Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си

Като малка тя ходела в SS клуб
24 мар 2024 18:55, Нели Христова
135
Дъщерята на Нотариуса: Усещам само злобата на хората върху себе си
Снимка: NOVA

Месец преди убийството на баща ми се скарахме и целия януари не се бяхме чували. За последно се видяхме преди Нова година. Зная, че се занимаваше с търговска дейност. Това каза пред NOVA Мария Божанова, дъщеря на убития Мартин Божанов-Нотариуса.

За мен приказките за престъпната дейност на баща ми са медийни инсинуации, посочи тя. Това не е баща ми, аз го познавам в много друга светлина. Трагедията, която сполетя нашето семейство, е много по-голям шок от това, което се пише за него, посочи Мария Божанова.

Обясни, че баща й винаги въртял заведения. Самата тя ходела в SS клуб още от 12-годишна. Заради възрастта не можела да каже дали там е имало магистрати. "Честно казано, нямаше много хора. Бяхме си само ние", посочи тя. И обясни, че баща й бил естет, правел нещата красиви за себе си. Обясни, че не знае какво е значението на SS. Не познавала Пепи Еврото и Любена Павлова, не знаела тя да живее в апартамент на нейния баща.

Усещам само злобата на хората върху себе си, каза Божанова. И посочи, че имало репортажи, които спестявали истината. Например имало материал как взел апартамента на леля си. А тя починала в него.

Мои приятели ми звъннаха, така разбрах за убийството, посочи Мария Божанова. Обясни, че имала нормална комуникация с последната съпруга на баща си - Гергана, но до неговото убийство. Познавала я още от времето, когато работела в SS клуб. Сега тя опитвала да настрои децата едно срещу друго. Дори опитала да встъпи незаконно в дружество, което притежавало имот. Искала да контролира всичко.

Никога не съм виждала баща ми да притиска някого. В момента ние се чувстваме така, каза Мария Божанова. Това идвало дори от нейния чичо.

Мария дори била заплашвана. Единият път бил от служител в комплекса, който се представил за бивш полицай. Вторият път бил индиректно. Хора я предупредили за предприети действия от адвокати на последната съпруга на нейния баща. Непознати пък писали под нейните снимки, че се случило каквото трябва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
софиянец преди 3 седмици
ами какво да усещах.Младо простовата К. на един скапан измамник!
111
0
 
4
 
! Отговори
Кайма преди 1 месец
А га яде кифтета не рева
110
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Господин Нотариуса е бил невинен. Имал е клуб, в който са ходили само той, щерка му и жена му. Никой не го е познавал и той с никой не е общувал. За съжаление, този невинен и неизвестен никому човек е бил убит. Може би е бил случаен рикоширал куршум. Жалко, че понякога такива невинни хора биват убити. Дано не се случват пак такива нещастия на обикновените хора.
109
0
 
0
 
! Отговори
О, НЕ СЕ преди 1 месец
ВАЙКАЙ Я ДАЙ МАЛКО ПАРИ И НА НАС
108
3
 
2
 
! Отговори
ТОП НОВИНА преди 1 месец
Ангелина,посочи поне едва съсипана човеика съсба от нотариуса,че да узпаем и ние,а не да тръбиш за хиляди.Или комисията да посочи.В полицията десетина жалби,половината от него съм прочел.И защо да е зла последната му жена?Ами имат си спорове за управител на някаква негова фирма кой да е.Направо пък е смешно жена му да са двигател на дейността му.Откога му е жена при тази пълнолетна дъщеря?Комисията какво влияние да открие за човек,който не е бил в системата,като Пепи еврото цели 30 години?
107
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Ела при мен да те успокоя. Аз не изпитвам никаква злоба към теб :)))
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 104 Защо да не ти позволяват?
105
5
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Момичето ,не е виновно за зверската престъпна дейност на баща и унищожил хиляди човешки съдби. Не зная ,тя на какво възраст е ,но определено не познава баща си ,защото ,на него по външен вид дори си му личи меко казано изродената същност.Тя няма неговото излъчване.Иначе съм съгласна ,че последната му жена е зла и користна жена и ,че тя ,както и жената на Пепи Еврото са истинските двигатели и демони на престъпната "адска машини" на мъжете си за унищожаване на хора ,кражби на имоти и бизнеси.
104
0
 
6
 
! Отговори
Фибуначи преди 1 месец
Последната жена на Нотера е доста зла , чял час не е позвънила на полиция и бърза помощ , да е сигурна , че шугър дедито ке гушне чимшира... Та сега тая малката иска от нея лъвски пай от ограбеното ,от дек на дек уве, ще я заплашва много ясно даже ще я хлъзне към албанците ако знае много...
103
0
 
10
 
! Отговори
Карма преди 1 месец
Върнете 300 тата имота взети насила с терор от хората и може някак да отървете проклятие и пъкъл... Иначе много необмислена постъпка да изгрява в медиите , сега всеки 5 то разряден люлински бандит ще иска да те разходи по Витоша.
102
0
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Кифлата реве,че усеща злоба.А какво усещат хората измамени от баща и и загубили имотите си?
101
2
 
5
 
! Отговори
БАБА ГУСИ преди 1 месец
Яла чадо ще те утешим.Ще усетиш миропомазанието върху си и ще блаженсташ като насред райските двери.
100
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как ти позволяват клуб с име SS ?
99
5
 
2
 
! Отговори
децата плащат ли преди 1 месец
За достойния и героичен жизнен път на родителите си не е възможно децата да са информирани ...
98
0
 
8
 
! Отговори
Потърсете в гугъл преди 1 месец
Илко Илев лихвар да прочетете малко
97
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
81, по говнярско семе от тоя на великите българи връзкари смрадливи некадърни и няма на тая земя, затова и семето ти е предвидено за заличаване както и смрадливата ти държава на дерибея наглец мутра и дебелвевски гнусните българи които всеки заобикаля като крастави
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 81 гнусар бегай да се лекуваш с връзки както си свикнал да се оправяш в племето на гнусните българи връзкари некадърни
95
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата плащат за престъпленията на родителите.
94
4
 
38
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 месец
Сигурно парите, които харчиш в момента са за сметка на провалени човешки животи и изхвърлени семейства на улицата. Не искам да си слагам грях на душата, но аз не бих реагирал мирно ако някой ми отнеме жилището.
93
17
 
10
 
! Отговори
Ristio преди 1 месец
Жал ми е за това дете. Никой не си избира родителите. Дано преодолее смъртта на баща си и цялата селска злоба и да стане образована и нормална жена. Престъпниците са си престъпници,но децата им могат да станат и пълноценни граждани. Зависи от обществото ни , и от това какъв стимул за развитие има самото дете. Тоя е бил класически опортюнист и момичето не е виновно, че майка му си е легнала с подобен екземпляр..