Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
8
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Абе ти мозъчна дейност имаш ли? Какво ме интересува, че се снима, ако ще и челна стойка да прави, но никой няма право да се разхожда с оръжие, ако ще и да е бутафорно! Ти как ще различиш истинско от реалистична реплика автомат, ще чакаш да стреля може би или това не е достатъчно, ще чакаш да прокървиш, или най-добре като се пренесеш на онзи свят, вече ще е ясно.
67
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 72И как да го обвинят като носи играчка. Тези ченгета трябва да се снимат в комедиен сериали или филм и тогава ще се смее от сърце.
66
3
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Като му е бутафорен автомата трябва да има оранжев накрайник на цевта.Ако няма, могат да го отстрелят за добър ден.
65
5
 
11
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Кой ти каза, че този сополанко е невинен? Спокойно могат да го обвинят в тероризъм и със сигурност е нарушил обществения ред!
64
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой бандит ще се снима с АК на улицата и след това,ще го постне във фейса? Естествено, че става дума за младежка фукня и да се пращат цял отряд барети за това хлапе беше напълно ненужно.Това показва отново "компетентността" на "компетентните органи".
63
4
 
6
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Бутафорната полиция много я бива да се бори с бутафорни заплахи!Ама като опре до истински-резил.Те с едни ***,тероризиращи хората не могат/не искат да се справят,та камо ли с нещо сериозно!Помним как ги по.с.ра бай Петко от Лясковец....Впрочем,дали оръжието е истинско се разбира за секунди!
62
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По същата логика, утре ще излезе с напълно истински АК-47 на улицата, полицаите ще задържат, а той ще се оправдае, че автомата не е зараден и тук списващите слабоумници, ще го обявят за жертва-мъченик на полицейски тормоз!? Простотията и мекокитвщината направо ни разказа играта.
61
3
 
8
 
! Отговори
Отвратена съм преди 5 години
Льольо.Такова е младото поколение в 80%.Мързеливи,нахални,арогантни,безкрупулни...Щом сега държавата е разграден двор,представете си какво ще е след пет/десет години.
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора търсете си правата. От МВР нямат никакво право да ви задържат децата при условие че са невинни. Ами ако след няколко дни решат да задържат 7 годишния ми син които си играе с пистолет с топчета.
59
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето го новото поколение на лумпенпролетариата. На 18 години и вече се гласи да става мутра, а тая случка в бъдеще ще я разказва с гордост пред всички. Развитие, образование, умения, кви 5 лева? Ще почне като охрана на дискотека, след това далавери и побоища цял живот.
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България всички жертви - извършваш престъпление, няма нищо, ти си жертва и всички трябвя да проявим разбиране, да бъдем солидарни и съпрачастни. Горките престъпници, държали с белезници по тротоарите - ужас, вместо да ги пуснат да си довършат "добрите" дела, те ги задържали, само не и това.
57
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да говори с родителите си и да съди МВР за полицеиски тормоз. Как така ще го държат два часа с белезници при условие че е невинен?
56
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мое мнениеЗначи ако ти навра реалистична реплика на огнестрелно оръжие в лицето е нищо, а ако полицията предприеме нещо е полицейски произвой? Държали го били с белезници на тротоара - розовите пеперудки пак изпадат в умиление спрямо "набедените" престъпници. Ей такива като теб заслужават, някой ненормалник да надупчи и никой нищо да не направи.
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво просто парче.
54
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според някои *** коментиращи, всеки шизофреник може да тръгне да се разхожда с "бутафорен" чорап на главата, с "бутафорна" бронежилетка, с "бутафорен" автомат и небутафорен нож пред всяко училище или детска градина. Малък, но за сметка на това много *** народ.
53
14
 
5
 
! Отговори
Мое мнение преди 5 години
Такива действия на полицията не трябва да се толерират защото някой път невинен ще се окажете с белезници 4 часа на тротоара и ще бъдете орезилен за нищо!Този цирк с хващане и държане по няколко часа за да ги видим е за съд!И ако съм на момчето ще ги съдя до дупка в Европейския съд!
52
6
 
22
 
! Отговори
До 51 преди 5 години
Не е дете! Минал е осемнадесет години. Държали са го толкова колкото са преценили. Нали се сещаш, че обикновения полицай няма как да вземе решението сам. Имат си процедури. Да му дойде акъла. Да държи реплика на оръжие в багажника. На мутра решил да се прави. Имаш ли си на представа какво ще стане като извади оръжието и го насочи към някой, пък после то не било истинско? Трябвало е да му нашарят задните части.
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво правим, ако беше истински автомат и беше изпотрепал съучениците си, учителите си и други хора? Пак щеше да е пишете, че бил дете и му е простено? Ако извадиш такава реалистична реплика на летище какво ще стане? Подобна простотия, най-малкото е нарушаване на обществения ред и такъв селтик трябва да потърка наровето 2-3 дни.
50
1
 
5
 
! Отговори
Сергей преди 5 години
Здравейте циркаджии
49
3
 
18
 
! Отговори
Боколандия преди 5 години
В държава, управлявана от мутра, такива неща са напълно нормални. Младежите се опитват да подражават на престъпниците, защото виждат, че в Боколандия властта е при престъпниците.