Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?

Според него Емануил Йорданов министърът Калин Стоянов има нормално отношение
6 яну 2024 11:37, Нели Христова
91
Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си. Ако бях вътрешен министър щях да акцентирам също върху професионалната подготовка на полицаите, както вчера е направил министър Калин Стоянов, заяви в телевизионно интервю по bTV адвокат Емануил Йорданов, който е и бивш вътрешен министър. Той е защитник на близките на починалия след гонка в Стара Загора Пламен Пенев.

За мен е изненадващо, че при един министър, който има съвсем нормално поведение (Калин Стоянов) интелигентен човек, казвам го това, защото в миналото сме имали министри, които се държаха като Сандокан и Рамбо и това стимулираше полицейското насилие, се стига до такива крайности. Не е трудно да си спомним всички тези моменти. Министър Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си, обясни Йорданов.

Необходимо е да се промени коренно подходът на полицаите на терен към гражданите и да са пример за човешко отношение, категоричен бе министър Стоянов по време на национално съвещание на МВР вчера. "Трябва да е точно такa", категоричен бе Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Полицаи които оправдават убийците се явяват съучастници.
29
4
 
9
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 месеца
До Анонимен ИЗВЪРШЕНО Е ПРЕСТЪЛЕНИЕ УБИЙСТВО.. "КРАЙНОСТ" НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЗВУЧИ КАТО ОПИТ ДА СЕ ОНЕВИНЯТ УБИЙЦИ.
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, УБИЙСТВО ИЗВЪРШЕНО С ОСОБЕНА ЖЕСТОКОСТ ОТ ЛИЦА ИЗПОЛЗВАЩИ СВОИТЕ СЛУЖЕБНИ ПРАВОМОЩИЯ ЗА ДА ГО ИЗВЪРШАТ. ПОСТРАДАЛИЯ Е ЛИЦЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До такива крайности се стига, защото силовите структури искат на всяка цена да докажат, че са господари на човешката съдба, могат да правят, каквото си искат с човешкия живот, че всичко е в техни ръце и никой няма да потърси отговорност от тях. Властта им е безгранична. АБСОЛЮТНА ВЛАСТ. И безграничната власт и безнаказаност ги демонстрират чрез репресии, тормоз, издевателства, бой с животинска жестокост и смърт. Така действа и прокуратурата. После вървете да си търсите правата, след дъжд качулка
26
4
 
10
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 4 месеца
Полицай извършил преспъление компрометира цялата МВР, затова трябва да бъде наказан с максимално наказание.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До МайорсПРЕСТЪПНИКО, В МВР НЯМА МЯСТО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЗАЩОТО МИНИСТЪРЪТ Е НЕКАДЪРЕН И ЗАВИСИМ
23
12
 
7
 
! Отговори
Майорс преди 4 месеца
Уважаеми коментатори , преди да пишете разберете че трябва да изпълнявате разпорежданията на органите по реда , а не да бягате! Демокрацията не значи свободия както ви се иска! За сведение в други страни никой не доближава полицая на разстоение по малко от един метър и изпълнява каквото му кажат!
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Милиционера никога не може да стане полицай - а с пожелания-" за човешко отношение"... пък съвсем..Милицията от край време е място за трудоустрояване за нищо можещи и за нищо друго не ставащи...Дневна, нощна..два дена почивка..И сега ко ши праим - ши пишем ли..и ежедневни допълнителни "екстри"Една торба кинти при пенсия на 40 и малко г...
21
4
 
11
 
! Отговори
Да попитам: преди 4 месеца
Кой ще ги учи полицаите на човешко отношение.като в тази система всички са некадърни калинки,назначавани с връзки и протекции на неадекватните политици?! Полицаите се обучават като башибузук срещу народа,за да пазят управниците от "народната любов"!Виждали сме ги с каква жестокост пребиват хора под колоните на МС,видяхме и как убиха болен човек! А този адвокатин е грешка на близките! Той е ярък пример за това,какви случайници стават министри на МВР! Резултатът всички го знаем!
20
6
 
11
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 4 месеца
Малей , Баце- Сандокан от Банкя ги пуцаше с гранатомета!
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако тоя министър беше взел мерки срещу полицейското насилие след побоищата в София през Ноември, нямаше да се стигне до това убийство. Заради бездействието на Калин Стоянов *** отнет един човешки живот. ОСТАВКА!
18
0
 
4
 
! Отговори
До 17 от 11 преди 4 месеца
Какво казах и ти пак го изтълкува като първосигнален ***. Конкретно никого не обидих, а ти моментално си показа комплексите. Нямам какво повече да ти кажа, говорим на различни езици, а и с твоята функционална неграмотност не може да се влиза в интелигентен спор.
17
2
 
11
 
! Отговори
MNENIE преди 4 месеца
Полицията в България е разделена по-принципа на Ротацията - една трета са от ПП , една Трета от ГЕРБ , една Трета от ДПС - и като се съберат стават като стадо бизони .
16
1
 
16
 
! Отговори
ХИЧО преди 4 месеца
Не е проблема,че нямат нужната подготовка,а че се чувстват безнаказани и че законите не важат за тях...Сякакви психари,мутри,садисти са си намерили топло местенце в системата на МВР и е нормално да се стигне дори до убийство на човек,без доказана вина...
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До (11) Ей селляк, първосигнал е баща то ако знаеш изобщо кой е той!! Когато си дебилен няма и след година да разбереш какво е станало. Ясно ми е от самото начало за какво иде реч. Шапкари-убийци, това е станало. Не си го разбрал защото си нефелен бавнозагряващ селски реотан!!
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Взели сте си грешен адвокат, хора. Емануил Йорданов е ченге в кръвта си. Сменяйте го докато е време.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не са обучени полуцаите за такива случаи...Да си припомним как си отидоха двамата полицаи които не успяха да избегнат удара с автобуса с мигранти...Те си мислихс че като видят патрулката и ще забият спирачки..Отделно че гледат полицаите много американски криминалета...Просто иска много работа още...
12
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 месеца
Колко точно си се описало
11
1
 
9
 
! Отговори
защото преди 4 месеца
Да не премълчава предишния министър истината, че всички на висша длъжност в което и да е министерство и всякакви ведомства, като стане проблем, търсят връзки как да потулят проблема, ама той става пред очите на подчинените им, и те виждат как техни колеги са рискували здраве и живот, а след висшето шушу мушу нещата рязко се променят. И щото много полицаи имат повече хормони отколкото мозък, те в подобни ситуации лесно си изпускат нервите.