Агресивен пациент нападна екип на Спешна помощ в Петрич

Бил пиян, припаднал няколко пъти
18
Агресивен пациент нападна екип на Спешна помощ в Петрич
Снимка: БГНЕС

Ново нападение срещу екип на Спешна помощ. Случаят е от Петрич. Фелдшер и шофьор на линейка отишли на адрес, за да окажат помощ на мъж, който за благодарност им отвърнал с удари.

"Получихме сигнал за човек, употребил алкохол и загубил съзнание. Отзовахме се на адреса и видяхме, че мъжът има белези от наранявания. Брат му каза, че са се сбили и е припадал на няколко пъти. Прецених, че трябва да го транспортираме в болница. Качихме го в линейката, но той започна да буйства и да ме обижда. Удари ме в гърдите”, разказа пред Нова телевизия фелдшерът Мария Петрова.

"Видях, че нападна колежката и се отзовах. Мъжът ме удари в лицето, избутах го от линейката и си тръгнахме. Нямаше какво повече да правим на адреса", поясни шофьорът Костадин Великов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: спешна помощПетричч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Защо преди 1 месец
спестявате етноса на нападателя? Шефът на центъра ясно каза сутринта от кои е. Дебело подчерта - МАХАЛАТА!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не останаха медици. Ако работя в тази сфера до сега да съм напуснял. Учиш 10 години после някакви *** те нападат, бият, потрошат. Дошло е време за казармен режим в държавата.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е да се изработят и гласуват закони за неправомерното викане на линейки и за насилието над медици. Ако разкараш линейка за не спешен случай, отиваш директно на съд и плащаш разноските в петорен размер. Ако нямаш пари - директно в кауша за няколко месеца или полагаш обществено полезен труд пак няколко месеца докато си платиш глобата. А за побой над медици - трябва да се приравни с нападение над полицай и да няма пощада.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този "пациент" дали някога е платил поне 1 лев данък, дали е направил поне една вноска за здравна осигуровка?
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега буйстващият да плати затова, че е разкарвал линейката. По същото време някой друг, наистина болен, а не пиян човек може да е имал нужда от медицинска помощ, но вместо да отидатпри него, медиците са си губили времето с неблагодарен пияндурник.
10
0
 
7
 
! Отговори
Ееее преди 1 месец
Слънчев тен имал ли е, да не е от слънцето
9
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
До Шпек Салам Народен - Във Франция, както и в целият нормален свят при такув случай идва полиция и първо бие после пръска със спрей после пак бие. После, ако не си се нас-рал те взимат с белезници, вкарват те в колата и отиваш да изтрезняваш. Като се събудиш прокурор и съдия вече те чакат, от там - костюм и пандела за няколко седмици. Мвжду другото - ако повърнеш в патрулката - бой! Така че не се притеснявай за племенника, той си е взел добро решение, мисли му ти. Ти оставаш тук
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нйа ми хареса случаят в който качихме в линейката пиян неадекватен пациент и той се опита да повърне.Бързо го завъртях на лявата му страна и той не повърна. Но при завъртането му едната му обувка била изпаднала между носилката и стената на линейката. След няколко дни от същата линейка свалиха възрастен мъж и после донесоха една обувка и 2 гумени галоша! Обувката беше на пияният!Е,какво да се прави-човек не трябва да пие повече отколкото може да отнесе сам!
7
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Бийте ги бе, после плачете че няма лекари!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук единствено липсва кичек върху линейката, като градешките фенове на банкянския полиглот.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лекарите трябва да изкарват курс по карате и джудо!И тогава гледай лечение до пос иране!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Агресивният пациент от ония ли е?
3
6
 
4
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 1 месец
Твоят племенник във Франция може да види много повече агресия,отколкото тук,повярвай!Особено,ако е в тамошната спешна помощ.Не му го желая, естествено.Нека успее момчето и когато след години най-после му стигнат парите,да се върне тук и да разгърне потенциалът си в ползу роду.
2
8
 
5
 
! Отговори
Тъжен помен преди 1 месец
Утре се навършват 4 годинки, от деня в който имаше неистова борба за тоалетна хартия, понеже ни излъгаха жИстоко, че ни връхлита ВИРУС с невиждана ярост в "заразяването".
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моят племенник завършва обща медицина в Медицинския университет в София и ще кандидатства за специализация по урология във Франция. И смята да остане да практикува като лекар във Франция. Предлагат му 10 пъти по-добро заплащане от това в БГ. А и след тази публикация, вече на 500% го подкрепям. Излишно е да стои в милата ни родина, в кавички. Освен, че ще получава някакви 1200 лв., ще трябва да търпи претенции и побоища.