Бал като в приказките

19-годишна абитуриентка от Пловдив покани 250 гости
29 май 2016 12:06, Петя Славова
185
Бал като в приказките
Снимка: Facebook

Истерията около абитуриентските балове не подминава завършващите, независимо с какви възможности са техните близки. След като в социалните мрежи и след тях медиите разказаха историята на Кристиан Неделчев, който тръгна пеш на бала, докато не бил застигнат от Весна Видева, ето я историята на един от най-пищните абитуриентски балове. Този на Габриела от Пловдив, която покани 250 гости на бала си, сред които консулът на Казахстан и шефът на полицията в Пловдив.

Прическата ми бе с поръчкови перли и рози, разказва абитуриентката пред "168 часа". Момичето учи в частен колеж, профилът й в социалните мрежи е следен от хиляди хора, често ходи на почивка в Дубай, Тайланд, Мексико, Барбадос.

Живот като на истинска принцеса, която тази година има и бал. Габриела Якуб е 19-годишно момиче от Пловдив. Балът й е шеметен, с червен килим, дрон, който да следи всяка нейна стъпка, бутикова торта, уелкъм дринкс, поднесени от популярна водеща, украса от живи цветя.

Подготовката за празненството започва година по-рано. Докато Габриела е на почивка в Дубай, си харесва дизайнерска рокля. После още две в Истанбул и така младата дама е с три рокли на бала си.

На 24 май зрелостничката завърши частна профилирана гимназия "Класик": "Снощи мина добре. На мен не ми беше чак толкова развълнувано, моят личен бал беше доста по-интересен. Иначе беше обичайното - събрахме се с моя клас, влязохме в ресторанта, забавлявахме се, но не се получи много купон, честно казано. После на дискотека, поръчахме хубав алкохол и купонът се получи", споделя топабитуриентката пред изданието.

Личният й бал, организиран от семейството й, е доста по-грандиозен и пищен от училищния."Имаше доста хора - 250 човека. Исках всичко да бъде перфектно. Майка ми се зае с подготовката на събитието", споделя младата дама.
 
"Поръчахме живи цветя, украса, червен килим. Менюто беше уточнено предварително, аз го променях около 4 пъти Имаше рибни деликатеси, но исках и да има по-обикновенни неща - като пилешка пържола например. Центърът на събитието беше разрязването на тортата, която беше украсена с живи, истински рози", заяви тя. Какви подаръци е получила дъщерята на най-известния зъботехник в Пловдив.
 
"Получих много подаръци. Най-впечатляващият беше щраусово яйце, което е изрисувано от известна пловдивска художничка с най-известната картина в света. "Целувката" се казва картината. Също така получих кошница с цветя, която изобразява кученце. Моето кученце по-точно", екзалтирано заяви Габриела.
 
Младото момиче се подготвя за този паметен момент от живота си цели две години. Тоалетът, роклята, обувките, прическата са една малка част приготовленията: "Като цяло харесвам визията си и знам, че каквото и да сложа, ще ми стои добре.
 
Не съм се занимавала с шивачки и проби - резултатът няма да е по-добър от това, което се получи. Имах три рокли, които си купих. Едната я избрах съвсем случайно, когато бях на почивка в Дубай. Там цените са доста по-нормални. Освен това в Дубай имат какво повече да предложат от нашите родни дизайнери и шивачки", сподели момичето,  бъдещата студентка.
 
Габриела определено има атрактивна визия и се радва на завидна известност в града под тепетата: "Истината е, че непрекъснато се поддържам. Не спирам. Дори днес след бала ми, когато съм толкова изморена, отивам да си оправя миглите и косата си Външният ми вид е моята страст и се интересувам от него от дете. Когато човек изглежда добре и се чувства добре, истината е, че всичко му се получава и другите го забелязват", отбелязва Габриела. А дали животът й ще продължи като приказка, само времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
4
 
90
 
! Отговори
И сега? преди 7 години
Някои хора са толкова бедни, че единственото, което имат, са пари.
118
4
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До BURZUMИ аз, и аз!
117
3
 
10
 
! Отговори
Сноб преди 7 години
Превземки като от приказките.
116
4
 
49
 
! Отговори
... преди 7 години
Омръзна ми вече!!! Всеки ден статия за тази кифла. Какво е постигнала тя в живота, че ми я възхвалявате толкова? Постигнала е да харчи на баща си парите и толкова. И голямо празнуване на това, че си завършил средното си образование, нещо което в наши дни средно интелигентен ученик ще направи със завързани очи. Това са очевадно платени статии за да може на тате момичето да се изфука, че пишат и говорят за нея.
115
4
 
