Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еми значи е повече от ясно от какво е починал. Някои му викат ваксина против Ковид 19, а аз му викам "кукичка за шарани". Честито на шараните и Бог да прости Навални.
263
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ СРЕДСТВА Е ВКЛЮЧВАНЕТО В МАГНИТСКИ ДОЛНОПРОБНО И ПОДЛО СРЕДСТВО ЗА ПОСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В ЗАВИСИМОСТ И ТАКА С 26 ДЕПУТАТИ ЕДНИ НИКАК КОМПЕТЕНТНИ ПОЛУЧАВАТ ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ, БЕТЕР ОТ КОМУНИСТИТЕ....
262
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Драги България е имала много повече столици от Русия, която е имала само три - Киев, Петербург И Москва. Ние сме имали Фанагория в днешна Украйна, Онгъл, Плиска, Преслав, Търново, Видин, Скопие, Битоля, Преспа, София... АМА ВСЕ СМЕ СИ БЪЛГАРИ, САМО СОРОСОКОМИНТЕРНА ИЗМИСЛЯ МАКЕДОНЦИ И УКРАИНЦИ... И ЧЕ НИ Е БИЛО ПО-ДОБРЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО ОТКОЛКОТО СЛЕД РУСКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ. АРЕ БЕГАЙЙЙ ПРИ ФОНДАЦИЯТА ДА ТИ ПЛАТЯТ.
261
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
руснаците реагират срещу създадената власт удобна на презокеанския бай брадър. бай брадър е свалил десетки правителства по света , като не се свени да ползва всяксакви начини - мирни, военни, граждански войни, прапаганда, атака под фалшив флаг и какво ли още не. Обаче направилите много по-малко такива безобразия, абсолютно същите и с много по-малко жертви Сърбияи Русия, че и иИрак като окупира Кувейт са обескт на крайна демонизация от баш демоните. Тръмп изкара достоен мандат без агресияБЕСНИ СА
260
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Изклатен демократ_Киевска рус е съществувала преди кремълската хунта да е имала масква!
259
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Краси ПетроффНе ги убиват израелците а самозабравилия им се елит срещу който народа напразно протестира, и 60 процента искат мир и палестинска държава ама елитът не дава... неслучайно не пазят сбирката на народа и атаката успява... как няма да успее без охрана.
258
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пробивите на фронта на четири места и състоянието на армията пред отказ да се бие правят някои веднага готови за преговори и сговорчиви... ето защо двете партии забавиха помощта, а ние и японците се набълбукахме на макс... ние с 40 те със 13 милиарда...
257
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
убиеца си е убиец било то косвено или не, колкото и да ревете за някакви извиненния, няма извинение за убийствата и разсипията на една независима държава, която само се отбранява, че са и православни!
256
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дори началото на изречението казва достатъчно за цялата антируска психоза: "Ще ви разочаровам..." т.е. русофобски настроените желаят един човек да е убит, нищо че е от "техните" само и само, за да могат да обвинят Путин.
255
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малко след втората световна война в ЦРУууууу е създаден отдел за ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ОПЕРАЦИИ... наскоро по Хистори ченъл припомвниха кой е посегнал на Кенеди, и следите отиват към държавни органи... ТОЯ отдел няма инфо някога да е закрит, а май си има и много медии които повече вършщат това, отколкото да информират обществата...сега нормално е крадеца да вика дръжте крадеца, тоя който си убива противниците и той така
254
1
 
10
 
! Отговори
подмазвачи преди 2 месеца
Укаинската върхушка се подмазва, успива Путин. Закъсаха, идват евентуални прегвори.........
253
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
все тая, путин и путинистите са убийци, това ще остане в историята
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека никой, ОСОБЕНО БОЯДЖИИ, НАСЛЕДНИЦИ НА БАЩИ И МАЙКИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И НА ДЕДИ ОТ ПАРТИЗАНСКИТЕ ОТРЯДИ, ДНЕС ПРАВЕЩИ СЕ НА ДЕСНИ ДЕМОКРАТИ И ТЕМ ПОДОБНИ Ине се опитва да преправя миналото и да приравнява идеалистите антифашисти с палачите им, нека не допуснем да се превърнем в народ, който лесно зачерква историята си и се обрича на бездуховност, защото без памет няма път напред, няма посока. Настояваме общината повече да не поставя тази тема и ще следим внимателно това да не се случи.
251
1
 
8
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Ами ся...., толкуз Словоблудие съ изля по нашити и световните Медии за "геройски загиналия" в битката срещу Путинската "диктатура" Навалняк, пък то излязлу.... Тромб!!! Какво разочарование!!!
250
1
 
7
 
! Отговори
Деди преди 2 месеца
Митът и опорката за физическо "убийство" на простосмъртния десидент-затворник се изпари. И сега, какво правим? Как какво, нова пропагандна опорка трябва да "съчинят" от "коректните" медии-глашатаи с помощта на "политиците" .
249
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Използвайки самоуспокоението на дежурния полицай, Виолета успява да избяга от участъка, но е твърде изтощена, за да се отдалечи на безопасно място и вбесените полицаи я настигат. Започват отново мъчения и гаври и на 18 юни 1944 година слагат край на нейния чист и светъл живот.Със своята скромност и безстрашие, със своя кратък, но героичен живот Виолета Якова показа на дело как трябва да се воюва за свободата на народа. Със своята дейност като партизанка и ремсова ръководителка тя остави светла диря в съзнанието на следващите поколенияНека никой не се опитва да преправя миналото и да прира
248
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 17 юни 1944 година Виолета трябва да проведе ремсова конференция в село Кондофрей. По пътя обаче попада на полицейска засада. В началния момент обкръжилите я осем души полицаи са извънредно доволни, че опасната и неуловима конспираторка и младежка ръководителка е почти в ръцете им. Хладнокръвна и съобразителна, Виолета моментално изважда пистолета и започва сражение като с точната си стрелба успява да рани тежко четирима от прекомерно самонадеяните полицаи. Патроните й обаче се свършват и тя е заловена и откарана в участъка в Радомир. Там тържествуващите полицаи я подлагат на жестоки
247
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Лъже уРкаинеца, Путин го е накарал!!!!! :) :) :)
246
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От юни 1943 г. отива в партизанския отряд "Чавдар"а след известно време е прехвърлена в Трънския партизански отряд. През март 1944 г. става ремсов организатор за работа с младежта в Радомирско. Неуморна и обаятелна, за кратко време тя се издига като един от всепризнатите и обичани ръководители на РМС в Радомирския край. Темпераментна, смела и хладнокръвна, тя е същински апостол на революционното дело в този район.
245
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Започва бойният й път. За безстрашната девойка няма значение, че полицията я търси усилено. Живеейки нелегално в София, тя е член на бойните групи ръководени от Славчо Радомирски, които изпълняват редица дръзки и смели акции. На 8 февруари 1943 г. Станю Василев и Виолета елиминират предателят Никола Христов Кутуза. На 13 февруари 1943 г. Виолета Якова в двойка с Иван Буруджиев ликвидират генерал Христо Луков председател на Българските национални легиони, виден радетел за изпращане на български войски на Източния фронт и за усилване на репресиите срещу съпротивителното движение. Тя е ед