Агресивните деца – отрочета на псевдомутри и чалгари

Малчуганите стават все по-нападателни, държавата взима мерки
45
Агресивните деца – отрочета на псевдомутри и чалгари
Снимка: Reuters, архив

Законодателни промени ще се борят с агресията в училище. Сред тях са задължителната медиация и споделените родителски права, каза депутатът от "Обединените патриоти" Славчо Атанасов, който оглавява комисията по въпросите на младежта.

Още по темата

През 2014 г. са регистрирани 3268 случая на агресия в училище, докато през 2016 г. случаите са 7017, отчете той.

Според него има много причини за това, но една от тях е липсата на внимание от страна на държавата.

Атанасов посочи, че децата копират модели, а в началото на 90-те "момченцата копираха модела на мутрите, а момиченцата  – на твърдата чалга и силиконовите красавици".

"Днес тези хора отглеждат своите деца и виждаме резултатите", сподели той пред bTV.

Промените, които се предвиждат, са семейства, решили да се разделят, задължително да минават през медиатор. Освен това да се заложи на споделено упражняване на родителските права, защото когато детето остане само с единия родител, той много често го настройва срещу другия, използва го за оръжие и тези деца вече са в риск, каза депутатът.

"Трябва да гледаме не само училището, но и семействата. Без семейството училището е безсилно", посочи Атанасов. Според него часовникът за децата отброява обратното броене.

По думите му в коалицията категорично няма проблем, тя няма да се разпадне, вотът на недоверие няма да мине, защото никой не иска избори преди европредседателството.

Премиерът Бойко Борисов и вицето му Валери Симеонов са със силни характери, и двамата са лидери и в края на краищата в една коалиция не всичко върви гладко, понякога приоритетите с разминават, но въпросът е посоката, каза той.

Според него в коалицията ще надделее разумното в името на държавата.

За зам.-министъра на транспорта Ангел Попов, срещу когото беше повдигнато обвинение за измама, Атанасов коментира, че във всяка партия има черни овце. "Подобни скандали гърмят във всички партии", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
И на съдии от търговско на вкс! Много нагли и надменни. Будещи отвращение и съжаление поради правоглавието и брутално демонстрираната простащина от позицията на " имам хора " и си правя каквото искам!
38
0
 
2
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До vanko Ванко, ти кое вишу завърши бе? Като ти гледам правописа май си от филологиите.
37
1
 
10
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
БАН трябва да бъде разформировано и да се влее в различни държавни университети. Какво е това безумие да се развива наука извън университетите. Университетите взимат пари от кандидат студенти, семестриални такси т.е имат пари ама системата на обучение е остаряла, а практиците са отделени в БАН. Хем искате хората да се занимават със наука хем искате да работите в някаква заворена безмислена структура. Айнщайн работи в Принстън а не някоя БАН-оподобна структура.
36
6
 
11
 
! Отговори
БАН Удариха ни шамар преди 6 години
БАН Удариха ни шамар.В няколко фондации уж занимаващи се с деца се наливат повече пари отколкото в БАН.Държавата се управлява чрез паралелен бюджет извън закона за бюджета.
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са май 80% , въпросът е спорен - дали не е повече....това е положението с малките мутрафончета - скоро няма да може да се излиза на улицата спокойно... изтървахме мутрите да се възпроизведат , сега ще си сърбаме попарата , защото си затваряхме очите...
34
3
 
1
 
! Отговори
Badjakov преди 6 години
Decata na bg jourfalistite ot bnt, bta, dnesutre trud seki den....:)
33
2
 
27
 
! Отговори
1948 преди 6 години
Я се вижте из форумите,вие грядущо интернет поколение,какво е плюене,какво е псуване,цинизми ругатни .Пълна слободия .Умишлено се самовписвате в ония 80%.Погледнете,прочетете и ще видите че съм АБСОЛЮТНО ПРАВ.Но всеки ще си каже,,Аз не съм такъв".Да ама от ,,писанията ви се вижда че повечето са точно такива.Рядко има смислен диалогПовечето са-тиква,***,кравари,сланина,боко и т-н- и т.н.Едно силно опростачено поколение,без никакви ценности и грешна самооценка.За съжаление не го разбирате.
32
1
 
12
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Прави сте ! Ово е мат'рялот !
31
2
 
9
 
! Отговори
Olse преди 6 години
Dostoini naslednici na partizani, komunisti i iataci...
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, и най-големите мутри са сред управляващите.Няма как да се промени нещо освен ако не ги сменим с нормални хора а не пак с мутри.Въпросът е че няма откъде да ги намерим, то други не останаха тук.Както и националистите, уж се борят срещу нелегалната имиграция, а хванаха една пишман "националистка" за трафик на афганистанци.Електоратът им е сред малцинствата, обаче се пишат "националисти".Изтъкани са от противоречия!
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПопфолка нямал нищо общо с мутрите!?Дали не трябва да помислите преди да пишете а?
28
2
 
34
 
! Отговори
ГРАДИНАРКО1 преди 6 години
Това са резултатите от насилственото опростачване и обедняване на народа след 1989 г. Вече е необратимо. Не че соца е бил много богат, но поне е имало яко дисциплина. После дисциплината се махна, за да може да се опростачи повече народа, за да може една шайка взела се за каста от политици да се нагрухат с пари и да си осигурят дългогодишно грухане на тях и на техните свинедеца.
27
1
 
31
 
! Отговори
до ванко преди 6 години
Идеята ти не е особено добра, защото тогава всеки който завършва 12-ти клас автоматично ще заминава да учи за висше образование в чужбина. Без друго българските дипломи с изключение на лекарските не са признати почти никъде в чужбина. Просто цялалта ценноста система трябва да се смени, да се набие в главите на подрастващото поколение колко важно е семейството и това да отгледаш деца с бъдеще, а не поредните *** и безмозъчни консуматори - а това идва от родителите.
26
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самата bTV рекламира псевдомутри и чалгари.С другата чалгарска тв. наречена"Нова" се надпреварват в това.Няма предаване в което да не канят някоя чалгарска певачка,плейметка и подобни излишни творения които да ръсят абсолютни глупости.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не за удар а за обида - в ТВУ без значение кои са родителите, ако ще и президента да е! Но в Шуробаджанария е така...
24
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаменчета отгледани от други гамени.
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдааа, а отрочетата на политици, топ бизнесмени, прокурори и прочее *** към кой от двата модела се числят.
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та това са 80% от останалите българи в бг!
21
56
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Чалгата"- попфолка е стил в музиката . няма общо с мутрите плюс това продуктът на чалгата се купува.
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мангaлume, шоферите и чалгарите са в основата на цялата ускоряваща се деградация на обществото. Очевидно е.