Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта

Автомобилът му е Ауди
Обновена: 21 фев 2024 08:50 | 21 фев 2024 08:36, Петър Бойчев
84
Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта
Снимка БГНЕС

Установен е водачът, който е шофирал с 260 км/ч по Околовръстното на София. Той е само на 20 години. Констатирано е, че по автомобила - Ауди, има изменения в конструкцията, които да водят до по-голямата му мощност. Съставен е и акт за въпросните изменения. Санкцията ще е между от 2000 до 7000 лева. Колата ще бъде спряна от движение.

Младежът е имал досега 4 фиша и 2 акта, единият от които за неправоспособност - шофирал е още преди да има книжка. За антирекорда в София стана ясно от видео, с което 20-годишният се похвали в социалната мрежа ТикТок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: аудиводач260 км ч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
19
 
! Отговори
dnesbg преди 2 месеца
баща му е мноо ***,едва ли знае къде е майка му! 90% баща му има сервиз заколи някъде из гнусната Сф
48
0
 
16
 
! Отговори
dnesbg преди 2 месеца
мноо кух народ
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТОЧНО 31....................Водачът е установен, а името не е оповестено. Пак си играем на криеница. Крием лошите, а ако някой е унизен, наскърбен или просто пребит и ограбен-трите имена и адреса му са веднага на разположение на уважаемите читатели!
46
15
 
5
 
! Отговори
Слаба работа преди 2 месеца
Навремето караха с 300 в центъра на София.
45
1
 
38
 
! Отговори
Пишлеме безгръбначно преди 2 месеца
Един родител на място трябва да му измени физиомутрата.. Защо да оставяме тази работа на обществото и държавните институции?!?
44
1
 
27
 
! Отговори
свети цон кай хой преди 2 месеца
и що се пропуска да се спомене чии депутатски син е? или поне партията от която е депутатът, баща на "състезателя"?
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 36 А книжка имаш ли? Кола караш ли?
42
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще я видят тая глоба платена друг път.. Другия път без книжка ще го хванат... Ако го хванат.. В това беззаконие и тази анархия е така..
41
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По- строги закони трябват и да има конфискация на автомобила. Такова шофиране е подобна на това да се разхожда със зареден автомат калашников по Витошка и да се цели в хората. Абсурд е тази свободия- губят се човешки животи...
40
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
- А-а, заемам се с конструктивни изменения на моя Москвич-412. Нека и аз поне за миг полетя - както пее Кирил Маричков...
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С тази скорост ако стане нещо с колата, а неща с машини, компщтри и друга техника винаги може да стане, най-малкото да спука гума и този човек е пътник ... Но ако е само той добре, ама ако се забие в кола на семейство с малки деца или автобус с хора? После след дъжд качулка ще ахкаме и ще обявиме траурен ден... Такива трябва да се третират като престъпници и не само колата да му вземат, но и книжката и да го осъдят условно трябва.
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В някои канадски провинции пр над 50 км/ч превишение,колата се онфискува + 10 000 долара глоба. Ама те са прости... В някои американски щати при трети акт (или фиш или каквото е там при нарушение на пътя) се лежи ефективно някой друг ден... ама и те са прости...
37
13
 
30
 
! Отговори
СЕ-ЛЯ-НИ! преди 2 месеца
Видя се - Т_Ъ_П ,провинциален се-ляк ,дошъл в София и си помислил ,че е ,,капитан на кораб"! Затова:ВИЗИ за всички се-ляци ,запътили се към София!!!
36
1
 
27
 
! Отговори
ХоХо преди 2 месеца
Сега многознайната Крумова шефка на агенцията по безопастност на движението да ми каже продължава ли да твърди , че водачи повъзрастни от 65 г. са опасни за движението.
35
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 45 години и все още нямам нито един акт и нито един фиш нито пък съм глобяван
34
37
 
4
 
! Отговори
RS 6 345km/h метан преди 2 месеца
Как сте тротинеткаджии, велосипедaлucтu u скъсани джобчета? Браво на пичагата за модификациите по автомобила. А кога ще има глобен ушев за модификациране на изпускателната система и софтуера за управление на двигателя,на издънените им кошове, които обикновено са тройка дизел с премахнато всичко еко по тях.
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами дръпнете му ушите и да си ходи! Тий закона друго не предвижда!
32
0
 
39
 
! Отговори
Аз недоумявам... преди 2 месеца
...от какво се възмущавате. Аз всеки ден шофирам по този пат и тази скорост там е ежедневие. Още по-опасни са мотористите, каращи с тази скорост между колите, в средата на пътя. Та, единственото решение тук е патрулка на всеки 500 метра и камери, камери и пак камери, да снимат, свалят номерата и унищожават колата в автоморгата на скрап, да не я препродават! Жива сила е необходима и полицаи на всеки 500 метра с патрулка и камера за скорост, жестоки хайки срещу тези ежесекундно и безвъзмезден труд
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И през социализъм и през демокрация си е имало хулигани на пътя. Просто през социализма имаше много по малко коли, много повече страх от държавата от страна на масата народ, но в същото време безнказаност за привилегированите. Гледам някакви безработни шушлеци с коли за по 2 хиляди лева се мислят за бигшот. Почвам да си мисля, че притежанието на кола следва да стане малко по недостъпно. Ще се облекчи и паркирането и движението.
30
0
 
35
 
! Отговори
Няма факти преди 2 месеца
Водачът е установен, а името не е оповестено. Пак си играем на криеница. Крием лошите, а ако някой е унизен, наскърбен или просто пребит и ограбен-трите имена и адреса му са веднага на разположение на уважаемите читатели!