Задържаха Червения пират около Боянските гробища

Той пращал мейли със заплахи на кметове, полицаи и бизнесмени
29 фев 2024 21:24, Красимир Ангелов
44
Задържаха Червения пират около Боянските гробища
Снимка: БГНЕС

Задържаха Червения пират, за когото се предполага, че заплашвал кметове, полицаи и бизнесмени, съобщава bTV.

Още по темата
Това се е случило около Боянските гробища. Месеци наред заемащи високи позиции са получавали заплахи в електронната си поща, повечето от тях подписани от "Червения пират".

Информацията бе потвърдена и от МВР.

Преди няколко дни районната прокуратура в София обяви, че разследва закани с убийство срещу магистрати.

Разследването е започнало след получени на електронната поща на Софийската районна прокуратура съобщения, съдържащи закани с убийство срещу съдии и следовател, както и обидни квалификации, касаещи множество политици и други публични личности.

В съобщенията, получени в прокуратурата, са посочени конкретни имена на хора, срещу които са заплахите.

Същия ден от ГДБОП казаха, че човекът използва псевдонима Червения пират.

Заплахите датират от август 2023 г., като се касае за над 10 лица – представители на обществеността, държавни служители и дори служители на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: заплахичервения пират
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Червеният пират е толкова виновен за заплахите, колкото скитника, подпалил старите тютюневи фабрики в Пловдив...
36
0
 
2
 
! Отговори
ТРЪНИТЕ И РЕПЕИТЕ преди 2 месеца
СКЪПА АНГЕЛИНКЕ ПОХВАЛНО Е,ЧЕ СЪДИШ ПО ДЕЛАТА,НО ПОНЕЖЕ В ЕДНА ДЕБЕЛА КНИГА ПИШЕ "ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. БЕРЕ ЛИ СЕ ГРОЗДЕ ОТ ТРЪНИ ИЛИ СМОКИНИ - ОТ РЕПЕИ?" БИХ ЖЕЛАЛ ДА НИ РАЗЯСНИШ ЗАЩО СЪДИЯ ЦАРИГРАДСКА ДЪРЖИ ДА Е ПОЗНАТА КАТО ЦАРИГРАДСКА, А НЕ КАТО БИРОВСКА ИЛИ КАТО ЦАРИГРАДСКА-БИРОВСКА??!!!...
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мен ми се струва, че ако не бяха избързали толкова, а бяха изчакали още месец и да го хванат на 1-ви април, щяхме да ги вземем по-сериозно, зма те дай да го ловим, дай! Къде другаде освен около гробищата да се е навъртал! Сега ако открият и бункер в гробището построен за оцеляване след ядрен взрив, ще ни разбият чувството за хумор. Нещо криптирано в стил Унибомбър!?
34
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Този червен пират дали е бел хакер?
33
0
 
17
 
! Отговори
Ай стига преди 2 месеца
Пускахте партенкиЛуд бездомник с два телефона , намира мейли на министри и им пуска заплахи Хахахаха. Утре ще хванат и белия пират да станат пижу и пенда
32
2
 
7
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
До Адвокат Дяволов- Благодаря за"информацията",в конкретния случай това е без значение .Аз коментирам действията на съдия Цариградска ,а не родословието и .. Само ,че съдия Цариградска застава с лицето и името си ,а тези ,които са "герои" се крият дори и в коментарите си под "прозвища". Не считам ,че АКФ са свързани с "клана" на което и да било ОПГ."Милиционерския подход",не освобождава напрежение" , а засилва абсурдите.Кои "процеси да се случат"- мафията да унищожи всички неудобни ли?!
31
1
 
11
 
! Отговори
Адвокат Дяволов преди 2 месеца
Съпругът на "героинята" Цариградска е рекетьорски бос от Плевен, а на сватбата и във Варна, преди да стане съдийка, е играл хоро Митьо Очите. Стига с тези измислени герои! Не разбрахте ли че два престъпни клана в съдебната система се борят за надмощие? Колкото до Червеният пират, Червеният дракон и др. милиционерски абсурди, това е трик за освобождаване на общественото напрежение докато процесите се случат.
30
2
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Обидно е както за съдия Цариградска,която прояви доблест ,смелост и сила да се противопостави "отвътре" на мафиотизираната държава с "клан" в правораздавателните и правоохранителните органи и за мислещото общество ,да се "измиват" за пореден път и по обичайния системен начин с "клошар ,скитник ,психично болен".Жалко и долнопробно мероприятие .Жалко е и за обществото ,което проявява търпимост към държавните ОПГ и подобни мероприятия.Политици и "магистрати" - престъпници мястото им е в затвора.
29
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баси този червен пират е някоя фанатична копейка дето драска в тоя путниски форум тука. Една копейка по малко , нема лошо
28
1
 
11
 
! Отговори
Бъдещ Емигрант преди 2 месеца
Кажете ми, как се живее в този цирк? И всички ги търпят да се подиграват. Не случайно сме били 5 века под турско робство. Робството звучи повече от закономерно.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стар ченгесарско- гангстерски трик - да бъдат използвани наркомани и/или психично нестабилни лица за отправяне на заплахи. Много елементарно ! Подценяват интелигентността на хората.
26
0
 
0
 
! Отговори
ааами, преди 2 месеца
До До ааами-А ти пък си не само ***, ами и супер т-ъп! Като ***!
25
7
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
ЧЕРВЕНИЯТ ПИРАТ БЪЛ БЪЛ И ШПИОНИНА ЗИРКА Е РАДЕВ ХА ХА ХА ХА ХАА
24
1
 
19
 
! Отговори
Смешно! преди 2 месеца
Много начетен и политически грамотен клошар?!
23
3
 
21
 
! Отговори
Долу мутрите преди 2 месеца
Поредната инсценировка на опг-то Герб-дпс.Са ще натопят някой *** продал се за шепа пари,който ужким заплашвал магистрати и кметове.Само,че съдийката Цариградска е получавала реални заплахи не от някакъв луд смотльо,а от хората на тандема Буци-Шиши ,защото смелата съдийка започна да им вади кирливите ризи и ужасно засмърдя.Съдийката има нужда от голяма подкрепа иначе ще я смачкат по всевъзможен начин и мафията отново ще победи.
22
0
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 2 месеца
Джейсън Борн ли са заловили!?
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимно 21-По всичко личи че не си нормално
20
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълна трагедия е всичко в Бг, на човек му се повдига.
19
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По името му личи, че е руски актив. Очевидно част от руската хибридна война срещу България.
18
2
 
8
 
! Отговори
Не беше ли в Червено преди 2 месеца
Море? А в гемията му имало много злато - от Барселона.