Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Виолета следи внимателно развиващите се събития и вижда, че е настъпил моментът за действие. Установява връзка със Славчо Радомирски и уточняват плана за акцията...Една нощ София е разбудена от писъка на пожарникарски и полицейски сирени гори складът за кожуси, приготвени за германците на Източния фронт. В огнените пламъци изгарят кожухчета за над един милион лева На следващия ден досетилите се полицаи напразно търсят в работилницата Виолета, която предвидливо е изчезнала.
243
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По това време хладнокръвната и безстрашна девойка работи под нелегално име в кожухарската работилница "Св. Илия". Вече е есен. Плановете на германците за "мълниеносна война на Изток са окончателно провалени. Неподготвени и не екипирани за зимни действия, войските на Третия райх са изправени пред угрозата да бъдат сковани от настъпващата зима в необятните руски равнини. За фашистите е необходимо час по-скоро да се увеличи производството на топли дрехи кожухчета и ръкавици за германците. Поръчките на кожухарските работилници в София са утроени, складовете са претъпкани.
242
1
 
4
 
! Отговори
А дали Байдън ще преди 3 месеца
се извини сега за реакцията си? Дали медиите ще се извинят? Ще се извини ли Навална?
241
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само няколко месеца след като фашистка Германия вероломно напада Съветския съюз, Виолета участва в една извънредно смела акция, при която са подпалени в "Ташков чифлик" осемнадесет купи сено, предназначени за германците. Фашистите са вбесени. Цялата полиция е вдигната на крак. Започват масови арести. След големи усилия полицията най-после узнава за Виолета и нейната дейност, но тя вече е минала в нелегалност. Фашисткият съд в своето безсилие я осъжда задочно на смърт чрез обесване
240
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Постепенно тя разбира и приема една нова идея, която й отваря очите за истината в живота, изпълва я с ненавист към потисниците и й вдъхва сили и желание за борба. Съвсем скоро Виолета, влизайки в редовете на нелегалния РМС, намира своето истинско място в живота. Включва се активно в борбата на тютюноработниците, като върши широка агитационна работа и взима участие в няколко стачки, което става причина да бъде уволнена. След известно време семейството се премества в София, където Виолета с взети на заем пари си купува машина и става шивачка с надеждата, че това може да се окаже "по-независи
239
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Виолета Якова е родена на 2 юни 1923 г. в град Дупница в бедното еврейско семейство на работника Йосиф Яков. Детските й години минават в безгрижни игри из квартала. Когато малката Виолета тръгва на училище, религиозната й баба полага големи усилия да направи от своята буйна и темпераментна внучка благочестива, вярваща в бога еврейка. Може би това е щяло да й се удаде, ако съвсем младата Виолета не влиза в един нов храм храма на труда и не среща други проповедници проповедниците на антифашистките идеи и истина. Току-що завършила прогимназия, едва четиринадесетгодишна тя е принудена от без
238
0
 
3
 
! Отговори
цитат от нета преди 3 месеца
Подвигът на Виолета Якова допринесе монархо-фашистката власт в България да не се обвърже още по-тясно с хитлеристка Германия и като евентуален резултат от това да изпрати български войски на Източния фронта оттук и за предотвратяването на нова национална катастрофа. Когато озверените фашистки палачи отнеха нейния живот, тя беше само на двадесет години. Младостта й обаче не беше пречка да остави след себе си такива дела, които красноречиво говорят за нейния пламенен младежки дух, за любовта й към народа и омразата към мракобесието. Краткия си съзнателен живот тя беше обрекла на бо
237
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След като допусна провеждането на тн Луков марш, сега същият иска да преименува улицата на Виолета Якова. Позор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
236
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българския антифашистки съюз остро възразява срещу преименуването на улица "Виолета Якова"в ж.к. "Люлин" в София. И независимо от това, че решението беше отложено, ние ще бдим, за да сме сигурни, че този позорен акт няма да бъде вкаран за ново обсъждане наесен. Считаме за недопустими, абсурдни и антиевропейски мотивите, с които кмета на Столична община определя името на Виолета Якова като загубило историческата си актуалност, като свързано с тоталитарни идеологии, като асоциирано с прояви на геноцид и дискриминация.
235
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кметът от държавна сигурност преименува улици на съратници на дядо си...Нека никой не се опитва да преправя миналото и да приравнява идеалистите антифашисти с палачите им, нека не допуснем да се превърнем в народ, който лесно зачерква историята си и се обрича на бездуховност, защото без памет няма път напред, няма посока.
234
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АЙДЕ СЕГА ВСИЧКИТЕ РОДНИ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ ДА ПОДНЕСАТ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ОБВИНЕНИЯТА КОИТО ОТПРАВЯХА... АМА ТЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ. ЩОТО ЗА ТОВА ТРЯБВА СЪВЕСТ.
233
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наистина ги разочарова - разобличи им лъжите и спекулациите. Сега тази кохорта от ТВ анализатори, която объчваше зрителите, няма да се опровергае и извини.
232
0
 
3
 
! Отговори
един преди 3 месеца
И сега какво стана с "лудия *** син" ?!?Или дементиралия вече не си спомня какви ги е говори.Странно и у нас всички "демократично изпъкнали" и наведени партийни лидери нещо се умълчаха и изчезнаха от сцената.
231
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
все тая, путин и путинистите са убийци, това ще остане в историята
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
то с тая присъда, няма нужда да го убиват, умира си от болестите
229
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вай, ами сега? Сега Йоланда Aнaлнaя трябва да се извини...
228
7
 
2
 
! Отговори
хахахахааха преди 3 месеца
и какво от това? умрял е от липса на медицински грижи. експертизата на кого е? ХАХАХАХАХа.!
227
2
 
20
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
СмрадлиBaта Mърша Манол Пейков ще бъде много разочарован ,че няма да прекръстят Граф Игнатиев на Навални.
226
2
 
21
 
! Отговори
стига бе преди 3 месеца
Защо да ни разочароваш? От това, че поне веднъж каза истината ли?
225
5
 
5
 
! Отговори
Не губете надежда преди 3 месеца
Зеленски каза да чакаме ново украинско контранастъпление пез лятото.