Разследвали шефа на кабинета "Танев" за връзки с Турция

Министърът подава оставка при първа възможност
Обновена: 31 яну 2016 18:39 | 31 яну 2016 18:28,
62
Разследвали шефа на кабинета "Танев" за връзки с Турция
Снимка: архив, Булфото

"Бих искал при първа възможност да си подам оставката, дали ще е утре или в друг ден, не знам". Това каза в студиото на bTV Тодор Танев. "Не мислете, че като си подам оставката, ще отида и ще легна под чаршафите", допълни образователният министър.

Още по темата
"Имам няколко големи проекти и затова ще остана известно време като съветник на премиера. Става дума за професионалното образование, унищожено в България преди години. Искам да докарам у нас всички министри на образованието от ЕС на среща, натрупал съм много и искам да дам всичко на народа", продължи Танев.

Той призна, че е бил подведен в текстовата част на предложението за термина „съжителство” вместо владичество или иго. "25 години не е решен този въпрос, той обаче дразни хората", каза министърът.

Според него има пълно съвпадение на неговите идеи и тези на народа, но просто не му е стигнало времето да изрази това.

Танев съобщи още, че неговият началник на кабинета е била разследвана от ДАНС преди 8 месеца, но едва преди два месеца са му казали, че й вземат достъпа до класифицирана информация.

"От момента, в който разбрах това, Солак не е на работа", заяви министърът.

Той обяви, че всички стихотворения на Христо Ботев са му любими.

"Не подкрепям особено Меглена Кунева, тя не е като мен човек от системата, каза още Танев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: таневКуневаДАНС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 38Какви патриоти са тия бе, човече! Обикновени нагаждачи, властолюбци продаващи мило и драго, за да се доберат най-после до властта. Не ги ли виждаш, как се гънат като червеи на слънце по най-важни въпроси, особено онова хулиганеещото,фъфлещо от вечно пиянство лилипутче.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 47Ами, кво да ти кажа - БЪРЗО ЕМИГРИРАЙ В ДАЛЕЧНА СТПРАНА, ЩОТО ТРЪГНАТ ЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТ ВРЪЗКАРИТЕ НА КРЕМЪЛ, ПРЪВ ЩЕ СИ ТИ! БАЩА ТИ НАЛИ ЗАВЪРШИ ШКОЛАТА В ПОДМОСКОВЕТО (НИЩО ЛОШО, ТАМ ИМАШЕ ВЪРХОВНИ СПЕЦИАЛИСТИ, НАШИ ПАТРИОТИ И ЧЕСТНИ ХОРА) НО ТОЙ НЕ БЕШЕ НИТО ЧЕСТЕН, НИТО УМЕН. И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО БЪРЗО СЕ ПРЕВЪРТЯХТЕ И ПОСИНЯХТЕ СЛЕД 1990г. ВСЕОБЩО ИЗВЕСТНА ИСТИНА Е, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ И САТРАПИ НАЙ-МНОГО ЛАЕТЕ СРЕЩУ СОЦИАЛИЗМА. И УСПЯХТЕ ДА СЕ НАРЕДИТЕ ДОБРЕ!
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре бе г-н Танев, цяла България възстна срещу решенията на вашите подчинени, а само вие не знаете какво става в министерството ви ???? Какво вършите тогава ???
43
0
 
4
 
! Отговори
Оля преди 8 години
Боже,какво става в България?Цялото министерство е дадено на турците.Танев представител на партията на Касим Дал и Корман Исмаилов Въпросната началничката на политическия кабинет Солак е зам.председател на същата партия.След като и е отнет достъпа до класифицирана информация въпросната миризлива туркиня не е уволнена а е излязла във двумесечен болнични.Позор.позор господа.И вместо този турски шпионин Танев да бъде в затвора Борисов го назначава за съветник и всички служители с турски имена вън.
42
0
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
За какви проекти говори този предател на турската агентура . Той трябва да бъде изгонен от България. Да отива в Анадола.
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя в час ли е? Абсолютно некадърен. Може в неговата област да има знания и умения, но за нищо друго не става. Тоя дори не знаеше, че детските градини също са в неговия ресор.
40
1
 
12
 
! Отговори
Справедлив преди 8 години
След като началника на кабинета му е разследвана от ДАНС и от 2 месеца не е на работа би следвало от тогава да е и оставката на министъра, защото не ДАНС, а той пръв е трябвало да разбере ако тя работи за чужда държава.
39
3
 
5
 
! Отговори
КУРза вАС преди 8 години
Имате много здраве от арменския поп и филии със свинска мас и сланина, ефендилер...Не сте познали.
38
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A, кога ще разследват тези с връзките с Кремъл?Чч
37
3
 
31
 
! Отговори
Бори преди 8 години
Национален предател и родоотстъпник. Незабавно разследване на този за шпионаж в полза на чужди служби и в панделата. Гадове мръсни...
36
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е нужно да си специалист в областта на психиатрията за да видиш, че въпросният Танев е пълен кукумицин. Но не съм особено изненадан - в ГЕРБ почти всички са именно такива.
35
0
 
32
 
! Отговори
Anonimen vuzmuten преди 8 години
Този е пиян от сутринта, нищо не пуска в МОН да се случи, ако не го е видяла неговата началничка на кабинета. Изпоназначили на граждански договори нейни и негови близки, пуснали ремонти по училищата само в нейния регион... И сега не щв да подава оставка, ходи по телевизиите и лъже за всичко... Трагедия просто.
34
0
 
25
 
! Отговори
1 преди 8 години
Имаше една песен преди време: Човека взе парита и каза: "Чакай малко ..."И на този работата му е такава. Не се знае кой и колко му плаща за това съжителство !Важното е българският народ да си знае рода и културата. И да учи децата си на това. Явно в училище няма да успеят !
33
0
 
9
 
! Отговори
MAKED0N преди 8 години
E ..... uste so Tanev se raspravate. Dosta be.... ajde pustete go surgum Anadolija.
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Старата и новата тиква да се омитат в Америка, че пак ще вдига кръвно до нова година! Анатема за всички гад-ове дето гласуват за гербер-асткото племе!
31
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предател... за пари най-вероятно
30
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То в това министерство от 20 години насам освен калинки друго няма.
29
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно как башпатриоти като Красьо Каракачанов и Валери Симеонов са проспали вкарването на Троянския кон на неоосманиста Ердоган в МОН...
28
0
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
И по повод на шефа на кабинета-Солак кой я избра ? Ето поредното доказателство,че на турчин вяра да нямаш.Дано това да е като обица на ухото на следващите управници.А Мегленчето определено не е за тази работа и ще е поредната грешка ако я изберат.Като,че ли търсят на хората работа,а не на работата хора.
27
1
 
13
 
! Отговори
35 преди 8 години
Сори, 1878.