Разочарование и от системата, и от гилдията... Учителката в Калояновец

Весела Тодорова се чувства продадена от директора на училището
21 сеп 2018 14:30,
65

Потърпевшата възпитателка от училището в село Калояновец Весела Тодорова е обидена на колегите си и чувства се предадена и продадена. Това сподели тя пред камерата на Bulgaria ON AIR след проявената агресия срещу нея от страна на родители.

По-рано през деня пред камерата ни застанаха директорът на училището Христо Белчев и шефът на Регионалния инспекторат в Стара Загора Татяна Димитрова. Подалата молба за напускане учителка обаче подчерта, че много от думите им за случилото се не са верни.

Още по темата

"Аз съм много обидена на колегите, на учителската гилдия, на директора и на г-жа Димитрова", каза Тодорова и добави, че иронично е благодарила на колегите си, че не са на нейна страна.

По думите на пострадалата учителка, Татяна Димитрова я кани на среща, но ѝ казва, че драматизира случая, трябвало да изтърпи ситуацията и да не обръща внимание.

Директорът Белчев пък ѝ бил казал да се маха. А самата тя се чувства продадена, тъй като бащата обещал на директора да не изтегля детето си от училището.

Учителката е категорична, че не е излизала в двора на училището. Тодорова отбеляза, че има колежка, която е била до нея и е свидетел на нападението, и призова журналистите да се насочат към нея.

"Не може да нахълтват по време на учебен процес 15-20 души в кабинета ми и да се саморазправят с мен. И директорът и бащата да твърдят безпардонно, че това нещо не е случвало в кабинета ми", настоя учителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуДа не си им ескорт, че знаеш как ходят цял ден!
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камери в Учебните стаи. Тогава вече нещата ще бъдат по-различни. Били сме свидетели на крясъци на учителки по време на учебен процес, които си мислят, че никой не ги чува.
25
5
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До Анонимен 24Какво общо има директора на училището в Плевен.
24
0
 
26
 
! Отговори
сбъркана система преди 5 години
В училището до нас, където завърших, много учители напуснали през това лято, сега извикали пенсионерите да спасяват положението. Мисия невъзможна, след 89 всяко поколение е по-нагло и по-т*по от предишното, като сложим разни НПО-та, които дишат във врата на преподавателите, положението е плачевно!
23
5
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ!Да, така е. Рептилите караха самолетите, с втори пилоти масоните :) Заповед за това пръскане дадоха илюминатите :))) И аз се чудя що всички милиардери, олигарси и политици като Пеевски, Аамет Джолан, Гергов и т.н. ходят цял ден с противогази, а то явно за да не дишат аерозолните среди и да не се тровят :))))))))))))
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Директорите на училища са феодали ! Такъв е и Митев директор на СОУ Иван Вазов Плевен ! Корумпиран ,арогантен , несменяем ! Кога ще му бъде конфискувано имуществото , та той се е самозабравил ! Народ от селски тарикати НЕ може да бъде нация !
21
1
 
4
 
! Отговори
още от вчера преди 5 години
До ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ!Прав си, и двамата ми родители днеска цял ден не се чувстват добре!!!
20
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и аз съм учител(бивш),и с мен се случи нещо подобно...даже бях пребит...до степен на нокдаун...не бях защитен нито от директор,нито от колеги ,нито от инспекторат...жалка история са училищата в България....и не съжалявам,че вече не съм учител...това е някаква гадост...не само психически,но и физически можеш да се погубиш...
19
10
 
11
 
! Отговори
ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ! преди 5 години
Днес над територията на България се проведе мащабно пръскане със аерозоли част от международната програма за климатично инженерство със основна цел редуциране на населението.В момента можете да погледнете навън небето и ще видите че то е ПОБЕЛЯЛО!Това не са естествени облаци! Рано сутринта небето беше чисто! После изведнъж се появиха десетки самолети и за няколко часа напръскаха със аерозоли които вече стоят цял ден и покриха плътно цялото небе.Във въздуха се усеща особен метален привкус.
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камери в коридорите на всички училища...
17
0
 
6
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Анонимни 4 и 11Какви шопи, бе чукундури? Прочетете къде е училището!Анонимник 4 - "срещО"? Изгонили са те заради правописа ти, а не заради "бунтарския ти дух"; впрочем, твърденията ти за делегираните бюджети са и правдиви, и справедливи.
16
0
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Директорът на училището и шефката на инспектората нямат достойнство.
15
6
 
5
 
! Отговори
баща преди 5 години
Под тази и подобни публикации има множество коментари на лица явно, но не на място упражняващи учителска професия. Въпроса е, че освен във ФБ, където на всички ни е ясно, че пребивават, докато уж преподават, четат и коментират информационни сайтове. Все пак, освен обсебени от себе си намират време да се информират.
14
0
 
69
 
! Отговори
Ванина преди 5 години
Тъжното е, че директорът на училището и шефката на инспектората искат да потулят случая, вместо да защитят учителката, която твърди, че директорът е поискал молбата й за напускане, а от инспектората са я помолили да не "драматизира" случая. Срамно е, че колегите й също не са я защитили, вероятно страхувайки се за работните си места. Докъде се докарахме? Съществуването на това и много други училища да зависи от броя на нагли, арогантни деца с агресивни родители.
13
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ни интересува нас това.
12
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми честито още веднъж -1 учител за полуграмотните таруирани, назобени и дрогирани ***. Райска държава!!!
11
9
 
7
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
До Анонимен 8Шопите си продават душите за 20 лв за каквото поискаш...
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ще се получи, че след време на училищата ще се плаща на брой учители, а не на брой ученици.
9
3
 
45
 
! Отговори
ни са знай преди 5 години
Ако директорът беше мъж на място, герберите отдавна щяха да го сменят с друг, лесно продаващ душата си!
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРТази тъпотия как я измъдри.Не разбра ли ,че става въпрос за индийци.Какво общо имат с шопите?