Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин

Престъплението е извършено в столичния квартал "Изток"
Обновена: 13 фев 2020 09:43 | 13 фев 2020 08:39, Красимир Ангелов
104
Нов въоръжен грабеж в София, нападнаха магазин
Снимка: БГНЕС

Нов въоръжен грабеж е извършен в София тази нощ, този път в магазин.

По информация на БНР маскиран мъж с пистолет е влязъл в денонощен магазин в столичния квартал "Изток", заплашил персонала и е взел оборота. След това е избягал.

Още по темата
Полицията го издирва.

Няма пострадали хора. На този етап не се съобщава колко пари са откраднати.

Обирът е станал снощи около 23 часа. От МВР не потвърдиха информацията дали мъжът е бил въоръжен, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Откраднати са 500-600 лева.

Както е известно, в сряда маскиран мъж заплаши с пистолет персонала на банков клон в търговски център на булевард "Цар Борис III" в столицата и успя да открадне около 11 000 лева, а в понеделник също имаше банков обир - на бул. "Мадрид" в София, при който нападателят задигна около 15 000 лева.

По неофициална информация има задържан от полицията за единия от банковите обири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
18
 
8
 
! Отговори
Журналист преди 4 години
Провинциалисти, като дойдете в София и мислите, че сте в Париж...Заради вас се вдигат кресити, цени, а после мрънкате за заплати. Това стана от вас. Спите по 10 човека , пестите от квартира, пестите от храна, пиете си домошарките, а само искате
63
1
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Какво означава ,,лигаве"?Това не е от Варна, а от съседните колиби език. Едно е да си от колиба ДО Варна, има няма 50 км, съвсем друго да си ОТ Варна ;)
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 64 Ами кореняк е човек на който поне пра дядо му и пра баба му да са от същото населено място. Моите са от Варна, а даже и техните родители.
61
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги ми е било смешно като някой казва, че е "кореняк" някакъв. Иситнските такива се броят на пръсти. Съседът ми е 3-то поколение "софиянец", ама е такъв ***, че и от ромска махала биха го изгонили. Като му казах, че специално ще намеря най-миризливите бежанци и ще си дам апартамента под наем и отивам да си купя една вила в Родопите нещо млъкна "кореняка". Погледнете реално нещата. Съсипаха индустрията. Нямаме производство. Само кол цетрове и сервизи. Потребители на чужди стоки сме.
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 61 Какво село бе, ***??? Моя род идва през 1850-та година от Солун във Варна. За какво продаване на село, за к'ви 5 стотинки говориш, ***?
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименХората дето "нямат село" винаги са най-големите ***. Още повече, някъде назад в твоята "кореняшка" рода, дедите явно ги е било срам от произхода им, затова са продали всичко на селото, което ти разбира се нямаш, и са дошли във Варна, да го дървят гулйеми гражданйе. Нямам нищо против хората от село, но да се срамуваш от произхода си те прави изключително долно същество. Помисли над това, ако "кореняшката" ти глава е способна на разумно разсъждение и не си делегирал това другиму.
58
13
 
5
 
! Отговори
Hashimoto преди 4 години
Така като гледам, само руснаци са тия дето крадат.......
57
1
 
14
 
! Отговори
страшна ДРАМА преди 4 години
Ааааа не, някой клати стабилността на тиквеното правителство!
56
3
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
абе да им се каже на феновете на подуенското недоразумение да спрат да ограбват банки и магазини, че се оляха вече като им спряха лотарията
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видими резултати от Герб
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 55Бе кой какъв е не ме интересува,ти се оплакваш,не аз!Айде със здраве,че си имам работа!
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 53 Това че си написал 15 000, където знаеш, че съм направил грешка при изписването на числото, говори колко докачлива елементарна шушумигa си!
52
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 52 Софийско лигaвe, аз съм си кореняк варненец и си работя във Варна. Нямам село, а ти може би имаш. Кой е сeлянинa не знам!
51
1
 
4
 
! Отговори
нищо не си разбрал преди 4 години
До Анонимен 50Пет пари не давам колко взимаш,тук въпроса е принципен!Ами след като в София взимат от 1,300 до 15,000 просто *** в София и ги вземи!С жалене по форумите не става!Вместо да стоиш и да мрънкяш-действай!За това става дума!
50
4
 
4
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Като не искаш 950 си *** от където си дошъл. Там няма да плащаш квартира, ще ядеш домашни буркони и колкото и да изкарваш ще ти стигнат. Елементарна аритметика
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 48 Твоите хора на село и за 600 лева да работят и пак ще са доволни...да има за 'Ляб и ракия пък другото евиии мааа му! Скотско мислене...
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 48 Е може ли да ми задаваш такъв идиoтски въпрос? Значи трябва да съм радостен че взимам 950 лева? Че в София за тази работа която върша взимат 1300- 15000 лева, бе брачед. Той софиянеца само като чуе че за тази работа дават 950 лева и ще се изсмее и ще си тръгне! Или ние от провинцията сме по- нисши същества от софиянци и трябва да се задоволяваме със съществено по- малко пари от софиянци???
47
0
 
6
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 4 години
Клкото повече американския шпионин гешев "бори битовата престъпност,толкова повече битова престъпност ???!!1Напълно нормален феномен за гербертунгелския колониален режим!
46
8
 
7
 
! Отговори
тъй тъй преди 4 години
До Анонимен 44Щом на 950 не си доволен,кажи на колко ще си!?И от къде ще ги вземеш!?Щото моите хора тук на село и на 800 са доволни!И след работа въртят мотиките из дворовете,и всичко си имат!
45
0
 
19
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Един "обикновен" ден в София.........

Спонсорирани публикации