Борисов скандализиран от избора на ректора на МУ

Премиерът отрича проф. Виктор Златков да му е роднина
Обновена: 11 окт 2016 19:11 | 11 окт 2016 19:05,
83
Борисов скандализиран от избора на ректора на МУ
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов намира избора на новия ректор на Медицинския университет в София (МУ) за скандален и непрозрачен, написа той във Facebook.

Още по темата

Както Dnes.bg писа, новият ректор на МУ бе свалена от поста си, където седна след отстраняването на Ваньо Митов.

Днес на заседание на Общото събрание на ВУЗ-а за ректор бе избран проф. Виктор Златков, който е бивш шеф на "Майчин дом".

Борисов коментира и информация, появила се в някои медии. Според нея проф. Златков е шурей на премиера.

"Който ме познава, знае добре, че от повече от 30 години не съм имал никакъв контакт с въпросната фамилия", написа премиерът в социалната мрежа. Той отрича и да има роднинска връзка с професора.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 90% го псуват и ненавиждат И.5% не ги интересува за него .А останалите 5% са машината за фалшифициране на изборите .
39
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 41 И КАК НИ СПАСИ ,КАТО ВЗЕ 25 МИЛИАРДА ЗАЕМ И ТОЙ ПОТЪНА В *** ГаЗ?ИЛИ ЗАТРИ ТРИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТА В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ? А МОЖЕ БИ КАТО ЗАСЕЛВА БЪЛГАРИЯ С ЧУЖДИ НА НАС ПО ВЯРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ ТЪРТЕИ КАТО ГИ НАРИЧА ,,БЕЖАНЦИ ? иЛИ КАТО РАЗДАВА БЪЛГАРИЯ НА КОНЦЕСИИ(ПРИСТАНИЩЕ БУРГАС ЗА 800 000 ХИЛАДИ НА ГОДИНА ,А ТЕ СЕ ,,ИЗБИВАТ ЗА ЧЕТИРИ ДНИ ,,)
38
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ако знае колко скандализирани сме ние и то вече не всеки ден, ами по няколко пъти на ден! И тази полиция аз ли я изпратих в МУ? Бокич, не можеш да си представиш какви грехове лепиш на внучето си и как ще ги плаща цял живот!!! За друго ако нямаш акъл, то поне можеш да се досетиш как по твоите методи ще го определят за грешник по рождение!
37
7
 
29
 
! Отговори
Евала преди 7 години
Борисов е довърши държавата.
36
4
 
29
 
! Отговори
Марс 1 преди 7 години
До до 41Прав си така е но в опитите си да оправи страната той все повече я руши. Следователно това не е правилния начин на управление защото утре следващото правителство ще оправя неговите бакии. За мен България отдавна е банкрутирала и се държи на много тънко косъмче което скъсали се ще станем втора Гърция и тогава тежко и горко ни.
35
47
 
10
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Лъжеш! точно обратното: Борисов на два пъти ни спаси от фалит страната ни, който беше в резултат на комунистическо-турските управления на Станишко и Орешки!
34
5
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Боико Борисов доста хора го одобряват харесват Но аз лично този човек го невидиждам той донесе на нашата родина доста поражения. Но простия български народ гласува за него с удоволствие В всички съвети бюра по труда е назначил само негови хора без качества без образование
33
35
 
7
 
! Отговори
Интересно ми е, преди 7 години
Толкова ли много го харесват, че Борисовия пожарникарски маркуч ден и нощ е в устата на червените ***! Каквото и лошо да стане в тая държава все борисовия им е в устата, айде другари извадете го от там най-после, че много го олигавихте! Засрамете се!
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е какво мисли по въпроса ВАШАТА МАМА.
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КУНЕВА И БОРИСОВ ВЛЯЗОХА С КАЛНИ БОТУШИ В АВТОНОМНАТА МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ.НЕ Е НЕГОВА РАБОТА ДА ПРАВИ ОЦЕНКИ КАК Е ПРОВЕДЕН ИЗБОР В НЕЗАВИСИМ ВУЗ.А ЗА ШУРЕЯ - МАЙ ЧЕ ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. Този пак със скандал беше назначен от властта (ГЕРБ) в "Майчин дом".
30
2
 
24
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Един кре........тен, замени друг!!!!!Бедна ни Българио, в какво те превърнаха за 25 години шепа ненаситни и продажни родоотстъпници!
29
21
 
5
 
! Отговори
само констатирам: преди 7 години
Левите меки китки реват за Борисовия *** вече 10 г.
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този може да управлява и колайдера, но за гипсови шпахловки се съмнявам.
27
3
 
14
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
До баба куна,Добър ден! И на мен ми се изгуби един коментар тук ама дето не нарущава правилата по никой начин! Просто триъгалниоците цъкнати от централата на ГРОБ са с предимство и страха е голям!
26
3
 
28
 
! Отговори
Краля слънце преди 7 години
От дете,когато прочетох романа "Клетниците",ми се е запечатала една фраза за кръчмаря Тенардие " Той можеше да прави от всичко помалко. И то лошо"
25
2
 
34
 
! Отговори
Краля слънце преди 7 години
Когато в една държава има "Крал-слънце" ,който разбира от абсолютно всичко и решава всички проблеми от краденето на кокошки до избора на Ректор,тази държава няма бъдеще.Всъщност въпросният е най-подходящ за премиер,защото е типичния българин-разбира от коли,жени,футбол,икономика,политика,медицина,управление на университети,гипсова шпакловка.Не го плюйте и не му се смейте,той е като всички нас.
24
4
 
26
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Двоен стандарт на мутренската власт! Когато група умни,красиви,млади и раннобудни протестъри може да окупират СУ и държавата не се меси заради автономията на ВУЗовете в БГ! Но когато е избран нов ректор спора се решава с армия и полиция и СОТ! Това е отвратотелно! Има ли автономия на ВУЗовете в БГ или не!? Случая много напомня на нахлуването на над 100 полицаи в ТВ7! Европеийска БГ ли!?
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха скандализиран бил, а кой назначаваше Калинки хахаха
22
1
 
23
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Защо е скандализиран!? МУ е като макет на държавата дето председателства!!!
21
1
 
25
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Аз съм скандализиран от ГРОБ!