Разочарование и от системата, и от гилдията... Учителката в Калояновец

Весела Тодорова се чувства продадена от директора на училището
21 сеп 2018 14:30,
65

Потърпевшата възпитателка от училището в село Калояновец Весела Тодорова е обидена на колегите си и чувства се предадена и продадена. Това сподели тя пред камерата на Bulgaria ON AIR след проявената агресия срещу нея от страна на родители.

По-рано през деня пред камерата ни застанаха директорът на училището Христо Белчев и шефът на Регионалния инспекторат в Стара Загора Татяна Димитрова. Подалата молба за напускане учителка обаче подчерта, че много от думите им за случилото се не са верни.

Още по темата

"Аз съм много обидена на колегите, на учителската гилдия, на директора и на г-жа Димитрова", каза Тодорова и добави, че иронично е благодарила на колегите си, че не са на нейна страна.

По думите на пострадалата учителка, Татяна Димитрова я кани на среща, но ѝ казва, че драматизира случая, трябвало да изтърпи ситуацията и да не обръща внимание.

Директорът Белчев пък ѝ бил казал да се маха. А самата тя се чувства продадена, тъй като бащата обещал на директора да не изтегля детето си от училището.

Учителката е категорична, че не е излизала в двора на училището. Тодорова отбеляза, че има колежка, която е била до нея и е свидетел на нападението, и призова журналистите да се насочат към нея.

"Не може да нахълтват по време на учебен процес 15-20 души в кабинета ми и да се саморазправят с мен. И директорът и бащата да твърдят безпардонно, че това нещо не е случвало в кабинета ми", настоя учителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4За кое училище става въпрос???
6
17
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално,шопски ценности
5
1
 
52
 
! Отговори
Стефка преди 5 години
Скапани неграмотни мързеливци.Продължавайте да възпитавате децата си все едно са богове и след някоя друга година пак ще четем как някое идиотче е претрепало някой, а майка му пак ще обяснява какво добро дете е всъщност.
4
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз временно работих в софийско училище където в прав текст директорът ми каза, че това срещо мен не е човек а 1000 лв в бюджета на училището. Двойки за годината са недопустими, а и получавах предупреждения, в случай че прекалявам с писането на отсъствия. От инспектората проверките си минаваха с почерпка и преглеждане на документацията.
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Културни особености на етноса." (край на цитата)
2
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромска работа. И от едната и от другата страна на конфликта са роми. Учителката е от ромски произход.
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом детето ще ходи на училище означава че директора ще прецака учителката.