незачитане не само на разпорежданията им,ами и супер опасно и затова са го заковали петима от тях От друга страна никога няма да разберем защо е препускал като,че ли стрелят по него.С това заболяване може и да си мислят,че Годзила ги преследва и да го вярват.Няма и никакъв контрол пият ли си хаповете.Йато стане беля следва ВАЙ до следващ случай и ВАЙ!
56
0
 
7
 
! Отговори
До 61 преди 3 месеца
Наистина си ченге. Пишеш неграмотно и си гледал много американски филми, вместо да учиш.
55
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В САЩ при подобни случай се стреля на месо после му четът правота .Без ред и здрава управа ще е пълна анархияАко нямаме полицай майка ни мила *** ще ни влязат по домовете
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Заглавието е грешно. Правилното е: Адвокатът на УБИТИЯ след гонка:....
53
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всеки полицаи да ходи с бонбони И да насърчава престъпността ,т.е. да показва как най лесно да навредят престъпниците на спокойните граждани .А не да ги защитят от тях
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
свободата означава закони -----///----- Да, именно и законът не позволява насилие над арестанти и прекомерна употреба на сила. Камо ли 10 униформени гове да да пребият невъоръжен човек.
51
6
 
3
 
! Отговори
тъпомер преди 3 месеца
И кво излезе,адвоката май и представа няма що е адвокат,трябва незабавно да го сменят,иначе пак ще се покрие всичко по оня начин.