26
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
"ДВА СВЯТА----ЕДИНИЯТ Е ИЗЛИШЕН!!"
114
4
 
27
 
! Отговори
vivian преди 7 години
Егати и богатия зъболекар...макар че с тази визия на мутра, парите му едва ли са само от оправяне на зъби.
113
5
 
5
 
! Отговори
Bulgarin преди 7 години
Intersno tazi statia mi napomnia za kuhite blondinki koito imat samo vizia v lizeto a diaria v mozaka, kuha kato galosh.Zalko che roditelite nishto ne sa vliali v tazi kuha hubavitza. Hubavo e da se pohvali chovek, no ne kade e hodil na pochivka, a kakav mu e umstvenia bagaz. Dali ne si e ostavila umstvenia bagaz na garata, kato e hodila po musulmanskite kurorti? Zalka gledka,ama zivota shte ja nauchi. Niakoi hora zial zivot ne se nauchavat i umirat prostazi!
112
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поръчала си ХУБАВ алкохол после и станал купона... пак да подчертаеме не къв да е а ХУБАВ и после се прибрала хубаво бременна с хубав вкус в устата... и така по Дубай-Мубай
111
3
 
28
 
! Отговори
Мисси преди 7 години
Красотата е мисия - made by Енчев ;) Поне си признава, че по тялото няма корекции, но по лицето очевидно има. Няма лошо да се чустваш добре в кожата си и да отстраниш недостатъците си, но не е ли малко рано на 19? Иначе доста комплекси избива девойчето..
110
6
 
16
 
! Отговори
РККА преди 7 години
три пътечки от белото и приказката свършва в нужника на некой ресторант за баровци.....тези гадове могат да си позволят да живеят като принцове и да пукнат като ***...
109
6
 
51
 
! Отговори
nina преди 7 години
Историята на бедният абитуриент от София,който беше зарязан да си ходи с метрото ме трогна,но тази статия-какъв е точно смисъла от нея,че нещо не разбрах?Някакво измислено семейство с измислената си дъщеря решили да се изфукат колко много пари могат да хвърлят на вятъра..Чудно.
108
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо се ядосвате. По света има много деца на милионери, голяма част от които са и по-арогантни. Има, разбира се, и по-сдържани. Според мен зависи от начина, по който родителите им са изкарали парите си. При всеки случай това е само дете и не е голяма работа.
107
6
 
46
 
! Отговори
Ови преди 7 години
Чалга културата е над всичко. Добре облечени разглезени хлапета, дето не знаят нищо, се правят на интересни. И когато нагазят дълбоко в ла****а на живота, без някой да им помага,разбират колко са голи. Като ***. Багажа не е в куфара, а в главата. Горд съм , че сина ми има истински ценности в себе си.
106
6
 
94
 
! Отговори
Възмутена преди 7 години
Стана ми страшно от тази статия. Тези родители акъл имат ли? Ние също имаме доста добри възможности, слава Богу, но нашите три деца от малки имат задължения в къщи, които ако не изпълнят няма джобни, няма компютърно време, няма забавления и ваканции. Можем спокойно да си позволим и готвачка и чистачка и градинар, но какъв е смисълът децата да получават всичко на готово? Да станат едни кухи кукли, които нищо свястно не могат да постигнат сами? Визията, та визията... жалка картинка!
105
5
 
62
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
И рога да и поникнат като няма сиво вещество- кел файда. Само дето свети Петър не е дошъл на бала . И какво от това.?!Оттатък Дубай да отиде тя си е пак тя- перли, мерли и шишарки да си сложи нищо ново. Фук, фук..........Следващата кифла.
104
4
 
45
 
! Отговори
Kkiiki преди 7 години
Поредната мършшшааа
103
5
 
63
 
! Отговори
beks1 преди 7 години
АЗ КАРАМ РАБОТНИЧКИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ,СУТРИН ТРЪГВАМЕ 04.30ч. И СЕ ВРЪЩАМЕ 07.30ч.МОМИЧЕТАТА ВЗИМАТ НАДНИК ПО 15лв. НА ДЕН И РАБОТЯТ ОТ БЪРСАНЕ НА ПРОЗОРЦИ ДО ЛЕКИ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ,ТАЯ МИ ТРЯБВА ЗА 1-СЕДМИЦА ЗА ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНСКИЯТ ЖИВОТ,И ДА ВИДИ КАКВО ЗНАЧИ КУПОН.
102
5
 
37
 
! Отговори
toni преди 7 години
Ох, баси кухата история
101
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ориндж каунти
100
5
 
57
 
! Отговори
Станимир преди 7 години
Ако родителите и са станали богати с честен бизнес нямаше да има такъв бал момичето .. Тя не е виновна ... Възпитание :)