Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?

Според него Емануил Йорданов министърът Калин Стоянов има нормално отношение
6 яну 2024 11:37, Нели Христова
91
Адвокатът на починалия след гонка: Защо се стига до такива крайности?
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си. Ако бях вътрешен министър щях да акцентирам също върху професионалната подготовка на полицаите, както вчера е направил министър Калин Стоянов, заяви в телевизионно интервю по bTV адвокат Емануил Йорданов, който е и бивш вътрешен министър. Той е защитник на близките на починалия след гонка в Стара Загора Пламен Пенев.

За мен е изненадващо, че при един министър, който има съвсем нормално поведение (Калин Стоянов) интелигентен човек, казвам го това, защото в миналото сме имали министри, които се държаха като Сандокан и Рамбо и това стимулираше полицейското насилие, се стига до такива крайности. Не е трудно да си спомним всички тези моменти. Министър Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си, обясни Йорданов.

Необходимо е да се промени коренно подходът на полицаите на терен към гражданите и да са пример за човешко отношение, категоричен бе министър Стоянов по време на национално съвещание на МВР вчера. "Трябва да е точно такa", категоричен бе Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Направете движение: Живота на борците има значение
9
5
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 4 месеца
Този Ъдвокат затова е адвокат, защото борави с факти, а не като тебе първосигнален ***. Не всичко още е изяснено и да ти кажа, че не заемам страна в случая.
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не знам защо си мисля, че точно"човешкото отношение"на полицаите и "обществената"истерия, провокират луди и кримита да не се подчияват на полицейски разпореждания. Ако ги озаптят, са жертви. Ако се отскубнат, са герои. Полицаите винаги са под натиск.
7
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе тоя психар беглец, ако беше помел 1в клас на пешеходната пътека, всички друго щяхте да приказвате!!! Голем рев за мутрето борец
6
0
 
5
 
! Отговори
До мо де Ра то ра преди 4 месеца
1 има предвид тебе бе тpaH3истор рaзч ekнат
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този Ъдвокат е тотално неподходящ за случая. Толкова е мил с шапкарите-убийци че започвам да се чудя кого защитава, жертвата или убийците.Семейството на убития е направило голяма грешка.
4
6
 
0
 
! Отговори
Точно преди 4 месеца
Така
3
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МВР да плаща 500 бона кръвнина да видим ше има ли крайности :)))
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само полицаите ли са виновни? Защо някои бабаити, крими лица, дрогирани и много други, си правят каквото поискат? Къде е тук закона, кой следи той да се спазва? Ако господинът не беше направил тази гонка по улиците, дали края щеше да е такъв?
1
6
 
15
 
! Отговори
реалист преди 4 месеца
Тия недоразумения на майките си са си всъщност милиционери. Служат единствено и само на управляващите.