Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта

Автомобилът му е Ауди
Обновена: 21 фев 2024 08:50 | 21 фев 2024 08:36, Петър Бойчев
84
Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта
Снимка БГНЕС

Установен е водачът, който е шофирал с 260 км/ч по Околовръстното на София. Той е само на 20 години. Констатирано е, че по автомобила - Ауди, има изменения в конструкцията, които да водят до по-голямата му мощност. Съставен е и акт за въпросните изменения. Санкцията ще е между от 2000 до 7000 лева. Колата ще бъде спряна от движение.

Младежът е имал досега 4 фиша и 2 акта, единият от които за неправоспособност - шофирал е още преди да има книжка. За антирекорда в София стана ясно от видео, с което 20-годишният се похвали в социалната мрежа ТикТок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: аудиводач260 км ч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Банкеръ . Ми това ауди показва всичко, но не и наличие на пари.
28
1
 
16
 
! Отговори
ЗОРО преди 2 месеца
Мъка е да се живее в тая ко. ина!
27
9
 
13
 
! Отговори
mda преди 2 месеца
По бай тошево нямаше такива, имаше жигулита които вдигаха до 140кмч, а да, нямаше и магистрали и околовръстно. Само една смотана до правец и до ихтиман. Но до там се пътуваше поне 2-3 часа с няколко центровки на делкото.
26
9
 
0
 
! Отговори
Лупи преди 2 месеца
До Предложения - по закон това видео нищо не означава. Ако му напишат акт той ще падне незабавно в съда.
25
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НЕ разбрах те ли ,че това момче е искал да бъде хванат , вие го искарахте по голям пристъпник от Божанов.
24
0
 
24
 
! Отговори
Предложения преди 2 месеца
Когато караш с двойно повече от разрешената скорост, пиян и дрогиран или агресивно шофиране - отнемане освен на книжката и на колата и глоба. В допълнение към това обществено полезен труд поне 1месец, както е в някои други държави. Работата може да е нещо от рода на копаене на градинки, боядисване на огради, събиране на ***, а може и като санитарни в спешно отделение на болницата.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еми ако не си ги изплати до 3 месеца му направете запор на банковите сметки и ако има нещо имоти на негово име или на родителите му....
22
0
 
11
 
! Отговори
Курти преди 2 месеца
Всички дърти TDI-та от VAG групата са с чип.Те лекенцата затова ги вземат и ги тунинговат.После бой по зъбите докато му стопи буталата и хвърля и следващото.
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия, дето подкрепяте високите скорости и да нямало ограничения. Не разбирам как хем така, хем ако стане нещо после оплаквате жертви на катастрофи. Ако караш така трябва да не ти пука, реално ти си потенциален убиец на пътя. Това го пише човек с катастрофа на магистрала. Навремето и аз съм карал бързи коли, но като се случи човек си преосмиля тотално живота. Накратко бърза скорост на магистрала и един се измъкна да изпреварва неочаквано. Оттук стана страшно...слава богу нямаше жертви
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да му конфискуват преработките по двигателя, като го върнат в стоково състояние. Е, от това ще го заболи най-много 20годишното пешлеме.
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
прави се на г.зар с парите на тати и мама..Бас държа, че не работи никъде и още е на тяхна издръжка. Сега пак те ще платят глобите а малкия keлеш ще продължи да се прави на голяма работа
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До джави Имал си късмет. Можеше да извади пищов и да ти продупчи канчето.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичко е породено от огромната корупция в България. Когато няма превенция, контрол и справедливо наказание се получава анархия. До дето може да се мине с "мой човек" и кинти под масата ще е все така. Лошото е че никой не иска нещата да се поправят.
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помня по живково време, Людмила Живкова бяха е блъснали и беше в кома бая време. После така и не се оправи повече. Гунди и Котков и те май умряха трезви и с разрешена скорост.
15
1
 
25
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 месеца
Филмите Бързи и яростни трябва да се забранят.Опасни са за глупавата младеж с пари.Освен,че рискуват своя живот са опасни и за останалите участници в движението.Бързи коли,пиене,дрога и бръснати отдолу сливи са лоша комбинация.
14
12
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 2 месеца
Колата е закупена тунингована. Поне за това момчето няма вина.За другото е така.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 7Май не си живял по живково време? На село често организираха хайки. Защото хлапетата масово караха мотоциклети без да са правоспособни. Пред КАТ Враца всяка седмица сменяха"експонатите". Бртутално катастрофирали автомобили. Една седмица бяха 2 мотоциклета. Иж и Ява. Срещнали се на осевата линия. Това си е от живково време. Убаваш човек и не го лежиш.
12
2
 
10
 
! Отговори
Помня преди 2 месеца
До Анонимен 7 При Живков нямаше такива бързи коли и хубави пътища.
11
1
 
32
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 месеца
Тоя го оправиха набързо, а с оная с джуките какво стана? Излезе шеф на полицията по телевизията и каза, че била направена справка. На тоя що не му направиха справка? Или няма джуки?
10
3
 
21
 
! Отговори
джави преди 2 месеца
Един подобен младеж ме засече доста кофти и спря на светофара след това.Слязох,отидох до стъклото му -не смееше да ме погледне.Гледаше надясно само и гък не казваше.Викам му-ела слезни ,все пак искам да видя какъв голям мъж си.Не пожела.